pina_colada88 13.05.10, 21:58 Przeprowadzam się z bloku do domku jednorodzinnego smile Za jakiś miesiąc. A dziś kupiony został pierwszy mebel do mojego nowego pokoju big_grin Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bryanowa-1 Re: Przeprowadzam się :) 13.05.10, 22:03 pina ale cos wiecej napisz .z kim sie przeprowadzasz? z rodzicami? ze studentkami czy jak?i jaki mebel? Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Przeprowadzam się :) 13.05.10, 22:06 Z rodzicami. A kupiłam komodę. O taką: Odpowiedz Link
minerallna Re: Przeprowadzam się :) 13.05.10, 23:45 No patrz pani, a ja myslałam że się przeprowadzasz sama. W samodzielne życie. Doczytałam że z rodzicami, no co kto lubi. Takie wspólne życie w domku to czyja wizja? Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Przeprowadzam się :) 13.05.10, 23:57 Niczyja. Na razie nie stać mnie na wynajęcie mieszkania. Zwłaszcza, że nie wiem co zamierzam robić w życiu, jak dalej się potoczy. Odpowiedz Link
minerallna Re: Przeprowadzam się :) 14.05.10, 00:49 pina_colada88 napisała: (...) Zwłaszcza, że nie wiem co zamierzam robić w życiu, jak dalej się potoczy. Jakbyś miała 15 lat i tak napisała ... Ale swoje studia chyba swiadomie wybrałaś? z zresztą ... Nie znam i nigdy nie poznałam osoby która cieszyłaby sie zamieszkania z rodzicami. W tym wieku. Odpowiedz Link