Dodaj do ulubionych

dałam ogłoszenie

30.03.10, 09:35
że szukam niani.
właśnie dostałam pierwszego maila od laski z doświadczeniem.....w hotelarstwieconfused
yyyyyyyyy, ani słowa o dzieciach.
albo jestem głupia albo czegoś nie rozumiem.
btw - zapomniałam dodać w ogłoszeniu, żeby osoby zainteresowane dzwoniłyuncertain
teraz zbankrutuję na telefonie, odpowiadając na mailetongue_out
hahaha
Obserwuj wątek
    • opium74 Re: dałam ogłoszenie 30.03.10, 09:59
      a z tego serwisu co Ci zalinkowałam nic nie znalazłaś?
      • kama_msz Re: dałam ogłoszenie 30.03.10, 10:08
        wiesz, znalazłam 2 oferty, ale m dał też ogłoszenie na infoludku i stamtąd
        dostałam tego maila.
        ale generalnie dzisiaj przychodzi do mnie moja koleżanka i zobaczymy czy jej
        podpasuje - jak nie, to na później mam jeszcze babkę jedną umówioną, więc coś
        się znajdziesmile
        ewentualnie jutro jeszcze będę szukaćsmile
        • kama_msz aaaaa, opium, maila masz ode mnie:) 30.03.10, 10:10

• buzka25 Re: aaaaa, opium, maila masz ode mnie:) 30.03.10, 10:50
            kama a jakie obowiazki bede nalezec do niania? tylko dziec czy jeszcze cos??? ja
            w pierwszej pracy jako niania to faktycznie zajmowałam sie tylko dzieckiem,
            spacerki, zabawa, jedzenie, czasem cos tam uprzatnełam jak spała a ja nie miałam
            co robic, i podłoge starłam, ale raz na jakis czas, potem wynalazłam oferte
            blizej domu, 8 godzin, stawka była poodbna jak w poprzeniej, poszłam jako niania
            dla dziecka, a po 1,5 tyg juz szanowna pania wyskoczyła: mycie podłogi 2 razy w
            tyg, odkurzanie raz w tyg, kurze 2-3 razy, przecierania szyb w oknach 1 w tyg, a
            tych balkonowych codziennie coby palcy nie było odbitych, najpierw było
            odgrzewanie obiadu a pozniej prawie ze gotowanie, dla całej rodziny, mowie ze
            tylko do dziecka tu jestem, a ona not ak ale jak sie nudzisz to mozesz cos
            uprzatnac COS???? wrrrr, i wiecznie pani cos nie pasowało, a to niedomyte,
            niedopucowane, surowka zle zrobiona bo cebulka za grubo pokrojona, raz mi do
            domu zadzwoniła ze gulasz za bardzo popierzyłam, wtedy juz niewytrzymałam, i na
            drugi dzien rano wysłałam jej smsa ze nie rpzyjde, bo mam dosc takiego
            ponizania.ot co, takze okresl swe wymogi na samym poczatkuwinkpozdrawiam
            • kama_msz Re: aaaaa, opium, maila masz ode mnie:) 30.03.10, 11:01
              haha, no co ty buźka, ja nie z tych.
              nie lubię jak ktoś mi po domu się kręci, więc sprzątanie odpada, chyba, żeby
              niania za dodatkową opłatą chciała mi okna umyć, bo jakoś się zebrać nie mogę;P
              buhahaha
              a tak serio, to ja chcę tylko opieki nad dzieckiem, no i z gotowych rzeczy obiad
              żeby zrobić, ale dla dzieciaków głównie, bo ja to i tak jem po pracy więc mogę
              sobie sama zrobić tak jak lubię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka