andziulec 12.04.10, 11:41 Dziewczyny od jakichś trzech lat na tym samym palcu noszę srebrny pierścionek. Od kilku dni skóra pod pierścionkiem mi czernieje. Kiedyś tak miałam przy srebrnych kolczykach. Co to ma być kurczę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona_mayfair Re: Co to ma być? 12.04.10, 11:47 nie wiem czy dobrze kojaze, ale gdzies mi sie kiedys obilo, ze jak z watroba czy nerkami cos nie tak, to tak sie dzieje. ale pewna nie jestem czy nie popieprzylam. Odpowiedz Link
andziulec Re: Co to ma być? 12.04.10, 11:58 To co badania robić? Czy żyć w nieświadomości? Odpowiedz Link
doral2 Re: Co to ma być? 12.04.10, 12:04 podobno to od chorób serca, ale bardziej obstawiam zmianę ph skóry i wchodzenie w reakcje z metalem. żyć będziesz nadal Odpowiedz Link
andziulec doral 12.04.10, 12:16 że będę żyć to wiem złego w końcu licho nie bierze Tylko mnie wkurza to co się dzieje bo mam czarnego palucha Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Co to ma być? 12.04.10, 12:15 Mi złoto na czarno barwi skórę jak jakieś mega choróbsko się zbliża... Odpowiedz Link
malgkrzys Re: Co to ma być? 12.04.10, 22:33 Kiedy wzrasta zawartosc siarki w pocie -srebro czernieje.A siarka wydziela sie wtedy,gdy jemy cos z jej zawartoscia (czasem nie wiemy bo nie wiemy tak naprawde co jemy) no i podczas chorob,czasem blahych.Tak mialam wielokrotnie i moja siostra,albo jesli PH skory jest kwasniejsze niz zwykle-akurat to dobrze.Zrob sobie doswiadzenie:siarka:jedz srebrna lyzeczka jakjko na miekko to zciemnieje oraz srobuj wyciskac sok z cytryna srebrna lyzeczka..pH skory,mikroeelementy w pocie zmienija sie jak w kaldoskopie,tez od hormonow to zalezy...tyle z mojej wyuczonej wiedzy medycznej.. Odpowiedz Link