asiaiwona_1 26.02.10, 11:06 Czy mi się zdaje czy ta dziewczyna co gra koleżankę Oli od tych "dziwnych akcji" to ta sama co w Galeriankach grała? Nie mam innych zmartwień Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mearuless Re: Na Wspólnej 26.02.10, 11:51 asiowka jak ogladasz na wspolnej to sie ciebie zapytam. czy ciebie nie wkurza postawa pelna pretensji tej pani co sie na boku dmuchnela i ma dzieciaka? teraz bracia sa poklocenia i jeden z nich postanowil to ujawnic. a ona caly czas jest wsciekla, krzyczy na swojego biednego meza. nie dosc ze zrobila podly numer slubnemu to jeszcze teraz obwinia go ze sie zle zachowuje... no ale ja ogadam tylko jednym okiem to moze sie nie znam Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Na Wspólnej 26.02.10, 12:10 aż tak namiętnie nie oglądam. Chodzi ci o tą co Wolszczak ją gra? Próbuje chyba zamiesć pod dywan swoją zdradę i zrzucić odpowiedzialnosć na męża. Odpowiedz Link
teqilaa Re: Na Wspólnej 26.02.10, 12:20 to ze ona kiedyś dała dupy dosłownie i w przenośni usprawiedliwia i uprawnia mężusia do obłapiania szwagierki? proooszzz a poza tym mam wrażenie że ją bardziej wnerwia to że przez męza może ucierpieć dzieciak niczemu niewinny. Odpowiedz Link