kama_msz 23.03.10, 10:13 z ogłoszeniami opiekunek? szukam dla dzieciorów i mi się trochę spieszy (od poniedziałku muszę już mieć...) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madameblanka Re: czy jest forum 23.03.10, 10:17 kama proponuję zajrzeć najpierw do wątku brayanowej.... Odpowiedz Link
kama_msz Re: czy jest forum 23.03.10, 10:26 no tak, racja, zostawię w takim razie dzieci same... kurde, ja pytam poważnie, bo mam tak jakby mało czasu... Odpowiedz Link
sylki Ivica 23.03.10, 10:50 Nasza Dorotka niestety mieszka nie w tym rejonie co nasz Kamasz Odpowiedz Link
zoja.pl Re: czy jest forum 23.03.10, 10:59 Myśle że madameblanka też mówiła poważnie. Kurcze, tak się zastanawiam: jak chcemy kupić telewizor lub komputer to chodzimy po sklepach, porównujemy ceny, patrzymy co dobre. Jak chcemy kupić samochód, pytamy różnych osób o opinie, nawet do innego miasta (ba, nawet kraju) po auto możemy pojechać, a jak chcemy oddać w obce ręce nasz największy skarb czyli dziecko, to okazuje się że "nam się śpieszy" i często bierzemy kogoś zupełnie niesprawdzonego, żeby nie powiedzieć pierwszego z brzegu. Ja Cie nie krytykuje że chcesz wziąć opiekunkę do dzieci, ja tylko pytam: nie boisz się że szukanie kogoś tak na szybkiego może się okazać niebezpieczne? Nie mogę tego pojąć, dla mnie to trochę nieodpowiedzialne. PS. Nie wiem z jakiego jesteś miasta, ale jest forum opiekunek z Krakowa na gazecie. Ale pewnie Ty nie z kraka, tylko z wawy, to nie pomogę. Odpowiedz Link
opium74 Re: czy jest forum 23.03.10, 11:03 Kama a nie lepiej do jakiegoś prywatnego złobka? mój Gnom chodzi juz od września i pomijając choroby to na prawde fajne miejsce i często bywam ochrzaniona że za wcześnie przychodze Odpowiedz Link
opium74 Re: czy jest forum 23.03.10, 11:04 www.niania.pl/Niania/Szczecin/SearchProviderProfile.html?c=ProviderProfile&q=Szczecin&gclid=CO7XsvDOzqACFQ0EZgod5hOGyw albo tutaj zobacz Odpowiedz Link
opium74 Re: czy jest forum 23.03.10, 11:08 chociaz tej bym nie zamowila: www.niania.pl/ehrysxhaniwa/ShowProviderProfile.html chyba ze do chorego meża Odpowiedz Link
kama_msz Re: czy jest forum 23.03.10, 11:12 haha dzięki opium już coś tam wygrzebałam, dzisiaj idę pierwszy raz do pracy i zobaczymy jak mi pójdzie, ja wyczuję, że jest ok i zostanę to jutro będę do pań dzwonić u nas z prywatnymi tez jest problem bo nie ma miejsc ewentualnie póki co klubik wchodzi w grę, ale tez z miejscami może być ciężko no i jeszcze dzisiaj z kumpelą będę rozmawiać... zobaczymy, oby się udało Odpowiedz Link