e.logan 13.04.10, 08:17 Co pod albe? Ma ztwierdzi ze czarne spodnie ja stawiam na biale kalesonki .A co u was sie zakladalo?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolka55 Re: Komunia i alba 13.04.10, 08:25 kalesonki? czarne spodnie? białe spodnie! Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Komunia i alba 13.04.10, 08:26 kalesonki pod albę????? Spodnie obowiązkowo!!! A jak trzeba będzie na moment zdjąć albę "bo cośtam" to wiesz jakie to by było upokorzenie dla chłopaka. Kalesonki?????????? Nie!!!!! Ps. Nie posyłałam syna do komunii, ale piszę jak myślę. Odpowiedz Link
evezu Re: Komunia i alba 13.04.10, 08:29 tylko jakiś stój uroczysty, spodnie i koszula, po mszy, na przyjęciu zwykle dzieci ściągają już alby Odpowiedz Link
e.logan Re: Komunia i alba 13.04.10, 08:35 Dodam ze po mszy na uroczystosc w domu mlody ma eleganckie ubranie i zdejmie ta albe. Odpowiedz Link
e.logan Re: Komunia i alba 13.04.10, 08:34 OKi o tym zdjeciu alb nie pomyslalam. Myslałam ze jak zalozy pod albe spodnie to stanie sie wielki. Pisałam o czarnych spodniach bo wiekszosc matek wlasnie pod takie zaklada.A ze mi to nie odp wiec szukalam porady u was Odpowiedz Link
evezu Re: Komunia i alba 13.04.10, 08:48 nie muszą być czarne, chrześniak miał szare spodnie i kamizelkę, i białą koszulę Odpowiedz Link
iwoniaw Re: Komunia i alba 13.04.10, 08:52 Eleganckie spodnie w kolorze dowolnym i koszulę. Alba jest dla mnie strojem "wierzchnim", pod spodem stawiałabym na kompletne ubranie. Proszę, nie myśl nawet o "kalesonkach", chyba że będzie BARDZO zimno - to pod spodnie Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Komunia i alba 13.04.10, 09:07 asiowa i iwoniaw dobrze pisza jestem za.i zero kalesonków bo dzieciaka skrzywdzisz Odpowiedz Link
elske Re: spodnie i koszulkę. 13.04.10, 17:01 Spodnie i koszula. Spodnie eleganckie , moga byc czarne, moga byc jasne (takie garniturowe). Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: spodnie i koszulkę. 13.04.10, 17:05 matuchno, wez zapomnij o tych kalesonkach! Zapomnij nawet ze o tym pomyslalas. O co pod albe masz juz wyzej napisane Odpowiedz Link
przeciwcialo Re: Komunia i alba 13.04.10, 17:06 Spodnie ciemne i koszula biała. Przynajmniej ja tak planuje dla synów. Żadne kalesony nie wchodzą w rachube. Odpowiedz Link
sylki Re: Komunia i alba 13.04.10, 18:12 ło matko i córko kalesonki Mój syn by mnie wyśmiał do komunii szedł w jasnych spodniach garniturowych, białej koszuli i albie. Odpowiedz Link