aniuta75 18.01.11, 20:25 Hałsmaniaczkom przypominam, że po świąteczno-noworocznej przerwie pan doktór wrócił . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarneoczy Re: House :) 19.01.11, 09:49 w doopę niech się pocałują... jakiś durny mecz, a House dopiero po 22... ja już na pysk padam o tej godzinie i marzę tylko, żeby się położyć spać... Odpowiedz Link
schiraz Re: House :) 19.01.11, 11:24 Aniuta miała na myśli pewnie odcinki online z siódmego sezonu. Właśnie oglądam na serialeonline ------ Milcz, albo powiedz coś takiego co jest lepsze od milczenia. Odpowiedz Link
czarneoczy Re: House :) 19.01.11, 12:22 hłe hłe... ze mną (a właściwie moim komputerkiem) nie chcą różnego rodzaju seriale_on_line współpracować Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: House :) 21.01.11, 20:18 a jakże, obejrzane!! ja się z angielskiego podszkalam przez te housy, bo nie chce mi się czekać na polskie napisy i oglądam od razu rano))) a teraz się wciągnęłam w Mentalistę właśnie zaraz będę oglądac nowy odcinek!! Odpowiedz Link