asiaiwona_1 28.02.10, 17:34 Narada w kanciapce u listonosza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: Zarząd maglowy 28.02.10, 19:22 Mnie tam żaden nawet raz nie puknął. Ale któras to sie obnażala kiedyś przez doreczycyielem - elske? Odpowiedz Link
doral2 Re: Zarząd maglowy 28.02.10, 19:26 gdyby mój listonosz chciał mnie puknąć bodaj raz, to mógłby nie przeżyć, albowiem jest stary i gruby, a ja gustuję w nieco innych modelach Odpowiedz Link
truscaveczka Re: Zarząd maglowy 28.02.10, 20:10 Mój ma dredy i milion kolczyków w niespodziewanych miejscach. Też nie moja bajka. Odpowiedz Link
doral2 Re: Zarząd maglowy 28.02.10, 20:14 truscaveczka napisała: > Mój ma dredy i milion kolczyków w niespodziewanych miejscach...." kontynuuj trus, o tych niespodziewanych miejscach, kontynuuj Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Zarząd maglowy 28.02.10, 19:51 nie nie - mamabuły jak nic. Chyba, że i pati miała takie zboczenia Odpowiedz Link
asiaiwona_1 bern 28.02.10, 20:32 plebs dowie się w stosownym czasie. Zarząd musi to przetrawić, a najpierw przepić Odpowiedz Link
bernimy Asiowa 28.02.10, 21:02 Wypchaj się jak taka jesteś! Nigdy więcej nie będę już dla Ciebie tak miła jak byłam zawsze Co tu zrobić, jak człowiek jest ciekawski, noooo... co tu zrobić.....? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Asiowa 28.02.10, 21:07 dobra przyznam się, tylko nie mów nikomu. Do tej pory nie poznałam wszystkich opcji modelatorskich i chciałam, żeby zarząd mi pomógł. ja umiem tylko wykasowywać wątki. A tam tyle jeszcze opcji. Odpowiedz Link
doral2 Re: Asiowa 28.02.10, 21:13 asiowa, nie chwal się tak, bo ci skamielina połowę utnie i tyle będziesz miała Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Asiowa 28.02.10, 21:20 oj oj. Ależ się boję. Tylko czy skamielina da radę takiej młódce jak ja? Odpowiedz Link
bernimy skamielina 28.02.10, 22:02 A wiecie, że z tą skamieliną to już mnie się wszystko pochrzaniło?! Ja już nie kumam kto jest kto (no ta skamielina, wiem że niby D. ale chyba i jakaś nowa), kto się kogo czepia (kto wiem, ale nie wiem kogo), ach, idę się napić i poczytać Ale Asiowa w streszczeniu mam nadzieję, że wszystko wyjaśni!!! Asiowa, dzięki, czyli dalej się lubimy Odpowiedz Link
bernimy Re: skamielina 28.02.10, 22:06 Eeee nie, no ja za mądra. Ja już wszystko wiem, to Bry namieszała. Juz wiem kto to taki. Ja też tak chcę. Odpowiedz Link
totorotot Re: bern 01.03.10, 09:42 asiaiwona_1 napisała: > plebs dowie się w stosownym czasie. Zarząd musi to przetrawić, a > najpierw przepić i wydalic ;D Odpowiedz Link
tomelanka Re: Zarząd maglowy 28.02.10, 20:20 jak to, pamietam ze mam buly listonoszowi cycem zaswiecila? Odpowiedz Link
lysa.spiewaczka Re: Zarząd maglowy 28.02.10, 21:48 chciałam tylko napisać, że kocham takie abstrakcyjne wątki Odpowiedz Link
karra-mia Re: Zarząd maglowy 28.02.10, 22:01 a mój listonosz to facet na wysokości zadania w sam raz do minety, nawet by se kolan nie ubrudził, bo na stojąco może robić... Odpowiedz Link
totorotot Re: Zarząd maglowy 01.03.10, 09:42 karra-mia napisała: > a mój listonosz to facet na wysokości zadania > w sam raz do minety, nawet by se kolan nie ubrudził, bo na stojąco > może robić... o, to sie na prezydenta widac nadaje ) Odpowiedz Link