jkk74 21.02.10, 20:46 bo nie wiem czy mam się komu chwalić Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: która namiętnie ogląda "m jak miłość" ? 21.02.10, 20:51 A co? Będziesz tam grać? Odpowiedz Link
doral2 Re: która namiętnie ogląda "m jak miłość" ? 21.02.10, 20:55 mój mąż i moja mamunia. dawaj niusa!! Odpowiedz Link
leoncja_uk Re: która namiętnie ogląda "m jak miłość" ? 21.02.10, 20:57 oglądam, choć nie można tego nazwać "namiętnym" oglądaniem Odpowiedz Link
jkk74 no dobra hehehe chwalę się... 21.02.10, 21:01 w sobotę byłam na urodzinach znajomej... to mama koleżanki mojej córci... fajna jest, ma fajnego faceta i jakoś tak się fajnie dogadujemy... ogólnie atmosfera z nimi zawsze jest super no więc w sobotę na tychże urodzinach miałam przyjemność wcinać wegetariańskie kanapeczki i popijać wódeczkę w towarzystwie niejakiego Michała Lesienia (zabijcie mnie, nie wiem jaką rolę gra w serialu, bo sama nie oglądam) przyszedł ze swoją narzeczoną/partnerką/jak zwał tak zwał, oboje bardzo mili, sympatyczni, pogadaliśmy o takich zwyczajnych rzeczach, pośmialiśmy się w sumie naprawdę miłe z nich towarzystwo te które oglądają i ew sam Michał się im podoba mogą mi już zazdraszczać hihihi Odpowiedz Link
olinka20 Re: no dobra hehehe chwalę się... 21.02.10, 21:11 Łeee ja go z Lokatorow pamietam bo MJM nie ogladam. Ale czesto osoby jakos tam znane sa tak naprawde miłe i sympatyczne. Chwalipieto ty Odpowiedz Link
iskierka40 Re: no dobra hehehe chwalę się... 21.02.10, 21:16 ja wierna fanka mjm fajnie miałaś Odpowiedz Link
doral2 Re: no dobra hehehe chwalę się... 21.02.10, 21:31 ja akurat o talencie lesienia mam niezbyt dobre zdanie. imho talentu łun ni ma za grosz. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: która namiętnie ogląda "m jak miłość" ? 21.02.10, 21:31 Fiu fiu zaraz się okaże, że połowa magielek zna jakąś szychę . Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re:bswm 21.02.10, 22:23 fajny on he he i w jednym i w drugim filmie mi podpasił Odpowiedz Link