zuzanka79 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 21.02.11, 21:05 Dzięki za szybką odpowiedź. Jakby co dam znać co dalej. Odpowiedz Link
karra-mia Re: Pierona, gizd jedyn! ;) n/t 22.02.11, 11:35 no nasroł i polecioł, godom ci Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Pierona, gizd jedyn! ;) n/t 22.02.11, 15:52 Karra, ty tela nie godej ino bier ajmer ze wodum i szata i sprzunetj tyn bajzel. To buł twój gołumb. Joł dzisiej ni mum czasu , warzyć muszam Odpowiedz Link
karra-mia Re: Pierona, gizd jedyn! ;) n/t 22.02.11, 16:28 a nie nie to nie buł mój ino twój Łon na moim fensterblacie nasroł i gizd jeden nawet nie posprzontoł Odpowiedz Link
amoreska Re: Pierona, gizd jedyn! ;) n/t 22.02.11, 17:41 Byście doły sie pokój z tym łozprawianiym ło gołymbiach, bajtle wom w izbie rycą Odpowiedz Link
ez-aw Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 22.02.11, 21:35 Proszę mi ładnie powiedzieć - jak ja mam sprawdzać taki wątek, czy nie łamie netykiety i regulaminu - skoro ja Was nie rozumiem i nie wiem o czym piszecie Proszę mi tu ładnie zaraz wszystko opowiedzieć po polsku Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 22.02.11, 21:53 Ez, ti tyż wszandzie musisz wrajźić tyn swój ciekawski gorolski kichol. Trza sie buło uczyć obcyj godki a nie kamieniuma na szkoła ciepać Odpowiedz Link
ez-aw Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 22.02.11, 22:33 zuzanka79 napisała: > Ez, ti tyż wszandzie musisz wrajźić tyn swój ciekawski gorolski kichol. Jeśli już, to Kaszubski. I oczywiście, że muszę. Odpowiedz Link
amoreska Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 22.02.11, 22:35 Kaszubski to też jak najbardziej gorolski Odpowiedz Link
olinka20 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 22.02.11, 22:40 Wlasnie mialam to pisac, ja- gorolka Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 22.02.11, 23:05 Dyć kaszubski to je jeszcze barzyj gorolski łod inkszych gorolskich Odpowiedz Link
tedesca1 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 07:41 Bo ez myślała, żeś jej napisała gÓrolski, ale nie nie to gorolski miało być Odpowiedz Link
mallard Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 09:20 ez-aw napisała: > zuzanka79 napisała: > > > Ez, ti tyż wszandzie musisz wrajźić tyn swój ciekawski gorolski kichol. > > Jeśli już, to Kaszubski. I oczywiście, że muszę. A ten Twój kaszebści kichol, to je kretci, czy dłydzi? Odpowiedz Link
ez-aw Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 17:51 mallard napisał: > A ten Twój kaszebści kichol, to je kretci, czy dłydzi? Proszę o następny zestaw pytań Odpowiedz Link
mallard Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 09:17 zuzanka79 napisała: > Trza sie buło uczyć obcyj godki a nie kamieniuma na szkoła ciepać A jo trocha umia, chociaż żech je gorol. No, ale moja Mama z Siemianowic jest. Odpowiedz Link
zuzanka79 Mallard 23.02.11, 17:34 a Ti kaj sie sam ciśniesz mindzy baby z tum życium co? Odpowiedz Link
mallard Re: Mallard 24.02.11, 10:42 zuzanka79 napisała: > a Ti kaj sie sam ciśniesz mindzy baby z tum życium co? Moja Rzić jo nosza przi sobie, a sam żech je bo lubia, - o! Odpowiedz Link
amoreska Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 18:38 Jak Twoja Mama jest ze Siemianowic a Twój Łojciec jest gorol to tyś jest krojcong Tak jak i jo Odpowiedz Link
karra-mia Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 22.02.11, 21:57 no dyć nie łamie ez podejrzewosz takie akuratne dziołchy jak my dyc my sie sam ino tak beblomy Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 22.02.11, 22:07 ez-aw napisała: > Proszę mi tu ładnie zaraz wszystko opowiedzieć po polsku Ez tu masz link www.youtube.com/watch?v=pLJh0NvohvA patrz, słuchaj i ucz się > Odpowiedz Link
amoreska Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 22.02.11, 22:19 Zuza, niy szteruj Ez, bo weźnie swoje klamory i pódzie na inkszy plac Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 22.02.11, 23:02 Dobrze żech przeca chciała. I zajś naje na mnie, zajś bajecie sie ciapać i buczeć żech breweryjo zaczła Niech se biere Mum to w życi ( tukej mioł być foch , ale nie wiam jak to baje po naszymu ) Odpowiedz Link
