Dodaj do ulubionych

zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t

21.02.11, 18:11
Obserwuj wątek
    • zuzanka79 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 21.02.11, 21:05
      Dzięki za szybką odpowiedź. Jakby co dam znać co dalej.
    • mallard Pierona, gizd jedyn! ;) n/t 22.02.11, 11:20

• karra-mia Re: Pierona, gizd jedyn! ;) n/t 22.02.11, 11:35
        no nasroł i polecioł, godom ci
        • zuzanka79 Re: Pierona, gizd jedyn! ;) n/t 22.02.11, 15:52
          Karra, ty tela nie godej ino bier ajmer ze wodum i szata i sprzunetj tyn bajzel. To buł twój gołumb. Joł dzisiej ni mum czasu , warzyć muszam tongue_out
          • karra-mia Re: Pierona, gizd jedyn! ;) n/t 22.02.11, 16:28
            a nie nie
            to nie buł mój ino twój Łon na moim fensterblacie nasroł i gizd jeden nawet nie posprzontoł
            • amoreska Re: Pierona, gizd jedyn! ;) n/t 22.02.11, 17:41
              Byście doły sie pokój z tym łozprawianiym ło gołymbiach, bajtle wom w izbie rycą wink
    • ez-aw Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 22.02.11, 21:35
      Proszę mi ładnie powiedzieć - jak ja mam sprawdzać taki wątek, czy nie łamie netykiety i regulaminu - skoro ja Was nie rozumiem i nie wiem o czym piszecie smile
      Proszę mi tu ładnie zaraz wszystko opowiedzieć po polsku tongue_out
      • zuzanka79 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 22.02.11, 21:53
        Ez, ti tyż wszandzie musisz wrajźić tyn swój ciekawski gorolski kichol.
        Trza sie buło uczyć obcyj godki a nie kamieniuma na szkoła ciepać wink
        • ez-aw Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 22.02.11, 22:33
          zuzanka79 napisała:

> Ez, ti tyż wszandzie musisz wrajźić tyn swój ciekawski gorolski kichol.

Jeśli już, to Kaszubski. I oczywiście, że muszę. smile
          • amoreska Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 22.02.11, 22:35
            Kaszubski to też jak najbardziej gorolski tongue_out
            • olinka20 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 22.02.11, 22:40
              Wlasnie mialam to pisac, ja- gorolka big_grin
            • zuzanka79 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 22.02.11, 23:05
              Dyć kaszubski to je jeszcze barzyj gorolski łod inkszych gorolskich tongue_out
              • tedesca1 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 07:41
                Bo ez myślała, żeś jej napisała gÓrolski, ale nie nie to gorolski miało być big_grin
          • mallard Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 09:20
            ez-aw napisała:

> zuzanka79 napisała:
            >
            > > Ez, ti tyż wszandzie musisz wrajźić tyn swój ciekawski gorolski kichol.
            >
            > Jeśli już, to Kaszubski. I oczywiście, że muszę. smile

A ten Twój kaszebści kichol, to je kretci, czy dłydzi? tongue_out
            • ez-aw Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 17:51
              mallard napisał:

> A ten Twój kaszebści kichol, to je kretci, czy dłydzi? tongue_out

Proszę o następny zestaw pytań big_grinbig_grin
        • mallard Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 09:17
          zuzanka79 napisała:

> Trza sie buło uczyć obcyj godki a nie kamieniuma na szkoła ciepać wink

A jo trocha umia, chociaż żech je gorol. wink
          No, ale moja Mama z Siemianowic jest.
          • zuzanka79 Mallard 23.02.11, 17:34
            a Ti kaj sie sam ciśniesz mindzy baby z tum życium co?
            • mallard Re: Mallard 24.02.11, 10:42
              zuzanka79 napisała:

> a Ti kaj sie sam ciśniesz mindzy baby z tum życium co?

