Dodaj do ulubionych

OŚWIADCZENIE

18.11.11, 08:42
Niniejszym z całego serca przepraszam Kudłata oraz Młodą, że nie miały możliwości zażywać kąpieli w wielu niemowlęcym w takiej oto wanience z kryształkami Svarowskiego wartej 3 tys. funtów:

https://e1.pudelek.pl/p1705/cc09ac500001ad214ec5a780

a zmuszone były z winy matki (i Tuska oczywiście) kąpać się w takim oto badziewiu:

https://img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/36/90/76/1936907612

A resztę możecie doczytać TUTAJ

big_grinbig_grinbig_grin
Obserwuj wątek
    • dziewczyna_bosmana Re: OŚWIADCZENIE 18.11.11, 08:48
      To ja przepraszam swoja obecna córkę i jeszcze jedno z moich dzieci które w ciągu najbliższego roku pragniemy powołać na świat tongue_out
    • eniac_woman Re: OŚWIADCZENIE 18.11.11, 08:58
      big_grinbig_grin OMG

To ja przepraszam mojego syna, że kąpał się w dużej wannie właściwie od początku, nawet plastikowe badziewie usunęłam, bo mi się w łazience nie mieściło ;p
    • mamba30 Re: OŚWIADCZENIE 18.11.11, 09:00
      Twoje to przynajmniej stelaż miały, moje nawet i tego...

O, przepraszam, łeb już posypuję popiołem!!!
    • mamolka1 Re: OŚWIADCZENIE 18.11.11, 09:16
      Synów starszych przepraszać nie będę bo trochę "niemęskie" to coś kąpielowe
      Córkę jedyną przepraszam, że się od urodzenia w brodziku kąpała..
      Syn najmłodszy obecnie jest kąpany nawet nie w wanience ale w takiej dużej prostokątnej misce na której jest napisane " do celów spożywczych" - synu wybacz....

Asiowa jeszcze nie wszystko stracone - zawsze możesz taką wanienkę nabyć i pluskać w niej ukochanego pieska big_grin
      • ciepla.kawa Re: OŚWIADCZENIE 18.11.11, 09:29
        Mnie tylko zastanawia czym się różni kąpiel w tym cudzie od kąpieli w zwykłej wanience czy misce do celów spożywczych wink? Bo jakoś nie kapuję.
        • mamolka1 Re: OŚWIADCZENIE 18.11.11, 11:29
          A bo ja wiem ....
          Może w svarovskim woda bardziej myjna jest , luksusowa taka
          A moje dziecko w misce spożywczej jest takie do schrupania ....
          • a-ronka Re: OŚWIADCZENIE 18.11.11, 11:55
            o boze a ja przepraszam,że wcale nie kąpałamtongue_out

To z kryształkami jest okropne,poza tym stojąc obok tego to można sobie RAJSTOPY:p pozaciągać.
    • mearuless Re: OŚWIADCZENIE 18.11.11, 12:01
      no to fakt.
      na kolana asiowa i do czestochowy, zwykle oswiadczenie nie pomoze tongue_out
      ja moje dzieci kapalam w wanience za [chyba] 18 zeta z kerfiura...a teraz to nawet wanny nie mam i sie na stojaco w kabinie myc muszasuspicious
    • mme_marsupilami Re: OŚWIADCZENIE 18.11.11, 13:27
      To i tak wypas ! Ja jako patologia bez bidetu w lazience, kapalam dziecko w umywalce albo w plastikowej misce. Mlodszy wanienke ma (za to bez stojaka) a ja juz kombinuje jak sie jej pozbyc, bo mi zagraca big_grin
      • doral2 Re: OŚWIADCZENIE 18.11.11, 14:32
        nie sądzę, żeby wam dzieci ten błąd wybaczyły uncertain
        toż to dożywotnia skaza na psychice.
        tego to nawet żadną terapią teraz nie wyleczą sad

ps. chociaż teraz mogę się domyślać, czemu mój syn tak rzadko się do mnie odzywa.
        że o córce nie wspomnę uncertain
        • opium74 Re: OŚWIADCZENIE 18.11.11, 14:35
          Phi! to się nie wykosztowała. Gdyby to były prawdziwe brylanty czu choćby rubiny a to...zwykłe badziewie suspicious
          • opium74 Re: OŚWIADCZENIE 19.11.11, 10:03
            https://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201111/1321482463_by_ARock_500.jpg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka