Dodaj do ulubionych

Praktyki - od strony firmy

13.02.12, 13:00
Słuchajcie, wiecie może jak wyglądają sprawy związane z praktykami w sytuacji gdy szkoła daje uczniowi skierowanie, uczeń znajduje firmę która chciałaby go przyjąć i teraz jak to wygląda między pracodawca a szkołą? Jakaś papierologia? Kontrole ucznia ze szkoły?
Obserwuj wątek
    • jowitka345 Re: Praktyki - od strony firmy 13.02.12, 13:11
      Ja na studiach jak miałam praktyki to prowadziłam dzienniczek praktyk i co tydzień mój opiekun mi stawiał swoją pieczątkę w tym dzienniczku.
    • spicy_orange Re: Praktyki - od strony firmy 13.02.12, 13:36
      u nas przyjmujemy wyłacznie na praktyki platne, stąd po otrzymaniu skierowania i po akceptacji osoby studenta wystawiamy umowę o odbycie praktyk z podaniem zakresu obowiązków, nazwiskiem opiekuna praktyk i wynagrodzeniem. Potem oczywiście prowadzony jest dzienniczek praktyk i tyle. Ewentualnie podpisujemy zaświadczenie o odbyciu praktyk na druczku ze szkoły.
      • karolina17w Re: Praktyki - od strony firmy 13.02.12, 14:25
        jowitka - dzięki za przypomnienie o dzienniku praktyk, zapomniałam o tym, a sama napisałam się ich sporo wink

spicy_orange - dokładnie o takie wyjaśnienie, ze strony organizatora praktyk mi chodziło. Dzieki za pomoc smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka