Dodaj do ulubionych

coś o banach

10.10.10, 13:49
Magiczna, czy ktokolwiek mi założył bana, posądzając o zmienianie nicków, czy jakieś gówniarskie zagrywki, jako moderator załóż bana na host'a i wtedy będziesz miała prawdziwego winowajce, który pod żadnym innym nikiem, czy zmianie Ip nie wejdzie na forum.
A nie entliczek , pentliczek na ciebie bęc!
Poza tym masz wgląd w Ip czyli też możesz pokojażyć kto ci dowalał ( o ile ta osoba sobie go nie zmieniała).

słabe to było
Obserwuj wątek
    • deela Re: coś o banach 10.10.10, 13:55
      pokojarzyć (w org. skojarzyć) piszę się przez rz, apeluję do ciebie zainstaluj sobie mozillę, która automatycznie sprawdza błędy
      • pulcino_3 Re: coś o banach 10.10.10, 13:58
        po co skoro mam ciebie ?
        • deela Re: coś o banach 10.10.10, 18:49
          łeeeeeeeeee ja mysłałam, że to taka zabawa z innego forum pt "dajmy sobie bana", polega ona na tym, że każda kolejna osoba pisze do tej powyżej za co dałaby jej bana
          a ty znowu się podniecasz jakimś gównem, słaba jesteś jak kawa na dworcu centralnym
    • ez-aw Re: coś o banach 10.10.10, 14:25
      Co sprawia, że ludzie którzy są zbanowani (czyli niemile widziani) zakładają nowe nicki i wracają?
      Takie rozmyślania niedzielne mnie naszły.
      • pulcino_3 Re: coś o banach 10.10.10, 14:43
        ez-aw napisała:

> Co sprawia, że ludzie którzy są zbanowani (czyli niemile widziani) zakładają no
        > we nicki i wracają?
        > Takie rozmyślania niedzielne mnie naszły.

spodziewałam się odp. z tym typem "argumentacji", jak zbanowali to po co wracasz? smile

a powiedz mi za co ten ban w pierwszej kolejności?

• pulcino_3 Re: coś o banach 10.10.10, 14:57
          Po za tym nowy nick przy różnicy pulcino3 a pulcino_3 jest dużą nadinterpretacją.
          Identyfikacja pozostaje ta sama.
          Niby jak miałabym w swojej sprawie zbanowana się wypowiedzieć???
    • magiczna_marta Re: coś o banach 10.10.10, 18:25
      K U R W A
      Jak ban to od razu Magiczna, tak?
      A później całe zło tego świata to moja wina!!!!!
    • annabetka Re: coś o banach 10.10.10, 18:49
      CytatPoza tym masz wgląd w Ip czyli też możesz pokojażyć kto ci dowalał ( o ile ta osoba sobie go nie zmieniała)

Większej głupoty dawno nie słyszałam sad Nawet moderatorzy publiczni nie mają dostępu do IP ,gdyby to takie proste było to nie mielibyśmy problemu z pedofilią w necietongue_out
      • pulcino_3 Re: coś o banach 10.10.10, 19:03
        annnabetka widocznie jeszcze mało wiesz
        polecam regulamin do poczytania
        Regulamin Forum Gazeta.pl

być może za mało doświadczona jesteś w moderacji, ze taki detal ci umknął
        • annabetka Re: coś o banach 10.10.10, 19:11
          pulcino_3 napisała:

> annnabetka widocznie jeszcze mało wiesz
          > polecam regulamin do poczytania
          > Regulamin Forum Gazeta.pl
          >
          > być może za mało doświadczona jesteś w moderacji, ze taki detal ci umknął

No przytocz mi ten punkt regulaminubig_grinbig_grin
          • doral2 Re: coś o banach 10.10.10, 19:24
            https://sieniesie.blox.pl/resource/japierdole.jpg
            • magiczna_marta Re: coś o banach 10.10.10, 20:18
              Ty się maupo Dżizusem nie zasłaniaj tongue_out
        • annabetka Re: coś o banach 10.10.10, 19:23
          I trochę mnie dziwi fakt ,że ok godziny 16 Kai na Pijalni Ci ten fakt wytłumaczyła a ty dalej tutaj pianę bijesztongue_out Zabawna jesteśsmile
        • marjanna.b Re: coś o banach 10.10.10, 19:25
          Ogólnie zwisa mi i powiewa cała ta afera.
          Ale odnośnie tych IP bym chciała coś dodać.
          Na forach prywatnych Gazeta.pl moderacja nie ma dostępu do takich danych jak IP użytkowników.
          Co innego fora na serwerach prywatnych (na silnikach PHP by Przemo, SMF, vBulletin) - tam ma się pełną kontrolę dostępu, również kontrolę adresów IP.

Na forum Gazeta.pl - podejrzewam - dostęp do IP ma tylko administracja (ta główna administracja, nie założyciele for(ów?) prywatnych)

Ale to tylko taka uwaga, obok dyskusji głównej smile

m.
    • osa551 Re: coś o banach 11.10.10, 17:47
      o co kaman?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka