doral2 11.04.11, 19:34 co tam kuchareczki pichcicie na święta?? zaprosiłam jednych takich i teraz mi pomysłu trza na wielkanocny obiad... zrazy w sosie?? sama nie wiem... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: wielkanocne menu 11.04.11, 20:36 Gąska będzie, ale nie bede kłamac, ze to ja ja przyrzadze Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: wielkanocne menu 11.04.11, 21:00 był już gdzieś taki wącik... ale moze to na pijalni....? Żurek w chlebku zrób - efektowne bardzo. Ja z mięs robię karkóweczkę pieczona w sosiku pomidorowym, polędwiczki panierowane, na drugi dzień schabik w sosie pieprzowym i ... cos jeszcze... zobaczymy. Odpowiedz Link
i_b13 Re: wielkanocne menu 11.04.11, 21:30 ja robię śniadanie i słodkie, a na obiad rodzicow zaprosilam z obiadem Chyba trochę żurku zrobię, bo mam boski przepis Mama zrobi schab pieczony w cieście francuskim, na moje specjalne życzenie. Bardzo to lubię, bo ładnie wygląda, smaczne jest i schab po uprzednim ugotowaniu nie jest suchy. Schab takowy sobie wyguglasz. Odpowiedz Link
aguacate Ehkm - off topic 11.04.11, 22:00 Nazekamy, ze na forumach matki zdrabniaja wszytkie dzieciowe kwestie, smiejemy sie z cycusia i mleczunia a tutaj prosze: karkoweczka w sosiku, schabik i poledwiczka Slimaczku - pojechalas! Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Ehkm - off topic 12.04.11, 07:19 aguacate - rację masz kobieto, ja wszytko zdrabniam permanentnie. Ale ja to wiem... no cóż, ja tez musze mieć jakies wady Odpowiedz Link
marghe_72 Re: wielkanocne menu 11.04.11, 23:36 Uprasza się o nie nazywanie mnie kuchareczką A co robię? Pojęcia nie mam bo impreza składkowa będzie. NA 100% zrobię (jak co roku) sałatkę z bobu i jajek.. Odpowiedz Link