Dodaj do ulubionych

Oferta pracy?????

07.02.12, 14:32
witam
zatrudnimy do pracy młodą, dyspozycyjną, o miłej aparycji kobietę do pracy jako asystentka sekretarka Dyrektora...
wymagania:
wykształcenie minimum średnie (najlepiej administracyjne)
doświadczenie w pracy biurowej min.1 rok
dyspozycyjność
zaangażowanie w powierzone obowiązki
gotowość do wyjazdów służbowych

Oferujemy:
atrakcyjne wynagrodzenie
pakiet szkoleń
pracę w młodym zespole
umowę o pracę

CV+ zdjęcie najlepiej sylwetki prosimy o wysłanie przez formularz

OJP - czy to nie podlega pod jakieś paragrafy, czy cuś? uncertain
Obserwuj wątek
    • fajnyrobal Re: Oferta pracy????? 07.02.12, 14:43
      pan prezes szuka sobie hostessy tongue_out
      • zoja.pl Re: Oferta pracy????? 07.02.12, 16:13
        też się często z czymś takim spotykam
        albo "proszę o zdjęcia twarzy +sylwetki"
        tylko mnie to niestety nie śmieszy, strasznie żenujące to jest uncertain
    • bruni76 Re: Oferta pracy????? 07.02.12, 16:23
      Taaaaa...
      Teraz jest multum tego typu ogłoszeń...
      Ja mam tylko jedno zdanie, co niby potencjalnych pracodawców "chcących" zdjęcie a nawet czasami parę zdjęć całej sylwetki: KOLEKCJONER i tyle.
      Dziwi mnie tylko fakt, że są laski które wysyłają takiemu gościowi swoje aplikacje, ze wszystkimi danymi podanymi jak na tacy, a potem dziwią się jedna z drugą, że albo mają głupie telefony/SMS-y, albo zdjęcie ich dodane jest do ogłoszenia matrymonialno-towarzyskiego i otrzymują dwuznaczne propozycje tongue_out

Dzieci są jak pierdy - znieść można tylko własne tongue_out
      • doral2 Re: Oferta pracy????? 08.02.12, 19:02
        wiesz, jak ktoś jest bez pracy od wielu miesięcy i ma rachunki nie popłacone, to cefałkę nawet do piekła wyśle, łącznie ze zdjęciem w bikini.
        • bruni76 Re: Oferta pracy????? 08.02.12, 20:06
          Wiem, wiem...
          Nawet znam taką jedną w moim otoczeniu (ale bikini było pod ubraniem tongue_out ), i przez dłuuuuugi czas miała setki telefonów właśnie z dwuznacznymi propozycjami, a jak "przycisnęła" jednego który zadzwonił o co w ogóle kaman, to był tak miły że podał jej stronę gdzie jest Jej niby ogłoszenie towarzyskie tongue_out
          Także z tymi "kilkoma zdjęciami" lub "całej sylwetki" jak to sobie życzą to radziłabym uważać...

Dzieci są jak pierdy - znieść można tylko własne tongue_out
        • milva_barring Re: Oferta pracy????? 09.02.12, 07:52
          Dokładnie tak jak Doral mówi, osoby długotrwale bezrobotne dużo więcej zrobią niż tylko wysłanie zdjęcia (oczywiście generalizuję).
          Zresztą dla młodych dziewczyn wysłanie zdjęcia nie jest niczym dziwnym czy szczególnie niepokojącym.
    • zuza-nka88 Re: Oferta pracy????? 08.02.12, 21:18
      ostatnio w ogloszeniu bylo wsrod obowiazkow sekretarki dbanie o dobre saqmopoczucie dyrektorasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka