amoreska 25.10.10, 12:28 31.10.2010r. CH PLEJADA Bytom ul. J.Nowaka - Jeziorańskiego 25 AKTUALNE? I w którym miejscu konkretnie? Kto będzie? O której godzinie? 16.00 może być? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: ŚLĄSKIE SPOTKANIE 25.10.10, 18:53 Wróciłam i moge zacząc koordynowac. Bardzo mi sie podoba to co zaproponowałas- znaczy godzina. Zuzanka nie fochaj sie, przyjezdzaj bo bedziesz miec ze mna do czynienia Karra- aktualna nasza umowa? I słyszalam, ze ma zadebiutowac Cura i Tedesca. Odpowiedz Link
cura_domestica Re: ŚLĄSKIE SPOTKANIE 25.10.10, 20:16 Cura zadebiutuje jak jej dziecka trochę wydobrzeją (mam nadzieję ,że do niedzieli już nic się nie wykluje gorszego) i jak trafi do Plejaby w Bytomiu , chociaż szczerze powiedziawszy bardziej by mi Silesia pasowała Ale chętna jestem jak najbardziej Odpowiedz Link
olinka20 Re: ŚLĄSKIE SPOTKANIE 25.10.10, 20:24 Cura toz to droga prosta jak drut To zdrowia dla kurczakow zycze. Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: ŚLĄSKIE SPOTKANIE 26.10.10, 19:50 Na mnie nie liczcie, już pisałam przed Świętem Zmarłych nie dam rady. A poza tym jakoś mi tak nijak na spotkania, bo w sobotę zmarł wnuczek mojego sąsiada- Kacperek. Miał 5 lat I do tego komp mi się zj...ał i chwilowo od brata piszę co by nie było ,że się focham. Na dziś tyle- bez odbioru. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: ŚLĄSKIE SPOTKANIE 26.10.10, 20:20 zuzanka79 napisała: > Na mnie nie liczcie, już pisałam przed Świętem Zmarłych nie dam rady. > A poza tym jakoś mi tak nijak na spotkania, bo w sobotę zmarł wnuczek mojego s > ąsiada- Kacperek. Miał 5 lat > O fak Straszne chwile musi przeżywać rodzina... Odpowiedz Link
olinka20 Re: ŚLĄSKIE SPOTKANIE 26.10.10, 20:25 Zuza masz maila. Trzymaj sie kochana. Przytulam mocno bo tylko tyle moge zrobić. Odpowiedz Link