02.01.11, 21:27
forum.gazeta.pl/forum/w,585,120469315,120469315,farba_z_amoniakiem_.html
Obserwuj wątek
    • mariolka55 Re: Z CiPa;) 02.01.11, 23:11
      yyyyy
      nudne to juz jest
      to linkowanie i nasmiewanie sie,ile mozna sie smiać z tego samego?
      czy same nie miałyscie nigdy watpliwosci i głupich pytań?????
      • doral2 Re: Z CiPa;) 03.01.11, 07:39
        aż TAK głupich to nie.
      • asiaiwona_1 Re: Z CiPa;) 03.01.11, 08:35
        mariolka55 napisała:

> yyyyy
        > nudne to juz jest
        > to linkowanie i nasmiewanie sie,ile mozna sie smiać z tego samego?
        > czy same nie miałyscie nigdy watpliwosci i głupich pytań?????
        >

to po co włazisz w te wątki? Tytuł oddaje w pełni treść wątku więc mogłaś przewidzieć o czym będzie...
        • doral2 Re: Z CiPa;) 03.01.11, 08:49
          może żeby pokazać nam naszą małostkowość??
          • asiaiwona_1 Re: Z CiPa;) 03.01.11, 08:57
            doral2 napisała:

> może żeby pokazać nam naszą małostkowość??

no weź, teraz spać nie będę mogła po nocach przez to... wink
        • tedesca1 Re: Z CiPa;) 03.01.11, 08:57
          Może wlazła właśnie po to żeby Wam napisać, że to już nudne.
          I ja się z tym zgadzam.
      • mallard Re: Z CiPa;) 03.01.11, 09:40
        mariolka55 napisała:

> yyyyy
        > nudne to juz jest
        > to linkowanie i nasmiewanie sie,ile mozna sie smiać z tego samego?
        > czy same nie miałyscie nigdy watpliwosci i głupich pytań?????

Widzisz Mariolko, to jest możliwe, bo jest całe mnóstwo ludzi tzw. bezrefleksyjnych, oni z reguły nie mają żadnych wątpliwości, a co za tym idzie pytań. To są ludzie, kórzy na przykład nie zhańbią się przeczytaniem ulotki od lekarstwa, bo "doktórka przepisała, ona fachowiec, ona wie co robi!" itp.
        Na drugim biegunie są ludzie nadwrażliwi. Oni tę ulotkę czytają po kilka razy w każdym kierunku! wink, a potem albo leku nie biorą, bo nie chcą dostać drgawek, padaczki i czegoś tam jeszcze, albo biorą i zaraz ich żołądek - wątroba - głowa - trzustka (niepotrzebne skreślić) boli, jako skutek uboczny zażywania leku!
        • doral2 Re: Z CiPa;) 03.01.11, 09:53
          widzisz Mallard, są jeszcze ludzie którzy hańbią się czytaniem ulotek, fachowych książek i czasopism, dla których forum to miejsce spędzania czasu, a nie źródło informacji i wyrocznia w kwestiach medycznych, zdrowotnych i zyciowych.
          ale takich osób jest mało, w dzisiejszych czasach 90% ludzkości to matoły, nie posiadające podstawowej wiedzy z jakiegokolwiek zakresu i zadające debilne pytania na forum, nie zadawszy sobie uprzednio trudu przeczytania czegokolwiek, nawet ulotki i to przeczytania ze zrozumieniem.
          to banda matołów, nie potrafiących myśleć logicznie ani wyciągać wniosków z faktów im dobrze znanych.

zachodzi zatem pytanie - jaka czeka nas wszystkich przyszłość, skoro 90% ludzkości to matoły?
          • alajna2 Re: Z CiPa;) 03.01.11, 11:18
            No własnie przez to nie zagladam na CIPa
            a tak serio to wiele osób ma takie lęki, tzn dot. farbowania włosów w ciąży. Jestem w 32tc i robie pasemka co 2 mce, ostatnio nawet robiła mi je fryzjerka w 36tc smile, co ona ma powiedzieć o kontakcie z farbami? przecież ciągle go ma.
            W pierwszej ciąży jeden raz fryzjer się mnie zapytał czy mam ZGODĘ ginekologa na farbowanie włosów- tu moja rybka :0
            koleżanki ciężaene, szczególnie po raz pierwszy raczej sie nie farbują, a jak już usłyszały, że piję łyzeczkę tranu dziennie to chyba stwierdziły, ze ze mnie niezły element i nic o dziecko nie dbam :0 . Tyle w temacie
            • thea19 Re: Z CiPa;) 03.01.11, 16:45
              tym tranem to bym sie tak nie chwalila

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka