29.10.10, 18:11
Byłam w markecie i dorwalam dzinsy czarne w h&m za 39 zł plus sweterek za podobna cenę i rekawiczki.
I kontemplując przy kasie magiczną sprawę ceny tych dzinsow słysze, ze dziwcze stojące przede mną mowi- wiesz, mam bon na minus 25 %, chcesz? Bo on jest wazny do dzisiaj i ja nie zdąże wykorzystac smile
No i wziełam!
Taki fajny koniec dnia.
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: Okazja:) 29.10.10, 18:16
      uuuch, ty burzuju tongue_out
      w haaemie sweterek se zanabyłam, za 59 zeta, bonów nikt mi nie dał uncertain
    • amoreska Re: Okazja:) 29.10.10, 18:30
      Fajnie.
      Ja w tym tygodniu niechcący dostałam rabat w hurtowni papierniczej - stojąca za mną koleżanka dołożyła się ze swoimi zakupami do kwoty, od której przysługiwał rabat 15 %.
      • lidia341 Re: Okazja:) 29.10.10, 19:18
        A mnie premię w bonach wypłacają, średnio wychodzi mi około 110 złoty miesięcznie, ale potem przy roziczeniu rocznym muszę podatek zapłacićsad
        • doral2 Re: Okazja:) 29.10.10, 21:00
          lidia341 napisała:

> A mnie premię w bonach wypłacają, średnio wychodzi mi około 110 złoty miesięczn
          > ie, ale potem przy roziczeniu rocznym muszę podatek zapłacićsad.."

jak premię wypłacają w mamonie, to też się podatek płaci. od razu ci go potrącają.
    • prigi Re: Okazja:) 29.10.10, 19:36
      ale ci się fuksłosmile
      ja ostatnio patrzyłam w h&m za spodniami dla kobiet w ciąży. jedyny model, który nie wyglądał jak wór pokutny kosztował 179złsad jeszcze się mieszczę w normalnych, więc poczekam-może coś ciekawego się pojawi i w cenie bardziej przyzwoitej
      • asiaiwona_1 Re: Okazja:) 29.10.10, 20:10
        prigi - a jaki tym rozmiar ciążowych spodni potrzebujesz? i czy interesują cię używane?
        • prigi Re: Okazja:) 29.10.10, 20:17
          jasne, że interesujesmile rozmiar 36/38. ale bardziej 36
          • asiaiwona_1 Re: Okazja:) 29.10.10, 20:23
            a to nie, ja trochę większa waga jestem - 40. Ale jakbyś do rozmiaru 40 przytyła to daj znać smile
            • cura_domestica Re: Okazja:) 29.10.10, 20:41
              Olinka , no to zakupy zrobiłaś smile Mi dzisiaj znajomy dawał bon -12% na wsio do reala tylko na dzisiaj , ale nie skorzystałam bo dla mnie nierealne zakupy w realu dzisiaj wink
          • cura_domestica prigi 29.10.10, 20:44
            ja mam sztruksy z h&m i spódnicę w rozmiarze 36 , spodnie używane , spódnica właściwie nówka ,jak jesteś zainteresowana daj znać , to naładuję baterię do aparatu wink
            • prigi Re: prigi 29.10.10, 20:49
              spodnie chętnie przygarnę. w spódnicach nie chodzę i nie zamierzam tego zmianiaćtongue_out. pstrykaj, pstrykaj i na prigi@wp.pl ślij (gazetowego maila nie mam skonfigurowanego czy cuś tamwink) wraz z info $ poproszę

asiowa, dzięki za chęci. mam jednak skromną nadzieję, że rozmiarowo pozostanę bez zmianwink
              • cura_domestica Re: prigi 29.10.10, 20:55
                to idę włożyć baterie do ładowarki , jutro popstrykam foty to ci prześlę , może ci podpasują wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka