exotique 15.01.11, 22:35 me dziecie, to na bloga zapraszam tutaj mozecie piac z zachwytu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exotique Re: te co chca zobaczyc 15.01.11, 22:40 tylko poczekajcie chwile, bo raz cos blox pozmienial i nie wiem jak foty teraz wstawiac no i sie laduja na pikase Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: te co chca zobaczyc 15.01.11, 22:43 powiem wolno i wyraźnie N-I-E M-A Z-D-J-Ę-Ć a napaliłam się jak szczerbaty na suchary Odpowiedz Link
schiraz Re: te co chca zobaczyc 15.01.11, 23:11 Antos jest śliczny, od razu podnosi mi się poziom hormonów ciążowych ------ Milcz, albo powiedz coś takiego co jest lepsze od milczenia. Odpowiedz Link
exotique Re: te co chca zobaczyc 15.01.11, 23:14 dzieki juz myslalam ze nikt sie nie odezwie, wejsc na bloga z watku masa a nikt nic nie mowi juz mialam focha strzelic, ale docencie- cala godzine siedzialam i probowalam przekonac do wspolpracy kompa, galerie i bloxa Odpowiedz Link
exotique Re: te co chca zobaczyc 15.01.11, 23:56 poki co to nie wiemy, jak rudy to tez bede kochac jakis sredni szatyn poki co- margola byla czarna po urodzeniu a teraz blondi jak lala poczekamy-zobaczymy Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: te co chca zobaczyc 15.01.11, 23:24 Zajebiaszczy jest W takich chwilach patrząc na takiego słodziaka mam ochotę na następne dziecko, ale jak posiedzę chwilę z moimi to mi przechodzi na szczęście. Odpowiedz Link
prigi Re: te co chca zobaczyc 16.01.11, 08:52 już myślałam, że się nie doczekam Antek cudo, Margola pikna. ech. wzruszyłam się Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: te co chca zobaczyc 16.01.11, 09:00 Fiu fiu Tyle czekałyśmy na foty, ale jak widać warto było. I większa i ten malutki śliczne Całuski od ciotki Asiowej. <cmok> Odpowiedz Link
cura_domestica Re: te co chca zobaczyc 16.01.11, 19:29 Śliczności takie do zacałowania Odpowiedz Link
pola.cocci Re: te co chca zobaczyc 20.01.11, 09:46 no nareszcie! piekny ten twoj synek i takie ma madre spojrzenie, slicznosci!! i coreczka tez super - gratulacje Odpowiedz Link
socka2 Re: te co chca zobaczyc 20.01.11, 10:49 Ex, sliczne masz dzieciaczki gratuluje jeszcze raz! Odpowiedz Link
doral2 Re: te co chca zobaczyc 21.01.11, 12:10 Młody jest do ciebie Exo podobny i do tego ma bardzo ładne, przylegające uszy Odpowiedz Link