ez-aw Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 22.02.11, 22:43 Kopciuszek jest piękny. Dzięki Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 22.02.11, 23:06 Wiedziałach że ci sie baje podoboł,. Dyć joł ci przeca przaja Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 14:08 o ja pierdzielę!!! Toż to najfajniejszy wątek miesiąca (Ja również nie wiem o czym wy tutaj gadacie mimo, że obcuję z tym językiem na codzień od kilku dni ) Odpowiedz Link
tedesca1 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 14:11 Dziołchy weźcie im wytłumaczcie po jakiemu wy tu godacie :d Odpowiedz Link
k1234561 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 16:24 Mi się ten "fensterblat" podoba.Drogą dedukcji doszłam,że to chyba parapet być musi Odpowiedz Link
tedesca1 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 17:24 no ja ino one myślą, że to po góralsku Odpowiedz Link
olinka20 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 17:37 Tylko Asiowa Jakbym Waszej hanyskiej mowy mogła nie poznać Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 17:47 Olinka to nie je mowa ino godka to roz, a dwa nie żodno hanysko ino naszo. Odpowiedz Link
olinka20 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 17:51 Idź na swoja strone Brynicy Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 20:06 olinka20 napisała: > Idź na swoja strone Brynicy No i zajś sie pora goroli wpierniczylo na tyn śląski topik. Po pieruna? Joł ci za to opoiwa wic : Godo roz gorol ze Warszawy: - Co wy macie na tym śląsku? Brud, syf, niebo zamiast niebieskie jest czarne. A Katowice w herbie mają jakieś młoty! A na to mu poado hanys: - A co wy mocie w herbie? Pół dorsz, pół k**wa, ani sie nie najesz, ani nie podupcysz! I jeszcze jedyn ci opowia : - Łod dziś dzielymy sie robotą - pado żuna do górnika. Bajtel je nasz i roz ty go bajesz kolebać a roz jo. W nocy żuna budzi męża. - Józik !!!Mały ryczy! - To sie pokoleb swoja połowa a moja niech ryczy dalyi. Odpowiedz Link
olinka20 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 20:11 Zuza Dobra, dobra, to ide z waszego wątku Zaraz załoze swój własny- nikt mnie juz nie lubi Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 17:36 tedesca1 napisała: > Dziołchy weźcie im wytłumaczcie po jakiemu wy tu godacie :d Jako po jakiymu? Ino po naszymu Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 20:34 boskie jesteście!!!!! jak dla mnie możecie tak gadać godzinami, tylko same miłe rzeczy!!!!!! i również uważam że to wacik miesiąca Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 20:49 A widzisz Idzie założyć wuntek kaj sie nie wadzum, pra ? Terazki mi dejcie na chwila pokój, bo joł ida bajtla łokumpać, musza mu jakieś sznitki uszykować i teju uwarzyć co wieczerza poje, potym porzykać muszymy i synek idzie spać. Odpowiedz Link
amoreska Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 21:12 Coś niyskoro ta wiecerzo... Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 21:16 ja, joł wiam, ale łun gizd pieruński dopiro do chałpy przyloz łod omy Heli. Jużech mu miała po życi wytrzaskać, ale feryje moł, to mu uleci i spać wczas łazić nie musi Odpowiedz Link
karra-mia Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 21:39 moje gizdy już downo śpiom, tyn najmyniejszy dostoł flacha, pogłoskałach go po gowie i śpi, starszy zjod sznita z bajlagom i tyz już spi. Ale jak to godo moja oma, lepszy śpiczek niż chlebiczek. Tera czekom na chopa,az ze szychty przylezie. jerona wiela razy mom jeszcze tyn łobiod łodgrzoć? - Kiedyś spotykało się dziewczyny co potrafiły gotować, jak ich matki, teraz spotyka się dziewczyny co potrafią chlać jak ich ojcowie. 1% dla Karolka Odpowiedz Link
amoreska Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 21:45 A co ześ mu uwarzyła? A Twój modszy bajtel poradzi już bajukać, abo jesce niy? Odpowiedz Link
karra-mia Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 21:51 jaaa łon z uciechy, że matula ze stolycy nazot zjechała, zaczoł bajukać a terazki zaiwanio fest Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 22:01 To se go terozki musisz patrzeć bo jak ci w jakoś dziura wlezie to sie kajś trzajśnie o rant, buła se nabije i tela baje z tygo szpasu. Jeruna ile Maryśka buł już mioła. Nie jeste'ch w stanie tygo zilczyć. A nołgorzyj buła jak na ryczki a bifeje zaczła włajźić, co żech jum symał zajś buła nazod. teraz już to srum. Sleci to sleci. To je dopiro kawał gizda. Joł wum padum -una to miała być synek a nie cera. Łoczy dołokoła gowy to mało. Odpowiedz Link
amoreska Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 22:04 Wszyskie bajtle som wrazickie, ale niyftore barzyj . Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 22:13 amoreska napisała: > Wszyskie bajtle som wrazickie, ale niyftore barzyj . Iyno czamu zawsze moje? Ponboczek mi tukej nijak nie pszaje. Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 21:56 Mój chop tyż jeszcze na szychcie. Tyż czekum ejli niyskoro przydzie, ale łobiadu nie dostanie ino wieczerzo. Łobiod już jołd. Kardinadle' ch wczas rano uszykowała i bradkartofel se zrobiuł, do tego jakis szałot i styknie co by se pojeść. Zupy dzisiej nie buło, boch na lodowisko z bajtlami ze szkoły pojechała. A jakoł raja tam buła - ledwo my sie dociśli. Synek dzisiej u ołmy buł po połedniu i ledwie dychoł jak do chałpy przyloz. Nie wiam co łuni mu zrobili, ale ani se pojejśc nie chocioł ino jedna sznitka ze wusztym i radiskami i już mu sie ślypia zawierały, a normalnie gamby nie zawrze ino beblo a beblo, suchać go nie idzie. Opa ani na wierch nie wloz, boł sie chyba że zaś bada buczeć Odpowiedz Link
karra-mia Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 22:19 jo dzisioj jeno spageti zrobiyła, bo żech nie miała pomyslu A olo bul już tyz mo pełno, nawet nie licza bo bych ogupiała. Jak wlezie i sleci to bydzie wiedzioł że trza było nie wlazic. Ze starszym dzisioj bylab na szczypiyniu na żółtaczka bo w przyszłym tydniu idymy pieronski migdał weg zrobic, bo mu zawadzo. Nie dośc ze łon beblo i beblo to jeszcze głośno, ze tyz go suchac nie idzie ale nie mom wyjścia, bo lon tak głośno beblo że suchac go trza. a wiysz ze nawet bych miola smak na karminadle moze im jutro zrobia to sie pojedzom łobejrza a terazki to jo ida sie legnoć do badywany, moze sie jakos kniga poczytom jak sie kiejsik spotkomy to sie naklochomy Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: zuzanka gołąb nazot polecioł:), n/t 23.02.11, 22:31 Jo zarozki bada cisłado szlafsztuby bo mnie po tych szlyndzuch wszyske kojści bolum. Boch nie umiała sie zasztopować i dżistła. A jutro warza ajntopf abo nic Odpowiedz Link
zuzanka79 I jeszcze to 23.02.11, 21:14 bo żech cołki zamumniała, terazki mi sie przy warzyniu przypumniało toch przyleciał i wum powia, że Ślązak ze goralem to frajda to nie jest żodno bajda Wystarczyi by zaiskrzuło i duzo sie mówiuło. Trza trocha pożartować by przestać wojować. Miecz zamienić w żart kożdy jest tego wart. Amen Odpowiedz Link
amoreska A co byscie pedziały na to 23.02.11, 22:11 co by tymu forum na dzisioj dać na miano e - walkownia ? Odpowiedz Link
karra-mia Re: A co byscie pedziały na to 23.02.11, 22:21 jaaa moze byc ale co na to gorolskie dziołchy? jak łone nie wiydzom co to walkownia abo maglownia Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: A co byscie pedziały na to 23.02.11, 22:23 A czmu tak? I czamu iyno na dzisoj. Już je niyeskorzy to sie nie werci Łostowiymy se to na juto. I baje haja łod samygo rana Wetnymy sie? Odpowiedz Link
tedesca1 Re: A co byscie pedziały na to 24.02.11, 07:32 ufffff namęczyłam się żeby to przeczytać bo ja tako śląsko-gorolka, pomieszanie z poplątaniem, a po śląsku godac nie umia ale możecie kontynuować, chętnie poczytam Odpowiedz Link
olinka20 Re: A co byscie pedziały na to 24.02.11, 09:41 O, nie nie nie nie nie. Jako gorolka z dziada, pradziada nie zgadzam sie na zadne zmiany. Emagiel jest emagiel i basta ! Odpowiedz Link
karra-mia Re: A co byscie pedziały na to 24.02.11, 10:07 oli tyś je fajno frelka, ale nie mosz nic do godki, bo mieszkosz po gorolskiej stronie a powiym wom kawał wiycie co oznaczo tabula na aucie SO? nie sosnowiec ino ślunsk i okolice Odpowiedz Link
olinka20 Re: A co byscie pedziały na to 24.02.11, 10:17 hehehe. Ja zawsze jak widze tablice SH to myslę- O, Śląskie Hanysowo jedzie Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: A co byscie pedziały na to 24.02.11, 10:45 olinka20 napisała: > O, nie nie nie nie nie. A tiy co sie ciepiesz? Ciebie sie nikt ło zdanie nie pyto. Odpowiedz Link
olinka20 Re: A co byscie pedziały na to 24.02.11, 11:02 Jako pełnoprawna Magielka mam prawo sie wypowiedziec Odpowiedz Link