Moja Rzić jo nosza przi sobie, a sam żech je bo lubia, - o!
          • amoreska Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 18:38
            Jak Twoja Mama jest ze Siemianowic a Twój Łojciec jest gorol to tyś jest krojcong big_grin
            Tak jak i jo big_grin
      • karra-mia Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 22.02.11, 21:57
        no dyć nie łamie
        ez podejrzewosz takie akuratne dziołchy jak mytongue_out
        dyc my sie sam ino tak beblomywink
        • olinka20 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 22.02.11, 22:00
          Ez, ale się usmiałam big_grin
      • zuzanka79 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 22.02.11, 22:07
        ez-aw napisała:

> Proszę mi tu ładnie zaraz wszystko opowiedzieć po polsku tongue_out

Ez tu masz link www.youtube.com/watch?v=pLJh0NvohvA patrz, słuchaj i ucz się tongue_out
        >
        • amoreska Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 22.02.11, 22:19
          Zuza, niy szteruj Ez, bo weźnie swoje klamory i pódzie na inkszy plac wink
          • zuzanka79 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 22.02.11, 23:02
            Dobrze żech przeca chciała. I zajś naje na mnie, zajś bajecie sie ciapać i buczeć żech breweryjo zaczła wink
            Niech se biere tongue_out
            Mum to w życi ( tukej mioł być foch , ale nie wiam jak to baje po naszymu tongue_out )
        • ez-aw Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 22.02.11, 22:43
          Kopciuszek jest piękny. Dzięki big_grin
          • zuzanka79 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 22.02.11, 23:06
            Wiedziałach że ci sie baje podoboł,. Dyć joł ci przeca przaja big_grin
            • asiaiwona_1 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 14:08
              o ja pierdzielę!!! Toż to najfajniejszy wątek miesiąca big_grin (Ja również nie wiem o czym wy tutaj gadacie mimo, że obcuję z tym językiem na codzień od kilku dni big_grin)
              • tedesca1 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 14:11
                Dziołchy weźcie im wytłumaczcie po jakiemu wy tu godacie :d
                • karra-mia Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 14:15
                  no dyć po naszymutongue_out
                  • k1234561 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 16:24
                    Mi się ten "fensterblat" podoba.Drogą dedukcji doszłam,że to chyba parapet być musi wink
                  • tedesca1 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 17:24
                    no ja ino one myślą, że to po góralsku tongue_out
                    • olinka20 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 17:37
                      Tylko Asiowa big_grinbig_grinbig_grin
                      Jakbym Waszej hanyskiej mowy mogła nie poznać big_grin
                      • zuzanka79 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 17:47
                        Olinka to nie je mowa ino godka to roz, a dwa nie żodno hanysko ino naszo.
                        • olinka20 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 17:51
                          Idź na swoja strone Brynicy tongue_out
                          • zuzanka79 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 20:06
                            olinka20 napisała:

> Idź na swoja strone Brynicy tongue_out

No i zajś sie pora goroli wpierniczylo na tyn śląski topik. Po pieruna?suspicious

Joł ci za to opoiwa wic :
                            Godo roz gorol ze Warszawy:
                            - Co wy macie na tym śląsku? Brud, syf, niebo zamiast niebieskie jest czarne. A Katowice w herbie mają jakieś młoty!
                            A na to mu poado hanys:
                            - A co wy mocie w herbie? Pół dorsz, pół k**wa, ani sie nie
                            najesz, ani nie podupcysz!

I jeszcze jedyn ci opowia :
                            - Łod dziś dzielymy sie robotą - pado żuna do górnika. Bajtel je nasz i roz ty go bajesz kolebać a roz jo. W nocy żuna budzi męża.
                            - Józik !!!Mały ryczy!
                            - To sie pokoleb swoja połowa a moja niech ryczy dalyi.
                            • olinka20 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 20:11
                              Zuza big_grinbig_grinbig_grin
                              Dobra, dobra, to ide z waszego wątku tongue_out
                              Zaraz załoze swój własny- nikt mnie juz nie lubi wink
                • zuzanka79 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 17:36
                  tedesca1 napisała:

> Dziołchy weźcie im wytłumaczcie po jakiemu wy tu godacie :d

Jako po jakiymu? Ino po naszymu tongue_out
    • matysiaczek.0 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 20:34
      boskie jesteście!!!!!

jak dla mnie możecie tak gadać godzinami, tylko same miłe rzeczy!!!!!!

i również uważam że to wacik miesiąca big_grin
      • zuzanka79 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 20:49
        A widzisz big_grin
        Idzie założyć wuntek kaj sie nie wadzum, pra wink?
        Terazki mi dejcie na chwila pokój, bo joł ida bajtla łokumpać, musza mu jakieś sznitki uszykować i teju uwarzyć co wieczerza poje, potym porzykać muszymy i synek idzie spać.
        • amoreska Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 21:12
          Coś niyskoro ta wiecerzo... wink
          • zuzanka79 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 21:16
            ja, joł wiam, ale łun gizd pieruński dopiro do chałpy przyloz łod omy Heli. Jużech mu miała po życi wytrzaskać, ale feryje moł, to mu uleci i spać wczas łazić nie musi big_grin
            • karra-mia Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 21:39
              moje gizdy już downo śpiom, tyn najmyniejszy dostoł flacha, pogłoskałach go po gowie i śpi, starszy zjod sznita z bajlagom i tyz już spi. Ale jak to godo moja oma, lepszy śpiczek niż chlebiczek.
              Tera czekom na chopa,az ze szychty przylezie. jerona wiela razy mom jeszcze tyn łobiod łodgrzoć?
              -
              Kiedyś spotykało się dziewczyny co potrafiły gotować, jak ich matki,
              teraz spotyka się dziewczyny co potrafią chlać jak ich ojcowie.

1% dla Karolka
              • amoreska Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 21:45
                A co ześ mu uwarzyła?
                A Twój modszy bajtel poradzi już bajukać, abo jesce niy?
                • karra-mia Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 21:51
                  jaaa
                  łon z uciechy, że matula ze stolycy nazot zjechała, zaczoł bajukać a terazki zaiwanio fest
                  • zuzanka79 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 22:01
                    To se go terozki musisz patrzeć bo jak ci w jakoś dziura wlezie to sie kajś trzajśnie o rant, buła se nabije i tela baje z tygo szpasu. Jeruna ile Maryśka buł już mioła. Nie jeste'ch w stanie tygo zilczyć. A nołgorzyj buła jak na ryczki a bifeje zaczła włajźić, co żech jum symał zajś buła nazod. teraz już to srum. Sleci to sleci. To je dopiro kawał gizda. Joł wum padum -una to miała być synek a nie cera. Łoczy dołokoła gowy to mało.
                    • amoreska Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 22:04
                      Wszyskie bajtle som wrazickie, ale niyftore barzyj wink.
                      • zuzanka79 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 22:13
                        amoreska napisała:

> Wszyskie bajtle som wrazickie, ale niyftore barzyj wink.

Iyno czamu zawsze moje? Ponboczek mi tukej nijak nie pszaje.
              • zuzanka79 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 21:56
                Mój chop tyż jeszcze na szychcie. Tyż czekum ejli niyskoro przydzie, ale łobiadu nie dostanie ino wieczerzo. Łobiod już jołd. Kardinadle' ch wczas rano uszykowała i bradkartofel se zrobiuł, do tego jakis szałot i styknie co by se pojeść. Zupy dzisiej nie buło, boch na lodowisko z bajtlami ze szkoły pojechała. A jakoł raja tam buła - ledwo my sie dociśli.
                Synek dzisiej u ołmy buł po połedniu i ledwie dychoł jak do chałpy przyloz. Nie wiam co łuni mu zrobili, ale ani se pojejśc nie chocioł ino jedna sznitka ze wusztym i radiskami i już mu sie ślypia zawierały, a normalnie gamby nie zawrze ino beblo a beblo, suchać go nie idzie. Opa ani na wierch nie wloz, boł sie chyba że zaś bada buczećwink
                • karra-mia Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 22:19
                  jo dzisioj jeno spageti zrobiyła, bo żech nie miała pomyslu
                  A olo bul już tyz mo pełno, nawet nie licza bo bych ogupiała. Jak wlezie i sleci to bydzie wiedzioł że trza było nie wlazic. Ze starszym dzisioj bylab na szczypiyniu na żółtaczka bo w przyszłym tydniu idymy pieronski migdał weg zrobic, bo mu zawadzo. Nie dośc ze łon beblo i beblo to jeszcze głośno, ze tyz go suchac nie idzie ale nie mom wyjścia, bo lon tak głośno beblo że suchac go trza.
                  a wiysz ze nawet bych miola smak na karminadle moze im jutro zrobia to sie pojedzom łobejrza
                  a terazki to jo ida sie legnoć do badywany, moze sie jakos kniga poczytom
                  jak sie kiejsik spotkomy to sie naklochomy
                  • zuzanka79 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 22:31
                    Jo zarozki bada cisłado szlafsztuby bo mnie po tych szlyndzuch wszyske kojści bolum. Boch nie umiała sie zasztopować i dżistła.
                    A jutro warza ajntopf abo nic tongue_out
    • zuzanka79 I jeszcze to 23.02.11, 21:14
      bo żech cołki zamumniała, terazki mi sie przy warzyniu przypumniało toch przyleciał i wum powia, że
      Ślązak ze goralem to frajda
      to nie jest żodno bajda
      Wystarczyi by zaiskrzuło
      i duzo sie mówiuło.
      Trza trocha pożartować
      by przestać wojować.
      Miecz zamienić w żart
      kożdy jest tego wart.

Amen big_grin
    • amoreska A co byscie pedziały na to 23.02.11, 22:11
      co by tymu forum na dzisioj dać na miano e - walkownia ? big_grin
      • karra-mia Re: A co byscie pedziały na to 23.02.11, 22:21
        jaaa moze byc ale co na to gorolskie dziołchy?
        jak łone nie wiydzom co to walkownia abo maglownia
        big_grin
      • zuzanka79 Re: A co byscie pedziały na to 23.02.11, 22:23
        A czmu tak? I czamu iyno na dzisoj. Już je niyeskorzy to sie nie werci wink Łostowiymy se to na juto. I baje haja łod samygo rana big_grin Wetnymy sie?
        • tedesca1 Re: A co byscie pedziały na to 24.02.11, 07:32
          ufffff namęczyłam się żeby to przeczytać big_grin bo ja tako śląsko-gorolka, pomieszanie z poplątaniem, a po śląsku godac nie umia sad
          ale możecie kontynuować, chętnie poczytam smile
      • olinka20 Re: A co byscie pedziały na to 24.02.11, 09:41
        O, nie nie nie nie nie.
        Jako gorolka z dziada, pradziada nie zgadzam sie na zadne zmiany.
        Emagiel jest emagiel i basta ! tongue_out
        • karra-mia Re: A co byscie pedziały na to 24.02.11, 10:07
          oli tyś je fajno frelka, ale nie mosz nic do godki, bo mieszkosz po gorolskiej stronietongue_out

a powiym wom kawał
          wiycie co oznaczo tabula na aucie SO?
          nie sosnowiec ino ślunsk i okolicebig_grin
          • olinka20 Re: A co byscie pedziały na to 24.02.11, 10:17
            hehehe.
            Ja zawsze jak widze tablice SH to myslę- O, Śląskie Hanysowo jedziewink
        • zuzanka79 Re: A co byscie pedziały na to 24.02.11, 10:45
          olinka20 napisała:

> O, nie nie nie nie nie.
          A tiy co sie ciepiesz? Ciebie sie nikt ło zdanie nie pyto.
          • olinka20 Re: A co byscie pedziały na to 24.02.11, 11:02
            Jako pełnoprawna Magielka mam prawo sie wypowiedziec tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka