Dodaj do ulubionych

Wygwizdów

11.11.10, 11:47
Kurka, wyszłam z dzieciem na miły jesienny spacerek, a wróciłam wygwizdana do cna przez lodowaty wiatr ;| Że już nie wspomnę o fryzie, wyglądam jak meduza.
Niech wam do głowy nie przychodzi wychodzić big_grin
Obserwuj wątek
    • w_miare_normalna Re: Wygwizdów 11.11.10, 11:55
      Ja byłam z młodą w sklepie po bułki. Rzeczywiście wieje strasznie, do tego to powietrze takie "mokre". Gdyby nie to, że musimy do teściowej jechac, to pewnie spędziŁAbym cały dzień w łóżku wink
      • jot.em.ka Re: Wygwizdów 11.11.10, 14:53
        Dostałaś gdzieś bułki? ;|
        U mnie tylko Żabka otwarta, a tamtejszymi bułkami można zabić.
        Melduję, że na dworze 6 st, śnieg nie wali, ale pewno niedługo zacznie.
    • prigi Re: Wygwizdów 11.11.10, 12:17
      nooo, tak trochę listopadowo na dworzeuncertain
      my po wizycie u lekarza z młodocianą-antybiotyk wita.
    • buzka25 chmury śniegowe:( 11.11.10, 12:36
      zima, wieje ze mi tyłek przeleciało brrrr a na niebie chmurzyska jakby zaraz mialo walnąć białym ustrojstwem wrrrr, u was tez?
      • ciepla.kawa Re: chmury śniegowe:( 11.11.10, 13:01
        My wyszlismy na spacer przed 10 i kurczę takie ladne słoneczko świeciło. Jak wracalismy to się zaczęło chmurzyć a teraz to faktycznie wygląda jakby to biale gówno miało padać smile
    • ez-aw Re: Wygwizdów 11.11.10, 13:06
      U nas chyba nie wieje zbyt mocno. Chyba, bo jeszcze nie wychodziłam, ale też nie słyszę tego charakterystycznego gwizdania smile
      A wychodzić będę, bo dziś jest 10 rocznica naszego poznania i mąż zaprasza mnie do knajpy big_grinbig_grin
    • mearuless Re: Wygwizdów 11.11.10, 13:07
      prosze o skasowanie tego watku!!wink

bo wlasnie ide sie przejsc nowym swiatem i nie mam w planach ani zmarznac ani sie wygwizdacbig_grinbig_grinbig_grin

natomiast mam w planach odwiedzic grycana -obiecalam corkom- i tam napasc je deserami lodowymi.
      • doral2 Re: Wygwizdów 11.11.10, 14:38
        Mea, nie chce mi się wierzyć, że nie masz w planach się wygwizdać wink

Mona, po bułki dzisiaj byłaś, grzesznico jedna? święto, a ty bułki w sklepie kupujesz???
        wstydź się tongue_out
        • zales239 Re: Wygwizdów 11.11.10, 15:05
          U nas słonecznie było prawie cały dzień,
          wykorzystałam to na porządki-tak,tak w święto państwowe ..ten tego ,podwórkowe-ganiałam i zaganiałam liscie do taczkisuspicious
          • pyzunia2007 Re: Wygwizdów 11.11.10, 18:27
            Ja to nawet na taki wygwizdów chętnie bym polazła bo od trzech tygodni siedzę z młodym w domu,zapalenia krtani nie możemy wyleczyćsad
            • papiki Re: Wygwizdów 11.11.10, 18:39
              dlatego męża wygoniłam na spacer z córką i rzeczywiście tacy wygwizdani wrócili
              • 3-mamuska Re: Wygwizdów 11.11.10, 20:46
                A jak tak wczoraj wróciłam, z synem z parku, wygwizdana, młody się wnerwil i pól parku przelezal na trawniku co kilka metrów. W rezultacie wróciliśmy po pól godzinie ,on brudny od czoła po palce stop w błocie i trawie.Ni i przy okazji ja tez calu przod miałam upierdziulony,wszystko z marszu w prance wyladowalo.
    • zuzanka79 Re: Wygwizdów 11.11.10, 20:36
      Nosa dziś za próg nie wystawiłam. I żyję. Dzieci też big_grin
    • wzosia Re: Wygwizdów 11.11.10, 20:57
      Jaki tam wygwizdów. fajnie i ciepło. Ostatnie 3 dni spędziłam u żabojadów. U nich jakis kataklizm. Temperatura 2-3 stopnie, notoryczna mżawka a wieje tak, że podawali w ichniejszej tv, że wywróciło przyczepy. Na morzu giga sztormy. Oczywiście w części północnej Francji. Moim marzeniem w poniedziałek było nabycie ciepłych rękawiczek i zimowych kozaków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka