beata985 02.03.12, 20:07 NA 1TVP JAK KTÓRAŚ CHCE OGLĄDNĄĆ ja nie widziałam do tej pory a pamiętam, ze głośno o filmie było....... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esofik Re: MAMMA MIA 02.03.12, 20:26 mam własne, prywatne DVD ale ostatnio menager ustawił sobie radio na ulubioną stację "wieczne hity-kity" i codziennie leci Abba, czasem nawet dwa razy.. do wyrzygu. Już nawet nie mogę patrzeć na okładkę tego filmu... Odpowiedz Link
olinka20 Re: MAMMA MIA 02.03.12, 20:30 Serio nie lubicie tego filmu??? Przeciez jest fantastyczny!! I Bond, ktory ma zerowy słuch Uwielbiam i tez mam prywane dvd. Odpowiedz Link
mearuless Re: MAMMA MIA 02.03.12, 20:34 ja nie wiem czy uwielbiam ten film/ ogladalam bez orgazmu. ale patrzenie na meryl jak skacze , tanczy i sie wygina mnie zachwyca. ona jest niesamowita!!! jak ja bym chciala taka byc w jej wieku Odpowiedz Link
zoja.pl Re: MAMMA MIA 02.03.12, 20:37 Oglądam, uwielbiam, kocham!! Olinka przybij piątkę Odpowiedz Link
esofik Re: MAMMA MIA 02.03.12, 20:39 pewnie, że fantastyczny (mnie abba ostatnio lekko zbrzydła ) Marylka jest boska jak zawsze, a Bonda nie skomentuję i uwielbiam tą piosenkę Summer cośtam, którą śpiewa Młoda z ojcami na łódce Odpowiedz Link
esofik Re: MAMMA MIA 02.03.12, 20:49 our last summer jakoś kiepska, nie znlazłam nic lepszego Odpowiedz Link
ciepla.kawa Re: MAMMA MIA 02.03.12, 21:22 Uwielbiam, uwielbiam i jeszcze raz uwielbiam, mogę oglądać do urzygu i choćbym chciała to nie rzygam Mam tez dvd. Znamy na pamięć, ja i moja 3,5 latka. I tylko teraz mi to polskie tłumaczenie przeszkadza. Odpowiedz Link
beataj1 Re: MAMMA MIA 02.03.12, 22:37 Absolutny must have na babskie imprezy. Zawsze sie upijemy winkiem i drzemy ryje na piosenkach. Oczywiście nasza ulubiona to dancing queen Szkoda tylko że żadna znas nie ma słuchu ani co gorsza głosu. Odpowiedz Link
ciepla.kawa Re: MAMMA MIA 03.03.12, 09:04 Jakby mi było mało wczoraj to moje dziecko właśnie sobie zażyczyło Mamma Mia i się oglądamy znów Odpowiedz Link
esofik Re: MAMMA MIA 03.03.12, 09:39 hahaha mam to samo wczoraj właczyłam, skuszona tym wątkiem, a dziś Młoda mnie męczy od rana Odpowiedz Link