exotique 16.10.10, 10:04 dla zainteresowanych dwie fotki wizualizacji. Poki co sa patyki na dzialce salon i widok z ulicy: gory, lasy i reszta natury oryginalna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prigi Re: moj domek 16.10.10, 10:09 mamy coś wspólnego: mam takie same klocki do układania, jak leżą na twoim dywanie Odpowiedz Link
exotique Re: moj domek 16.10.10, 10:15 klocki tez wirtualne poki co a dywan to nie jest, to betonowa podloga jeszcze nie podjelismy decyzji czy beda kafelki, parkiet czy zywica- dywanom czy wykladzinom mowie nie- nie mam odkurzacza i nie chce miec dywan bedzie moze tylko w sypialni przy lozku-ale to tez opcjonalnie Odpowiedz Link
prigi Re: moj domek 16.10.10, 10:32 też na początku nie miałam mieć dywanów, ale najpierw na dechach w środku pokoju zrobiłam gigant dziurę i trzeba było to zakryć , potem mnóstwo błocka nam wnosili do domu więc położyliśmy dywan w przedpokoju, potem juz poszło lawinowo-kurz i kocia sierść latająca po podłodze mnie dobijała. oprócz łazienki, wc i kuchni wszędzie mam deskę barlinecką Odpowiedz Link
pola.cocci Re: moj domek 16.10.10, 10:34 o matko!!! a jak ty te okna umyjesz????????????? mam nadzieje, ze zadne nie jest od poludnia a tak ogolnie to fajny, oby jak najszybciej my ciagle mieszkamy na parterze (salon, pokoj i kuchnia) ale sa szanse, ze na koniec miesiaca przeprowadzimy sie na gore, pozdro Odpowiedz Link
exotique Re: moj domek 16.10.10, 12:53 OJ to nie ja bede je myc jeszcze nie oszalalam- a tych okien to dwa razy wiecej jeszcze na tym poziomie-i wszystkie wielkie Pola, to zycze by sie udalo do tego konca miesiaca tego miesiaca Odpowiedz Link
dezetta Re: moj domek 16.10.10, 10:41 A ta klapa z góry się otwiera żeby można było nakarmić rybki?? Odpowiedz Link
exotique Re: moj domek 16.10.10, 12:57 hehehehe az sie bulka zatkalam ze smiechu kumpela sie zapytala- ale wy to pomalujecie co? Odpowiedz Link
setia Re: moj domek 16.10.10, 12:24 mojemu mężu by się spodobał, ja wolę bardziej tradycyjne, a nawet takie zupełnie staroświeckie. okoliczności przyrody jednak cudne, zazdroszczę... Odpowiedz Link
karra-mia Re: moj domek 16.10.10, 12:44 zazdroszczę i czekam na fotki juz gotowego domu Odpowiedz Link
ga_lapagos Re: moj domek 16.10.10, 14:07 Moja tesciowa ma podobne sciany okienne w swoim domu, dwa razy w roku zamawia specjalna ekipe , ktora przejezdza z drabinami itp i myje Koncepcja bardzo mi sie podoba uwielbiam otwarte domu ale wszechobecna szarosc nie w moim w guscie . Odpowiedz Link
sewa.49 Re: moj domek 16.10.10, 18:03 Fajny ten domek i super okna. Wiem co czujesz, bo sama bede sie przeprowadzac A meble to chyby na ta jedna siene wstawisz? Odpowiedz Link
exotique Re: moj domek 16.10.10, 21:43 Jakie meble? bedzie kanapa, dwa fotele i niski stol. innych mebli w stylu szaf, regalow czy czegos pod tv nie przewiduje (tv nie bedzie w salonie) na scianie bedzie jakis obraz wisial, no i na tej scianie ma byc cos w stylu betonowej lawo-polki na wys 40cm. Odpowiedz Link
esofik Re: moj domek 16.10.10, 18:16 no to sobie sąsiada w slipkach nie podejrzysz, chyba, że przez teleskop podoba mi się mocno Odpowiedz Link
tysia77 Re: moj domek 16.10.10, 21:06 Zapowiada się świetnie,proszę o fotki na bieżąco Odpowiedz Link
exotique Re: moj domek 16.10.10, 21:46 na boezaco to na wiosne, bo wtedy roboty rusza- poki co siedzimy w papierach- kanton ma opoznienia, sniegi zapowiadaja, wiec cudow nie ma- w tym roku nie zaczniemy Odpowiedz Link
exotique Re: moj domek 17.10.10, 18:26 Baba, widok taki sam jak widac z parkingu- zielono Odpowiedz Link
olinka20 Re: moj domek 17.10.10, 17:55 Swietny, taki nowoczesny. Ja czekam na zdjęcia tego trawiastego dachu, bo to mnie fascynuje. Odpowiedz Link
exotique Re: moj domek 17.10.10, 18:29 tego dachu tez jestem ciekawa Oli, normalnie doczekac sie nie moge Odpowiedz Link
doral2 Re: moj domek 17.10.10, 21:31 widoczki za dnia zajebiscie cudne. ale kurna nie chciałabym miec nocą pustych okien przed soba i za sobą... przewidujesz jakieś żaluzyje czy cuś w ten deseń?? Odpowiedz Link
exotique Re: moj domek 17.10.10, 21:53 no oczywiscie ze beda zaslaniane okna- rolety zewnetrzne inaczej bym miala bigradera Odpowiedz Link