loolipop 16.02.10, 19:32 Samochód chcemy kupić i zastanawiamy się nad leasingiem. Czy macie jakieś doswiadczenia w tym temacie? Mozecie cos doradzic, polecic firme itp? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Nowy... 16.02.10, 20:03 leasing jest bardziej opłacalny niż kredyt. ale w leasing można wziąć jak się ma firmę. zależy jaki samochód, pytaj u dealera w salonie, coś doradzą. i nie bierz najtańszej wersji samochodu, bo z niej nie ma żadnych upustów. wziąć droższy i targować się o rabat. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Nowy... 16.02.10, 20:49 ja pracuję w firmie leasingowej to ci mogę tylko moją polecić Odpowiedz Link
loolipop Re: Nowy... 16.02.10, 21:44 Nie chcemy nowego tylko tak miedzy 2006 a 2009 roku. No wladnie nie wi jak sie za to zabrac czy najpierw trzeba znalezc lizingodawce a potem samochod czy odwrotnie. Asiowa to polec (: I moze nasz jakies wskazowki to tez napisz Odpowiedz Link
doral2 Re: Nowy... 16.02.10, 22:37 stare to jest dobre wino i skrzypce. a nie samochód. starego w leasing raczej nie dostaniesz. a przynajmniej ja nic o tym nie słyszałam. chociaż może nie wszystko słyszałam. na używany to nawet ciężko kredyt dostać. a jak już się dostanie, to warunki są mało atrakcyjne, bo zabezpieczeniem kredytu jest właśnie samochód, a co to za zabezpieczenie w postaci starego rzęcha? tak myślą banki. Odpowiedz Link