Dodaj do ulubionych

Sylwester w stylu...

28.12.11, 14:24
Jedziemy na imprezę sylwestrową. Dziś dowiedziałam się że jest to impreza w stylu lat... no właśnie, przedział jest szeroki od lat 40-tych do 80-tych. Trochę się wkurzyłam że nie powiedziano mi o tym wcześniej, ale zostałam zapewniona o tym że mam się nie przejmować, jak nie będę miała stroju to nic się nie stanie. Tylko ze ja będę się głupio czuła i chce coś na szybkiego wykombinować. Stwierdziłam że lata 80-te będą chyba najłatwiejsze aby dobrać coś ze swoich "zwykłych ubrań". Na kupno czegoś nowego nie mam ani kasy ani czasu.
Niestety nie posiadam brokatowych lub typowo sylwestrowych sukienek ani bluzek.
Tak naprawdę miałam od początku problem w czym iść.
Jeśli chodzi o styl lat 80-tych to na pewno mam w domu legginsy, czerwone trampki, kolorowe opaski. Dajcie jakieś sugestie, poradźcie co ubrać, może okaże się że mam takie ubrania w domu smile Czekam na inspiracje
Obserwuj wątek
    • asiaiwona_1 Re: Sylwester w stylu... 28.12.11, 14:29
      może w jakimś lumpku znajdziesz za parę zł brokatową bluzkę? Konieczne chyba też plastikowe bransoletki - im więcej tym lepiej wink
    • cura_domestica Re: Sylwester w stylu... 28.12.11, 14:34
      mi się 80-te lata kojarzą z tymi poduchami na ramionach ala Schwarzenegger wink
    • karra-mia Re: Sylwester w stylu... 28.12.11, 14:59
      https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRKYc4NY1uIPiEOQ4qbdqgTiRL132xh45rWro-vvCzYVVmKBPzw
      lata 70

albo w stylu madonny lata 80
      • cudko1 Re: Sylwester w stylu... 28.12.11, 15:12
        a mi kucykiem zboku, ew. z natapirowaną grzywą i baaardzo kolorowym makijażem tongue_out
        • karra-mia Re: Sylwester w stylu... 28.12.11, 15:13
          albo jak madonna bardzo sexy potarganysmile legginsy, jakiś podkoszulek, na to tshirt celowo jakoś potargany, natapirowane włosy, mocny makijaż, kolorowy, kilka kolorowych plastikowcyh gadżetów typu bransoletki, gumki do włosów itp i gotowe.
    • beata985 Re: Sylwester w stylu... 31.12.11, 14:27
      zoja i co wymodziłaś....
      szkoda, że u mnie nie mieszkasz....w ciuchlandzie tyle strojów wymyslnych było, ze aż załowałam że takiego sylwka nie mamy.............
    • mantha Re: Sylwester w stylu... 31.12.11, 15:20
      Jak masz jakies krotkie spodenki, to poswiec rajstopy, podziuraw, na to spodenki, t-shirt jakikolwiek (najlepiej meski) zwiaz sobie na boku, a reszta to sama radosc - fryzura - tapir z opaską, makijaz niebieski, mocny róż, szminka, trampki i bedzie wczesna Madonna, lata 80 sa b. fajne jesli chodzi o stylizowanie sie na nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka