Dodaj do ulubionych

Zabawki- dla dziecka czy dla rodziców?

26.12.10, 17:03
Syn mój dostał- nie ode mnie, żeby nie było wątpliwości- keyboard pod choinkę i teraz kurna siedzę i sobie przypominam jak to się grało wink On pobawił się trochę i poszedł do innych zabawek a ja męczę (przypomniałam sobie już parę wersów- kiedyś szło mi całkiem nieźle).
Wcześniej Mea przypomniała mi o gitarze i ją wyciągnęłam z mroków szafy, teraz klawisze wracają na tapetę. Ciekawe co będzie następne wink
Obserwuj wątek
    • mearuless Re: Zabawki- dla dziecka czy dla rodziców? 26.12.10, 17:09
      a pacz pani a ja siedze jak pierdolnieta i robie lody z ciastolinybig_grinbig_grinbig_grin

a na gitarze ktora ola dostala wyspiewalam rodzinie koledy a pozniej "celine" kazika-mimo ze grac ni chooja nie umiem i mialam gitare 1-szy raz w lapach. p[o prostu sobie jechalam raczka brzdek,brzdek,brzdekbig_grin
      • magiczna_marta Re: Zabawki- dla dziecka czy dla rodziców? 26.12.10, 17:24
        Do robienia lodów toś Ty pierwsza tongue_out
        • mearuless Re: Zabawki- dla dziecka czy dla rodziców? 26.12.10, 17:31
          to prawda. algida to przy mnie maly pikusbig_grin
      • amoreska Re: Zabawki- dla dziecka czy dla rodziców? 26.12.10, 17:25
        Będziesz posyłać Olę na lekcje gry na gitarze, Mea?
        • mearuless tak 26.12.10, 17:31

w szkole p. od muzyki prowadzi, ola bedzie na nie uczeszczala.
      • agamama123 Re: Zabawki- dla dziecka czy dla rodziców? 27.12.10, 09:31
        Przepraszam, że spytam - czy Tobie posypka też rozsypuje się na boki?smile
    • doral2 Re: Zabawki- dla dziecka czy dla rodziców? 26.12.10, 17:09
      znaczy się, żeś jeszcze młoda smile
    • changeone Re: Zabawki- dla dziecka czy dla rodziców? 26.12.10, 20:12
      Pewnie, że prezenty to i frajda do rodziców, bo albo sobie przypominają albo poznają. O ile chcą, my chcemy big_grin
      • sewa.49 Re: Zabawki- dla dziecka czy dla rodziców? 26.12.10, 21:16
        Maz moj jak wybiera prezenty dla malodego to wie, ze bedzie sie nimi bawil. Kupuje to co mu sie podoba. Przyznam, ze zawsze trafi w dziesiatke i mlody jest zachwycony. Lego potrafi z nim ukladac godzinami. Ostatnio na topie sa rycerze i zamki obronne big_grin big_grin big_grin
    • zuzanka79 Re: Zabawki- dla dziecka czy dla rodziców? 26.12.10, 22:04
      Fil dostał wczoraj od moich rodziców auto street tropera na pilota no i poszli z moim bratem i mężem na ulicę sprawdzać zasięg i inne bajery. Po pięciu minutach wraca Fil z rykiem, bo to jego auto a oni mu je przywłaszczyli. Poszłam więc napomnieć starych byków i co widzę, stoją i się sprzeczają który lepiej steruje big_grin
      Dostał też od mojego brata "eksperymenty elektroniczne" i dziś układy budował mój szwagier i cieszył się jak dziecko jak mu styki złapały i świeciło, buczało i się kręciło.
      A Fil do południa męczy kuchnię Marysi big_grin
      • schiraz Re: Zabawki- dla dziecka czy dla rodziców? 26.12.10, 22:15
        Eksperymenty dostał i mój sześciolateksmile Sam zrobił radio i wiatraczek a ojciec i jego przyjaciel pokłócili się przy robieniu odgłosów karabinu maszynowego ze świecącą czerwoną diodąbig_grin Z kolei po zareklamowaniu Zuzanki zakupiłam Młodemu grę Granna Metro po czym zabrałam mu ją dwie godziny po Wigilii i układam do dziś, czasem z przyzwoitości daję Młodemu jak się mu przypomni, że ma coś takiego. Sterowany helikopter (a i owszem - Młodego) zawłaszczył Dziadek z moim bratem pod pozorem "pokażemy Ci jak to działa" - oddali po ostrym upomnieniu. Widzę po minie Młodej, że nie jest szczęśliwa, że jej lego duplo i zamek księżniczki nie znalazły chętnych..
        ------
        Milcz, albo powiedz coś takiego co jest lepsze od milczenia.
    • sewa.49 Re: Zabawki- dla dziecka czy dla rodziców? 26.12.10, 22:50
      > klawisze wracają na tapetę. Ciekawe co będzie następne wink

Pewnie cymbalki big_grin

• magiczna_marta Re: Zabawki- dla dziecka czy dla rodziców? 27.12.10, 09:12
        Cymbałki dostał Młodszy ale jakoś mnie do nich nie ciągnie wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka