kowalowa 03.03.10, 15:02 boszeee..znowu... i to ile i to jak!! a jeszcze godzinę temu w Zielonce nie było śladu po śniegu..no prawie nie było Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kowalowa Re: aaa śnieżyca.... 03.03.10, 15:20 no u mnie juz nie ma... ale kuźwa wiosennie to już nie jest Odpowiedz Link
pieskuba Re: aaa śnieżyca.... 03.03.10, 15:25 Na Bielanach (tych warszawskich) pada leciutko, ale jeszcze przed chwilą była prawdziwa śnieżyca... Odpowiedz Link
yminreb Re: aaa śnieżyca.... 03.03.10, 15:51 i się topi bo jest +1 Eee tam, takie podrygi zimy to mi zwisają, ja i tak już czuję wiosnę Odpowiedz Link
doral2 Re: aaa śnieżyca.... 03.03.10, 15:53 śnieg pada i słońce świeci, no jak tu żyć?? do czerwca ma być zimno, tak orzekła przeciwciało Odpowiedz Link
yminreb Re: aaa śnieżyca.... 03.03.10, 15:56 Sorki ale co Przeciwciało może wiedziec o pogodzie do czerwca, skoro pogodynki i wszyscy meteo nie wiedzą na najbliższe 2 tygodnie Wiooooooooosan, ja w ciebie wierzę. Nie zawiedź mnie! Odpowiedz Link
kowalowa Re: aaa śnieżyca.... 03.03.10, 15:57 "do czerwca ma być zimno" niiiieeeeeeeeeeeeeeee, nieeeee, nieeee.... to żart, prawda??? Odpowiedz Link
medussa7 Re: aaa śnieżyca.... 03.03.10, 16:06 No bo najpierw padało u mnie w Poznaniu, potem ja wygnalam i poleciało do Kowalowej, a ta jak przegnała to aż do Warszawki doszło i po całej Polsce się rozlazło Odpowiedz Link
moonshana Re: aaa śnieżyca.... 03.03.10, 16:19 pacz Pani, z tej Warsiawy to zawsze jakeś złe przywieje Odpowiedz Link
doral2 Re: aaa śnieżyca.... 03.03.10, 16:28 ja pierdzielę, znowu sypieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! idę se co zaaplikować na depresję Odpowiedz Link
ez-aw Re: aaa śnieżyca.... 03.03.10, 19:40 > ja pierdzielę, znowu sypieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! I pięknie sypało. Jak z obrazka Bożonarodzeniowego. Tylko czemu musiałam 3 razy odśnieżać auto ?????????? Odpowiedz Link
doral2 Re: aaa śnieżyca.... 03.03.10, 19:57 jak to czemu?? bo ci się trzy razy chciało gdzieś włóczyć. jakbyś siedziała w chałupie na dupie, to byś nie musiała Odpowiedz Link
deodyma Re: aaa śnieżyca.... 03.03.10, 16:10 u nas wczoraj byla sniezyca i nie wiedzialabym nawet o tym, gdyby kolezanka do mnie na gg o tym nie napisala, zebym wyjrzala przez okno. patrze, snieg sypie, zawieje i bialo wszedzie. dzis wszystko stopnialo... Odpowiedz Link