doral2 12.07.11, 20:50 znawcą nie jestem, ale dla jak mnie ona gra bardzo sztucznie i jeszcze sztuczniej się śmieje. chyba mam pypcia na oczach, ale jej talentu czy kunsztu aktorskiego jakoś niedowidzę.. a co wy o niej sądzicie?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: janda 12.07.11, 21:01 Egzaltowana babka, ale jakis talent chyba ma, bo tyle lat na rynku daje rade Odpowiedz Link
esofik Re: janda 12.07.11, 21:22 jakoś nigdy nie mogłam zrozumieć tego zachwytu nad Jandą do teatru może ok, ale w filmie drętwa. Nie wiem czym urzekła Wajdę kiedyś, gdzieś czytałam jej felietony. Tez sztywne Odpowiedz Link
opium74 Re: janda 13.07.11, 09:59 nie znosze jej stylu aktorskiego. Potrafi położyc każdy film Niestety u córki tez znamion talentu nie potrafie odnaleźć Odpowiedz Link
hankaskakanka Re: janda 13.07.11, 17:09 zawsze gra tak samo i zawsze bohaterka jest krystyna janda Odpowiedz Link
iziula1 Re: janda 13.07.11, 17:10 A ja ją uwielbiam Szczególnie w tych pełnych egzaltacji rolach, bawi mnie i śmieszy. Uważam, że to pełna klasy i talentu aktorka. Jedna z niewielu. Patrząc na obecny wysyp aktoreczek bez wyrazu, talentu i charyzmy to Janda jest dla mnie "rodzynkiem". Dodam też, że Kaśka z show Szymona Majewskiego parodiuje ją rewelacyjnie Odpowiedz Link
annajustyna Re: janda 13.07.11, 17:21 Moze jak tego posluchacie to zmienicie zdanie... www.youtube.com/watch?v=XV6IVKtmgEE Odpowiedz Link
amoreska Re: janda 13.07.11, 19:03 Doral, wreszcie ktoś to napisał. Moim zdaniem ona wszędzie gra tak samo, począwszy od "człowieków..." a skończywszy na najnowszych produkcjach z jej udziałem. Odpowiedz Link
mamolka1 Re: janda 13.07.11, 21:35 Nie znoszę tej pani Nie cierpię również Olbrychskiego który podobno wielkim aktorem jest... Drgawek dostaję na widok obydwojga... Odpowiedz Link
alexandra74 Re: janda 14.07.11, 12:03 w "Pestce" cie nie urzekli czy ogólnie? Wydaje mi się, że nalezy ona do pokolenia "zmarnowanych talentów". Po prostu kiedyś udawało sie nielicznym, dzisiaj to zagra jedna z drugim w popularnym serialu i juz wielcy aktorzy. Z "aktorów" młodego pokolenia nie znosze np. Płoszajskiego i kreowanych przez niego ról. Czy taki Królikowski, którego nazwisko starych wszedzie wepchnie. Odpowiedz Link
karra-mia Re: janda 13.07.11, 21:42 uwielbiam ją nie wiem dlaczego, po prostu ją lubię, lubię filmy z nią, dobrze na mnie działa Odpowiedz Link
ciociacesia chyba sie zgodze 14.07.11, 13:47 manieryzm i granie na to samo kopyto zawsze. cos jak linda. mlody linda mnie zachwyca, stary juz niekoniecznie Odpowiedz Link