kowalowa 03.03.10, 21:29 o co cho z tym Zbychem? jakiś niu idol czy jak? to migotka nas z nim zapoznaje, tak? a migotka to "świeża krew", tak? cos mi sie z kompem dzieje, i co jakiś czas posty przeczytane wyglądają jak nie przeczytane..i dlatego już sie gubię Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotka.zielonooka Re: narodziny Zbycha 03.03.10, 21:35 Zbych fajny jest tylko ja bym tak niesmialo proponowala zeby historie o nim zamieszczac w 1 watku bylo by wygodniej dla czytajacych Odpowiedz Link
bernimy Re: narodziny Zbycha 03.03.10, 21:42 A może forum Zbychowe Tak Zbych fajny gość, tak nieskomplikowanie do życia podchodzi Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: narodziny Zbycha 03.03.10, 21:52 kowalowa wstydz sie wstydz,kazda szanujaca sie magielka powinna zbycha znac ja jestem za nie umieszczaniem wszystkiego w jednym watku bo nie bedzie wiadomo czy cos nowego było dopisane,mnie to zycie na pewno utrudni jak bedzie wszystko w jednym Odpowiedz Link
kowalowa Re: narodziny Zbycha 03.03.10, 22:34 "kowalowa wstydz sie wstydz,kazda szanujaca sie magielka powinna zbycha znac" juz idę do kąta.. bo jednak uważam sie za szanującą sie magielkę Odpowiedz Link
ez-aw Re: narodziny Zbycha 03.03.10, 22:44 Oj wstydź się Kowalowa Zbych od dwóch dni robi na maglu furorę Odpowiedz Link