Dodaj do ulubionych

Szybka pomoc

09.12.11, 10:40
Potrzebuję rady tak na szybkosuspicious
Jestem zaproszona do swojej pracy na kolację świąteczną na.......poniedziałek.
Spotkanie pracowników.
Pracuję z Niemcami ,super się tam czuję i pomyślałam o małym prezencie,jakimś drobiazgu dla każdego.
Mam kłopot z 3 osobami , wrrrrrrrrrrróć z 4 osobamisuspicious
Dwie babki lat 54-zajmują się restauracją,przygotowywaniem posiłków, jedna pali jak smok nie lubi słodyczy,
szef-ogarnia wszystko,siedzi na recepcji/w biurze to jest jego stanowisko dowodzenia-lat 42
Pan tak zwana złota rączka 40 lat.
Macie jakieś inspirujące pomysły?
Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!
Obserwuj wątek
    • cudko1 Re: Szybka pomoc 09.12.11, 12:05
      dla wszystkich kubki do kawy, z tymże dla każdego inny
      • moninia2000 Re: Szybka pomoc 09.12.11, 12:42
        Fajny prezencik, moze ewentualnie byc z jakas fotka, jesli masz z pracy.
        Jesli bedziesz chciala personalizowac prezenty moze sie nie udac, nie trafisz moze,a tak to ...dobry kubek nie jest zly-)
        • zales239 Re: Szybka pomoc 09.12.11, 12:56
          Kubki kawowo-herbaciane ciekawy pomysł.
          A jeszcze coś.....?
          • cudko1 Re: Szybka pomoc 09.12.11, 13:01
            szczerze mówiąc nie przychodzi mi więcej do głowy, żaden neutralny prezent, taki co by przypadł do gustu obdarowanemu bez jego głębszej znajomości, znaczy obdarowywanego.

może kalendarze na 2012 - ale to wg. mnie dość oklepane to po pierwsze, a po drugie też niełatwo trafić w upodobania, bo tu preferencje co do kształtu rozmiaru, mogą być inne
    • mamakarolla Re: Szybka pomoc 09.12.11, 13:19
      zestaw pierniczków własnoręcznie zrobionych i zapakowanych?
    • sewa.49 Re: Szybka pomoc 09.12.11, 13:44
      Dla tej co pali papierosnice kup
      Dla szefa dobre pioro lub dlugopis
      Pan zlota raczka, hm...korkociag lub otwieracz do piwa big_grin
      Dla tej co nie pali pralinki lub mala swieczke dekoracyjna wink
      • anna_sla Re: Szybka pomoc 09.12.11, 13:58
        > Dla tej co pali papierosnice kup

albo kaszlącą popielniczkę big_grinbig_grinbig_grin

może po jakimś wytwornym trunku? Ja jak nie wiem co kupić to idę z trunkami albo bombonierkami/słodkościami big_grin
        • troll_only Re: Szybka pomoc 09.12.11, 17:37
          ja osobiscie nie lubie kubków dekoracyjnych bo zazwyczaj są badziewnebig_grin ale paczuszka dobrej kawy albo herbaty moze byc ok - bo jesli szef np nie lubi herbaty to moze chociaz zona wypije albo bedzie miał dla gosci smile - jak nie wiem jaką wybrac to proszę panią w sklepie o tą która najlepiej sie sprzedaje smile
    • grave_digger Re: Szybka pomoc 09.12.11, 17:53
      od dziecka szkolnego w prezencie mikołajkowym dostałam aniołka w szklanej kuli, włącza się od spodu i aniołek świeci pięknymi barwami.
      neutralne, świąteczne i nawet chwyta za serce smile
      https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSIIWtknpoFv4sDfy3A_3PXxPE8l2I1FDsplAap-37yT9cwjvYyCfCl4K1ElA
      • grave_digger Re: Szybka pomoc 09.12.11, 17:54
        https://csimg.webkupiec.pl/srv/PL/00004290157/T/340x340/C/FFFFFF/url/awiecacy-anioa-w-kuli-2.jpg
    • zuzanka79 Re: Szybka pomoc 09.12.11, 18:28
      Świeczkę jakąś fajną zapachową kup.
      Ja sobie kupiłam taką www.bartek-candles.com/pl/swiece/zapachowe/45/swieca_zapachowa_w_szkle_sniezynka/602.html o zapachu dopiero co upieczonych pierników. Wystarczy pół godziny by pięknie pachniało świętami.
      Do pracy z kolei kupiłyśmy sobie takie www.bartek-candles.com/pl/swiece/zapachowe/45/swieca_zapachowa_w_szkle_christmas_eve/632.html , połączenie pomarańczy i cynamonu. Też super.
      W nas na wsi w sklepie chemicznym są po 8,50.
      • zales239 Re: Szybka pomoc 09.12.11, 19:10
        Już po zakupachsmile
        Kupiłam dla tej co pali i lubi to robićsuspicious zapalniczkę,
        dla drugiej -gruba jestwink baaaaaaaaaaaardzo sympatyczna,lubi wszystko z jedzenia-ptasie mleczko wedlowskie,
        dla pana Złota Rączka kubek,ale taki spoko z Empika za całe 9,90 ,
        dla Szefa nie jest mi obcy,bo to przyjaciel mojego męża- dobrą herbatę,kawy nie pija wcale i do tego taką fajną bombkę z Empiku z reniferem.
        Teraz tak sobie myślę,że ten renifer ma ROGI i może być dwuznacznie zrozumianewink
        Dla jego kobiety śmieszne kolorowe kolczyki ,nosi takie szalone!
        No to tyle ,dzięki za inspiracjesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka