Dodaj do ulubionych

Modowo - wór postny i spółka

22.12.11, 16:28
Laski, pomocy potrzebuję. W święta planuję przywdziać sukienkę dzianinową a' la wór postny, o taką:
http://i39.tinypic.com/25s99av.jpg
Do tego szare botki, takie:
http://i43.tinypic.com/zso7ya.jpg

I nie mam koncepcji na rajstopy. Myślę o jakiś grubych, mogą być wzory, tylko nie wiem jaki kolor uncertain Wór postny, który na wieszaku wygląda beznadziejnie nabiera formy na ludziu i nie jest tak źle wink A kolor ma na zdjęciu podobny do rzeczywistego - taki piaskowy melanż. Co na nogi wrzucić? Normalnie zakładałam czarne, kryjące rajstopy/legginsy, a teraz myślę żeby to zmienić....

No i problem drugi, też rajstopowy:
spódnica ołówkowa w pepitkę, czarna, gładka bluzka, czarne botki na obcasie. Jakie rajstopy do tego?

Pomoc potrzebna w miarę szybko, bo jutro z rana jadę kupować m.in. Wasze typy wink
Obserwuj wątek
    • grave_digger Re: Modowo - wór postny i spółka 22.12.11, 17:14
      mnie się to widzi właśnie z czarnymi lub czekoladowymi legginsami. i modny pasek w pasie wink
      • aguacate Re: Modowo - wór postny i spółka 22.12.11, 17:52
        Do pierwszego zestawu widze czerwone rajstopy, do tego czerwone korale, ktore tam wisza smile
        A do drugie poszlabym w klasyke i zalozyla czarne, matowe.
        P.s. A wor to nie byl pokutny? big_grin
        • olinka20 Re: Modowo - wór postny i spółka 22.12.11, 18:29
          Ja tam sie na modzie nie znam, ale do pierwszego to czekoladowe takie grube ze wzorkiem ( w hm widziałam), a do drugiego to bym pierdzielnęła jakis kolorek, fuksja, turkus?
        • akasya Re: Modowo - wór postny i spółka 22.12.11, 22:20
          Wiedziałam, że coś mi nie pasuje jak to pisałam tongue_out ale już pisałam w innym poście, że to ciśnienie mi dzisiaj nie służy - myślenie przestało działać zupełnie prawie wink

A korale nie wiem czy będzie widać, bo ten wór jest worem jak wisi tylko - jak go się założy to ciekawie się układa, razem z duuużym, kominowym kołnierzem. Więc czerwone korale mogą zaginąć w tłumie, ale założę, zobaczę jak razem wygląda smile
    • jowitka345 Re: Modowo - wór postny i spółka 22.12.11, 19:03
      do pierwszego zestawu bym założyła grube czarne matowe a do drugiego np. bordowe, lub sliwkowe
      • doral2 Re: Modowo - wór postny i spółka 22.12.11, 21:25
        rajstopy mogą być w kolorze wora postnego, ale za to dać wściekłe buty i wściekłe dodatki.
        na ten przykład smile
        abo złote..
        • aqua48 Re: Modowo - wór postny i spółka 22.12.11, 21:43
          Do wora załadowałabym kremowe grubo tkane ze wzorem rzucającym się w oczy, a do ołówkowej delikatne, w drobne punkciki, albo cienkie grafitowe.
        • akasya Re: Modowo - wór postny i spółka 22.12.11, 22:21
          wściekłym dodatkiem to będę ja jak mnie rodzina wkooorwi big_grin
          • olinka20 Re: Modowo - wór postny i spółka 23.12.11, 10:02
            To będzie piękny dodatek big_grin
            • akasya Re: Modowo - wór postny i spółka 23.12.11, 19:50
              wink I ładnie opakowany. Ale nerwosol gdzieś w domu jest ponoć, więc może źle nie będzie... confused
    • mearuless Re: Modowo - wór postny i spółka 22.12.11, 22:06
      ale ten wor to pokutny nie postny-prawda???suspicious
      • akasya Re: Modowo - wór postny i spółka 22.12.11, 22:23
        tak, pokutny, pokutny, nie postny tongue_out Pomerdało mi się to, ale tak samo słaba ze mnie pokutnica jak i postnica big_grin I w ogóle dzisiaj nie myślę jakoś zbytnio.
    • mme_marsupilami Re: Modowo - wór postny i spółka 23.12.11, 19:04
      Wylamie sie i powiem: nie zakladaj tego.
      • akasya Re: Modowo - wór postny i spółka 23.12.11, 19:47
        Ale dlaaaaczego? Że wór brzydki? No przecież przyznałam się do pomyłki - pokutny miał być nie postny tongue_out Czy buty nie teges?? Bo wór wygląda beznadziejnie na wieszaku, na ludziu już znacznie lepiej. Mme, pisz mi tu szybko bo do świąt mało czasu a ja zwątpiłam w koncepcję właśnie suspicious
        • mme_marsupilami Re: Modowo - wór postny i spółka 23.12.11, 21:01
          Dyskwalifikacja za okropnie smutny kolor i fason doda ci z 15 kilo. Buty OK.
          • akasya Re: Modowo - wór postny i spółka 24.12.11, 11:04
            Ale kolor nie jest taki smutny - piaskowy melażn. A ja teraz siedzę od wczoraj i patrzę na ten wór mój i dumam co zrobić smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka