Dodaj do ulubionych

!@#$%^&*!@#$%%^&!!!!!!!!!!!!!

03.03.12, 20:59
Z góry przepraszam za wszelkie wulgaryzmy bo inaczej nie mogę!!

KURWA JEBANA MAĆ KUREWSKI JEBANY KRAJ I LUDZIE!!!! CHUJ KURWA!!

Właśnie się dowiedziałam że chłopu potrącił połowę z i tak nie dużej pensji. Komornik potrącił. Za długie jego mamy(czyli teściowej) - są zameldowani na ten sam adres.

W tym miesiącu czekają nas duże opłaty. Ja miałam w planach na all zakupić dziecku używaną pakę z ubraniami bo mi wyrasta a u nas w lumpeksach nie za bardzo nic na rozmiar syna.

A chłop kupił sobie worek treningowy i rękawice bokserskie. Co prawda zrobił to zanim dowiedział się że komornik mu potracił i za pozostałą kasę z ubiegłego miesiąca ale mimo wszystko jestem wkurzona.

Do tego głowa mnie napierdala od miesiąca (w pon idę do lekarza, ile można).

Do tego chłop chce się rozstać i dowiedziałam się że myślał o rozstaniu już przed ciążą ale że potomek był w drodze to myślał, że będzie lepiej.

Za jakie kurwa grzechy??
Obserwuj wątek
    • karolina17w Re: !@#$%^&*!@#$%%^&!!!!!!!!!!!!! 03.03.12, 21:06
      I jeszcze kryzys w pracy - za 3 miesiące będzie wiadomo, czy kogoś nie zwolnią indifferent
      • prigi Re: !@#$%^&*!@#$%%^&!!!!!!!!!!!!! 03.03.12, 21:14
        o w morde!!!!
        jak sie wali, to na calej liniiuncertain
        mogę jedynie współczuć i kopnąć w dupę chłopa ode mnie
        https://sympatia.onet.pl/_i/sympaticon/kop_duze.jpg
    • gandzia4 Re: !@#$%^&*!@#$%%^&!!!!!!!!!!!!! 03.03.12, 21:20
      Karolina biegiem składaj pozew o alimenty, one mają pierwszeństwo przed zajęciem komorniczym, skoro chce rozstania to proszę bardzo, ale kasa dziecku od tatusia się należy.
    • dziewczyna_bosmana Re: !@#$%^&*!@#$%%^&!!!!!!!!!!!!! 03.03.12, 22:33
      Wiesz co, niech sobie Pan Szanowny spada na drzewo, składaj wniosek o alimenty i adios amigo..
      • ez-aw Re: !@#$%^&*!@#$%%^&!!!!!!!!!!!!! 03.03.12, 22:47
        Jesteście małżeństwem? Czy konkubinat?
        Jeśli małżeństwem, to najpierw chyba sprawa rozwodowa, a później alimenty? Przy konkubinacie od razu alimenty.
        To zajęcie było jednorazowe (pokryło cały dług), czy będzie miał jeszcze ściągane z przyszłych wynagrodzeń?
        Generalnie kiepsko. Z doświadczenia wiem, ze jak wali się, to wszystko na raz. I wychodzić można tylko po kolei. Jeśli będziesz chciała załatwić wszystko na raz, to nie zrobisz nic bo się zamotasz. Usiądź na spokojnie i przemyśl różne opcje.
        Współczuję sytuacji.
        • magiczna_marta Re: !@#$%^&*!@#$%%^&!!!!!!!!!!!!! 04.03.12, 17:39
          Niekoniecznie Ez.
          Ja przykładem.

Świerza sprawa więc ja bym złożyła o alimenty i ofkors zabezpieczenie na czas trwania rozprawy.
          • magiczna_marta Re: !@#$%^&*!@#$%%^&!!!!!!!!!!!!! 04.03.12, 17:40
            świeża- quierva
        • gandzia4 Re: !@#$%^&*!@#$%%^&!!!!!!!!!!!!! 05.03.12, 10:38
          Ez mylisz się, alimenty nijak się mają do rozwodu. Tak więc może jak najbardziej składać o alimenty z zabezpieczeniem, a rozwód może kiedy zechce albo i wcale.
          • ez-aw Re: !@#$%^&*!@#$%%^&!!!!!!!!!!!!! 05.03.12, 11:16
            Na usprawiedliwienie powiem tylko, że nigdy się nie rozwodziłam, więc nie do końca znam temat. Ale zawsze warto wiedzieć na przyszłość, gdyby było potrzebne.
    • hamerykanka Re: !@#$%^&*!@#$%%^&!!!!!!!!!!!!! 04.03.12, 00:47
      Cholera, przykro mi.
      Najgorsze dla mnie to nie miec wsparcia tej drugiej polowki.
      Jak kobitki radza, zloz o alimenty, niech sie mu nie wydaje, ze dzieci zyja swiezym powietrzem.
      Sciskam
      • doral2 Re: !@#$%^&*!@#$%%^&!!!!!!!!!!!!! 04.03.12, 16:14
        niestety, nieszczęścia chodzą parami.
        mogę jedynie współczuć sad
    • olinka20 Re: !@#$%^&*!@#$%%^&!!!!!!!!!!!!! 04.03.12, 17:56
      Co za złamasuncertain
      Trzymam kciuki, zeby z praca chociaz było ok.
    • akasya Re: !@#$%^&*!@#$%%^&!!!!!!!!!!!!! 04.03.12, 21:49
      Matko, a myślałam, że ja to ja mam problemy... Strasznie mocno trzymam kciuki, żeby wszystko jakoś się ułożyło... Przykro mi sad
    • margotka28 Re: !@#$%^&*!@#$%%^&!!!!!!!!!!!!! 05.03.12, 11:38

"Właśnie się dowiedziałam że chłopu potrącił połowę z i tak nie dużej pensji. Komornik potrącił. Za długie jego mamy(czyli teściowej) - są zameldowani na ten sam adres"

chyba coś ci się pomyliło, bo sam fakt zameldowania nie upoważnia komornika do zajmowania czyjegoś konta. Dowiedz się dokładnie co i jak, może będzie można coś z tym zrobić.
      • upartamama Re: !@#$%^&*!@#$%%^&!!!!!!!!!!!!! 05.03.12, 13:31
        mąż pewnie był żyrantem mamuni i dlatego...

Bardzo współczuję. Zrób jak ci dziewczyny każą bo im później tym będzie gorzej.
    • karolina17w Re: !@#$%^&*!@#$%%^&!!!!!!!!!!!!! 05.03.12, 14:56
      Dzieki za odpowiedzi. I teraz tak:
      - nie jestesmy malzenstwem (ufff) spisalismy umowe (poki co) ze on bedzie lozyl na mnie i dziecko okreslona kwote)
      - co do rozstania: od dawna miedzy nami sie nie uklada, nie mozemy sie dogadac, zyjemy ze soba tylko ze wzgledu na dziecko, nic nas nie laczy, nie spedzamy razem czasu, bywa ze obejrzymy razem film, mamy podzial obowiazkow z ktorych wywiazujemy sie ale brak jakiegokowliek uczucia i w sumie obydwoje zaczynamy sie dusic - ja myslalam o rozstanu, ale to on powiedzial.

I ten nieszczesny komornik...
      Sprawa wglada tak: jego matka od wielu lat jest bezrobotna. Dostaje jednorazowe zapomogi z MOPS'u. Nie placila za mieszkanie (nalezace do PGKiM'u) i stad dlug. Kiedy ja wezwali do zaplaty udala sie do MOPS'u, gdzie pani znajaca jej sytuacje poszla i wyjasnila co jak i z czym - dyrektor PGKiM'u zgodzil sie na splate dlugu co miesiac w pewnej kwocie. i ta kwote dawal jej moj chlop - ona placila (na dowod zawsze pokazywala dowod wplaty). Tyle ze z nowym rokiem zmienia sie umowa miedzy PGKiM'em a naszym Urzedem Miasta i zarządzono splaty reszty dlugu (jakies 3-4 tysiace). I z jakiegos powodu komornik zajl polowe wyplaty chlopa. Bo on wraz z matka i bratem sa zameldowaniu na 1 adres. Czy on byl zyrantem - nie wiem, musze spytac.

Jedyny plus - za jego polowe wyplaty i moja damy rade przezyc do konca miesiaca tyle ze bez zbednych szlanstw. Ale mimo wszystko sytuacja nieciekawa. Bo najprawdopodobniej komornik bedzie jemu potracal tak dlugo, az nie zostanie splacony caly dlug i chyba chlop bedzie placil za mieszkanie swojej mamy by znowu nie bylo dlugu. Eh, sama juz nie wiem jak to bedzie.

Przepraszam za ew. bledy i literowki oraz brak polskich znakow - korzystam z chwili ze mlody spi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka