Dodaj do ulubionych

Zuzanka - w sprawie "twoich" gofrów

24.03.11, 15:13
Bo znowu mi się ich zachciało. Ale się okazało, że mleka nie mam. A że głowy rano nie myłam, a teraz to już mi się nie chce, to nie mogę pokazać się ludziom big_grinbig_grinbig_grin
Czy mogę dać wody zamiast mleka, czy absolutnie nie wyjdzie?
Obserwuj wątek
    • asiaiwona_1 Re: Zuzanka - w sprawie "twoich" gofrów 24.03.11, 15:49
      UP UP UP. Zlitujcie się, bo mam straszną ochotę na gofra z cukrem pudrem i już nawet Kudłat się ucieszył, że będzie mi w kuchni przy garach pomagał big_grin
      • doral2 Re: Zuzanka - w sprawie "twoich" gofrów 24.03.11, 17:03
        załóż czapkę, nic nie będzie widać smile
        albo poszukaj w szafce mleka w proszku.
        albo rozcieńcz śmietanę.
        albo zrób naleśniki.

jak mi się jeszcze coś przypomni, to dopiszę smile
        • asiaiwona_1 Re: Zuzanka - w sprawie "twoich" gofrów 24.03.11, 17:13
          teraz to ja już chłopa poprosiłam, żeby wracając z pracy kupił mleko. Mleka w proszku nie mam. Śmietanę mam, ale potrzebuję do placków ziemniaczanych bo będę dziś robić. Ale dziękuję za propozycje.
    • zuzanka79 Re: Zuzanka - w sprawie "twoich" gofrów 24.03.11, 18:30
      Asiowa jak tobie chcica na gofry przyszła to ja byłam wyjechana tongue_out
      • asiaiwona_1 MLEKO!!! 24.03.11, 18:37
        Matko boska!!!! Mąż wrócił do domu z mlekiem. Ja otwieram lodówkę, żeby je wstawić, a tam.... cały litr mleka stoi sobie spokojnie na drzwiczkach od lodówki big_grinbig_grinbig_grin Od kilku dni mamy nową lodówkę i jeszcze nie zapamiętałam co gdzie teraz stoi. A na gofry już nie mam siły bo właśnie obżarłam się placków ziemniaczanych. Gofry będą jutro big_grinbig_grinbig_grin
        • doral2 Re: MLEKO!!! 24.03.11, 18:57
          bułahahahahahaha!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka