exotique 17.06.10, 22:12 hihihi jeszcze 6 minut ale jak dopierniczyli francuzom :d ciekawe co teraz media ichniejsze zrobia- bo przeciez francja wg tv francuskiej miala wygrac mundial a ja sikam ze smiechu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kowalowa Re: MEXXXYYYYKUUU 17.06.10, 22:16 a ja pewnie jak zawsze tylko finał zobaczę; Odpowiedz Link
exotique Re: MEXXXYYYYKUUU 17.06.10, 22:24 i brawo i dopierdolili im w koncu ktos im nosa dobrze utarl. moze to media nauczy troche pokory- chociaz zawodnikow szkoda. no ale nie mozna zyc tylko tym, ze kiedys im sie udalo wygrac. wypadaloby sie wziac w garsc i grac wspolnie, a nie kazdy sobie Odpowiedz Link
kotka.zielonooka Re: MEXXXYYYYKUUU 17.06.10, 22:36 Tia... u mnie jutro w pracy zarząd bedzie pił z rozpaczy (firma jest francuska ) Odpowiedz Link
exotique Re: MEXXXYYYYKUUU 17.06.10, 22:45 taaa, niech pija sie moze otrzasna i zrozumieja, ze nie sa narodem wybranym Odpowiedz Link
aguacate Re: MEXXXYYYYKUUU 18.06.10, 06:11 U mnie pili z radosci Atmosfera niesamowita, nie ma jak latynoskie podejscie do swietosci, jakim jest pilka nozna Odpowiedz Link
pola.cocci Re: MEXXXYYYYKUUU 18.06.10, 10:20 Ja tez sie po cichu ciesze, ze dolozyli bucom zarozumialym Francuzi placza od wieczora, winnych szukaja (trener oczywiscie!), ale generalnie przyznaja, ze Meksykanie lepsi byli i juz. A te zarozumiale gwiazdy francuskie - dobrze im tak, mam nadzieje, ze nowy trener calkiem zmieni druzyne na nowych i zmotywowanych chlopakow - jak Meksyk. Odpowiedz Link
olinka20 Re: MEXXXYYYYKUUU 18.06.10, 10:39 Ja sie jeszcze ciesze, ze Hiszpanie wciry zaliczyli Ależ wredna jestem. Odpowiedz Link