najeeli 10.03.11, 12:12 przyszedł na świat Jaś zaprasza na tort urodzinowy przepraszam ze taki mały ale powiekszyc nie umiem a zdjecia aktualnego nie bedzie bo telefon sie zepsuł a baterie w aparacie wyładowały moze później Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matysiaczek.0 Re: a rok temu 10.03.11, 12:21 A gratulacje wobec powyższego i całuski w pięty dla Jasia Ania moja tylko kilka dni młodsza od Twego Królewicza, wolny jeszcze czy już ciotka która zarezerwowała? Bo nie powiem, niczego sobie kawaler Odpowiedz Link
dezetta Re: a rok temu 10.03.11, 12:42 Kawaler przecudny Sto lat i worka zabawek! Gdzie rodziłaś? Wydaje mi się że widziałam to zdjęcie na ścianie w szpitalu na Madalińskiego. Odpowiedz Link
sewa.49 Re: a rok temu 10.03.11, 17:46 Na roczek - czerwony smoczek. Na trzy latka - \"Chatka Puchatka\". Na pięć latek - parostatek. Na siedem lat - rowerek \"Skrzat\" A na osiemnastkę co? Harley, skóra to jest to! Ćwieki, chromy, zimna stal. Dajesz kopa, no i w dal! Odpowiedz Link