roksanaa22 10.03.11, 20:01 Dziewczyny...nie ogarniam już.Zawsze musi być chujowo Rozbiłam się dziś samochodem.Auto do uratowania ale moja mama leży w szpitalu z urazem kręgosłupa A mnie kurwa nie drasnęło nawet...Źle mi-tak bardzo źle... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: Miałam wypadek 10.03.11, 20:05 Jejku, Roksana strasznie współczuje. Mama powazny ma uraz? Czy bedzie ok? Odpowiedz Link
amoreska Re: Miałam wypadek 10.03.11, 20:18 Wspieram duchowo - mam nadzieję, że Twoja mama wyjdzie z tego obronną ręką. Jaka była przyczyna wypadku (wina twoja czy innego kierowcy) ? Odpowiedz Link
roksanaa22 Re: Miałam wypadek 10.03.11, 21:17 Jechałam na takiej pobocznej drodze,szerokiej dość,nowej,dookoła las...Leżało na całej szerokości błoto pośniegowe.Zjeżdżałam małym zakrętem z górki,jakieś auto jechało dość szybko i niestety nie tylko swoim pasem.Odbiłam,żeby nie zahaczyć i wpadłam w poślizg.Udało mi się wyprowadzić auto w przeciwną stronę od skarpy i wylądowałam w rowie...Auto sobie pojechało w pizdu... Mama ma pęknięty kręg.Jutro się okaże czy obejdzie się na strachu i lekach p/bólowych czy będzie min 8 tyg leżeć...Dla niej to koszmar-miała w niedzielę wracać do Wiednia... Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: Miałam wypadek 11.03.11, 06:21 jejku, no strasznie mi przykro, napisz tylkko koniecznie dziś czy wszystko z mamą.. Odpowiedz Link
opium74 Re: Miałam wypadek 11.03.11, 08:38 trzymam kciuki za mame. Nie obwiniaj siebie - wiem że łatwo się mówi ale przecież to był wypadek, zrządzenie losu. Daj koniecznie znać co z mamą. Przytulam Odpowiedz Link
bei Re: Miałam wypadek 11.03.11, 08:54 Trzymam kciuki za szybką i skuteczną rehabilitację Mamy. To był wypadek, przecież nie chciałas. Odpowiedz Link
alajna2 Re: Miałam wypadek 11.03.11, 14:03 życzę Twojej mamie szybkiego powrotu do zdrowia. najgorsze jest to, ze nawet jesli nie mialaś zadnego wpływu na to co sie zdarzyło i to nie Twoja wina, to zawsze pozostaje kac moralny. Przytulam Odpowiedz Link
doral2 Re: Miałam wypadek 11.03.11, 18:38 roksi, grunt że na tym świecie jesteście, a nie na tamtym. będzie wszystko dobrze, nie martw się Odpowiedz Link
estel7 Re: Miałam wypadek 11.03.11, 10:13 bardzo współczuję. Ale nie obwiniaj się, z powodu tego drugiego auta nie miałaś specjalnie wyjścia.... Odpowiedz Link
seniorita_24 Re: Miałam wypadek 11.03.11, 12:11 Współczuję, trzymam kciuki za mamę. W sumie i tak dobrze, że skasowane zostało tylko auto. Przytulam! Odpowiedz Link
moninia2000 Re: Miałam wypadek 11.03.11, 12:29 Kochana....wspolczuje bardzo mocno! Oby z mamusia lepiej bylo i skonczylo sie na tabletkach, jak piszesz, a nie tych 8 tygodniach. Nie zamartwiaj sie, nie zrzucaj winy na siebie... Trzymaj sie! Odpowiedz Link
roksanaa22 Dobre wieści :) 11.03.11, 13:49 Zabrałam dziś mamę do domu Okazało się,że złamanie jest stare,odezwało się teraz przy gwałtownym szarpnięciu. W związku z tym,jeszcze z tydzień i dolegliwości powinny minąć ale muszę powiedzieć,że jestem bardzo zadowolona z opieki.Ubłagałam lekarza z karetki,żeby zawiózł mamę do szpitala w którym pracowałam-tak się składa ortopedycznego Chłopcy naprawdę super się zajęli,rezonans załatwili w godzinę...Zaglądali do niej,rozmawiali,przeprowadzili ze mną walną debatę Ufff...tylko auto teraz ogarnąć trzeba Odpowiedz Link
3-mamuska Re: Dobre wieści :) 11.03.11, 13:59 No to super,swietnie ze z mama lepiej. > Ufff...tylko auto teraz ogarnąć trzeba A samochod...dacie rade. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Dobre wieści :) 11.03.11, 18:52 To super wiesci, ze mama jednak moze wracac do siebie. Odpowiedz Link
amoreska Re: Dobre wieści :) 11.03.11, 18:54 To rzeczywiście dobre, a nawet bardzo dobre wieści Odpowiedz Link
ez-aw Re: Dobre wieści :) 11.03.11, 22:04 To bardzo dobre wieści. Samochód, to rzecz nabyta. Wiem, ze ciężko jest bez niego żyć, ale wasze zdrowie jest ważniejsze. Odpowiedz Link
mygdullaa Re: Dobre wieści :) 13.03.11, 08:31 Roksana samochód się wyklepie grunt, że Wy jesteście całe. Niestety debili na drodze nie brakuje, trzymaj się. Odpowiedz Link