doral2 10.05.10, 21:30 nie wiem jak wy, ale jak u kogoś widzę, to mam wrażenie że mu się jakiś paproch do nosa przyczepił, albo gil..fuj i od razu wyobraźnia mi podsuwa widok sztyftu od tego kolczyka, oblepionego gilami, bleeee Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoreska Re: kolczyk w nosie.. 10.05.10, 21:32 Mi podobają się kolczyki li i jedynie w uszach. Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: kolczyk w nosie.. 10.05.10, 21:33 hehehe, zabilas mnie tym... a mialam zamiar sobie zrobic. kolczyk czeka na to juz chyba ze 4 lata, czy nawet wiecej. Odpowiedz Link
dezetta Re: kolczyk w nosie.. 10.05.10, 21:34 kolczyki do nosa nie mają sztyftu, są specjalnie wygięte żeby nie wypadać.. sama bym sobie nie zrobiła ale niektórym pasuje Odpowiedz Link
karra-mia Re: kolczyk w nosie.. 10.05.10, 21:39 Ja nie mam takich skojarzeń ale ja mam kolczyk w nosie, kocham go, uwielbiam i bardzeij cierpię, jak go zgubię, niż jak z ucha Odpowiedz Link
halkatia Re: kolczyk w nosie.. 10.05.10, 21:43 Mam kolca w nosie. Taki do nosa nie posiada sztyftu ino malenką kuleczkę coby kolczyk z nosa nie wylecial Zanim ktos się wypowie na ten temat powinien wiedziec podstawy Odpowiedz Link
karra-mia Re: kolczyk w nosie.. 10.05.10, 21:47 halkatia a wiesz, że ja zawsze te kulki spiłowywałam teraz znalazłam wkońcu takie idealne dla mnie, zamaist kulki na końcu, są zakręcone jak spirala. Wygodniejsze do wyciągnięcia, ewentualnego przemycia, zmiany itp Odpowiedz Link
halkatia Re: kolczyk w nosie.. 10.05.10, 21:54 Ja z kulkami nic nie robię ino wsadzam je w nos Taki zakręcony kiedys mialam ale mnie wkurwial więc powrocilam do kulek.Fakt faktem czasem w nocy się gubią(kolczyki)ale jakos mi nie szkoda wydac 7 zeta raz na miesiac Odpowiedz Link
doral2 Re: kolczyk w nosie.. 10.05.10, 22:28 halkatia napisała: > Mam kolca w nosie. > Taki do nosa nie posiada sztyftu ino malenką kuleczkę coby kolczyk z nosa nie wylecial > Zanim ktos się wypowie na ten temat powinien wiedziec podstawy.." ale wyobrażać sobie chyba mogę, co nie? Odpowiedz Link
grave_digger Re: kolczyk w nosie.. 11.05.10, 19:54 bardzo lubię tatuaże, ale piercingu wcale. jeden lubi śledzie drugi czekoladę. co mnie do tego, niech sobie noszą nawet te obrzydliwe koła w uszach. Odpowiedz Link
halkatia Re: kolczyk w nosie.. 11.05.10, 20:17 Grave ja lubię i sledzie i czekoladę P.S.Ni cholery nie da się zeskanować tej foty w lepszym formacie. Moze wyślę ci fotę razem z tym co mam Ci wyslac? Odpowiedz Link
grave_digger Re: kolczyk w nosie.. 11.05.10, 20:31 no nareszcie się odezwałaś. ja tu wątek założyłam, aleś mnie olała - foch. a nie możecie sobie strzelić kilka fajnych fotek cyfrówką, razem, w pełnym słońcu? ke? Odpowiedz Link
halkatia Re: kolczyk w nosie.. 11.05.10, 20:15 Noooooooooooo doralWyobrazenia to masz niekiepskie Odpowiedz Link
truscaveczka Re: kolczyk w nosie.. 12.05.10, 08:04 No paczpani, a ja myślałam, ze sztyft to "pręcik metalowy służący do osadzania czegoś" jako rzecze Słownik języka polskiego. Czyli sztyft mają jak najbardziej, mogą nie mieć zapięcia, motylka, baranka czy jakkolwiek to nazwać. Zanim się człowiek wypowie powinien znać znaczenie słów, których używa Odpowiedz Link