asiaiwona_1 24.03.11, 15:13 Bo znowu mi się ich zachciało. Ale się okazało, że mleka nie mam. A że głowy rano nie myłam, a teraz to już mi się nie chce, to nie mogę pokazać się ludziom Czy mogę dać wody zamiast mleka, czy absolutnie nie wyjdzie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: Zuzanka - w sprawie "twoich" gofrów 24.03.11, 15:49 UP UP UP. Zlitujcie się, bo mam straszną ochotę na gofra z cukrem pudrem i już nawet Kudłat się ucieszył, że będzie mi w kuchni przy garach pomagał Odpowiedz Link
doral2 Re: Zuzanka - w sprawie "twoich" gofrów 24.03.11, 17:03 załóż czapkę, nic nie będzie widać albo poszukaj w szafce mleka w proszku. albo rozcieńcz śmietanę. albo zrób naleśniki. jak mi się jeszcze coś przypomni, to dopiszę Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Zuzanka - w sprawie "twoich" gofrów 24.03.11, 17:13 teraz to ja już chłopa poprosiłam, żeby wracając z pracy kupił mleko. Mleka w proszku nie mam. Śmietanę mam, ale potrzebuję do placków ziemniaczanych bo będę dziś robić. Ale dziękuję za propozycje. Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Zuzanka - w sprawie "twoich" gofrów 24.03.11, 18:30 Asiowa jak tobie chcica na gofry przyszła to ja byłam wyjechana Odpowiedz Link
asiaiwona_1 MLEKO!!! 24.03.11, 18:37 Matko boska!!!! Mąż wrócił do domu z mlekiem. Ja otwieram lodówkę, żeby je wstawić, a tam.... cały litr mleka stoi sobie spokojnie na drzwiczkach od lodówki Od kilku dni mamy nową lodówkę i jeszcze nie zapamiętałam co gdzie teraz stoi. A na gofry już nie mam siły bo właśnie obżarłam się placków ziemniaczanych. Gofry będą jutro Odpowiedz Link