mona_mayfair 13.04.10, 19:26 ... przedstawila bym go wam,ale nie chce tak publicznie... bo problem nie maly. Zaloze sobie chyba jakiegos foruma zamknietego i zaprosze waskie gronko, ktore by chcialo poznac mego problema, dopomoc troche i wesprzec. Jak są chetne, to sie wpisac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magiczna_marta Re: Problema mam... 13.04.10, 19:29 no dobra, jak mnie chcesz to sie moge wypowiedziec Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: Problema mam... 13.04.10, 19:31 JasneMarta, ze cie chceale to jutro, ok? zajmę sie tym konkretniej. Tak tylko uscisle, ze problem jest moj osobisty, nie z mezem, czy dzieciem, ale dotyka kazdej sfery zycia, czyli meza i dziecia tez. Odpowiedz Link
migotka-2 Re: Problema mam... 13.04.10, 19:33 Dawaj swoje przeszłam to może i Ciebie poratuje. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Problema mam... 13.04.10, 19:40 Serio?? JA jak mam problema to na czata uderzam, dziewczyny mnie nie zawiodły.... Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: Problema mam... 13.04.10, 19:41 Ja na czata nie wlaze, wiec alternatywnie cos wymyslam. Odpowiedz Link
bernimy Re: Problema mam... 13.04.10, 19:47 Jak masz do mnie zaufanie i myślisz, że mogłabym jakos pomóc, to pisz! Mam tylko nadzieję Mona, że nie zdrowotny problem Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: Problema mam... 13.04.10, 19:50 hmm.... A wiesz Bern, ze pod zdrowotny podpiac by to mozna, ale nie umre, spoko Odpowiedz Link
olinka20 Re: Problema mam... 13.04.10, 20:00 Helka jak potrzwebujesz gadania to pisz, wysłucham i postaram sie pomóc... A o czacie napisałam jak ja mam, bo lubie te wredne maupy czatowe. Teraz csioe pewnie obrazą za "maupy" Odpowiedz Link
karra-mia Re: Problema mam... 13.04.10, 20:17 to ja się tez wpisuję na listę pomogę jak mogę Odpowiedz Link
kowalowa Re: Problema mam... 13.04.10, 20:57 ja też jak mogę to pomogę tak wiec wpisuję sie na listę Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Problema mam... 13.04.10, 20:56 A macie może wszystkie gadu-gadu? Bo w takim razie nie trzeba tworzyć nowego forum, można zrobić konferencję. -- Moje forum, zapraszam Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: Problema mam... 13.04.10, 21:30 zeby zrobic konferencje wszyscy musza siedziec plackiem w tym samym czasie,a to raczej niezbyt wygodne Odpowiedz Link
kotka.zielonooka Re: Problema mam... 13.04.10, 21:59 chetnie wysłucham i jesli bede mogla pomoc to ... nie szczekam publicznie o cudzych sprawach (co np. dziewczyny wysylajace mi swoje daty urodzenia moga potwierdzic ) ps. chociaz jak czytam ze problem troche "zdrowotny" ale "nie umrzesz" to nie jestem pewna czy ze sie czasem nie domyslam .... Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: Problema mam... 13.04.10, 22:19 Jutro stworze foruma to sie dowiecie wszystkiego. Zalezy mi na czyms w rodzaju grupy wsparcia a gdzie ja lepsze wsparcie znajde, jak nie u was? Odpowiedz Link
estel7 Re: Problema mam... 13.04.10, 22:05 nie wiem czy coś mądrego powiem ale chętnie wysłucham... Odpowiedz Link
ciociacesia uwielbiam cudze problemy 13.04.10, 22:22 bo sie moge nimi poprzejmowac i nie starcza czasu na myslenie o wlasnych. chetnie wysłucham Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: uwielbiam cudze problemy 13.04.10, 22:25 Cesia, wiedzialam, ze na ciebie, to juz napewno w temacie problemow mozna liczyc Odpowiedz Link
zuzia36 Re: Problema mam... 13.04.10, 22:26 a jak z Twoją terapią???? jakby co tez chetnie pomoge Odpowiedz Link
trup_z_szafy Re: Problema mam... 14.04.10, 08:50 Zalozone, wybranym wyslalam zaproszenia. Mam nadzieje, ze ci, co wybrani nie byli, nie obraza sie za to? Odpowiedz Link
czytelniczka1488 Re: Problema mam... 14.04.10, 09:16 Droga Mono, wiem że są chwile w życiu kiedy człowiek potrzebuje wsparcia i zrozumienia. Zanim napiszesz o swoim problemie trzy razy się zastanów czy osoby którym teraz zaufasz za jakiś czas nie wywleką twoich problemow na forum ogólne, to jest tylko forum, nie jesteś tu od wczoraj więc wiesz jak sympatia pewnych osób potrafi w ciągu chwili się odwrócić.Pozdrawiam Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: Problema mam... 14.04.10, 09:17 Czytelniczko, dlatego tez nie pidsze o tym na forum otwartym, a na swoje zapraszam osoby, ktorym w jakis sposob ufam. ale dziekuje za troske, to mile Odpowiedz Link