karolina17w 28.03.12, 13:13 Pochwalcie się jak wam grają telefony gdy ktoś do was dzwoni U mnie gra to: www.youtube.com/watch?v=yxqwwZgPwqo (od 22 sekundy do 43 sekundy) Ale szukam czegoś nowego i sama nie wiem czego Może wasze dzwonki mnie natchną? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ez-aw Re: Dryń dryń! 28.03.12, 13:26 Jako, że bardzo nie lubię odsłuchiwać melodii, która gra w telefonie (cudzym), to u mnie tego nie ma. I mam nadzieję, ze nigdy nie będzie. Z drugiej strony jest to fajna sprawa na pozbycie się telefonów od mojej osoby. Skoro tego nie lubię, to do osób które mają ustawioną melodię, dzwonię jak muszę, nie częściej. Odpowiedz Link
a-ronka Re: Dryń dryń! 28.03.12, 13:32 1. ozzy osoburne "Paranoid" 2. metallica " i mad" granie na czekanie mnie denerwuje i nie mam tej opcji. Strasznie nie lubię jak dzwonię do ludzia a tam np. "jesteś szalona".Normalnie czuję zażenowanie,że muszę tego słuchać. Odpowiedz Link
cudko1 Re: Dryń dryń! 28.03.12, 13:36 www.youtube.com/watch?v=Qm7viyiw83o to u mnie gra jak ktoś dzwoni, muzy na czekanie nie mam, ale w innych mi nie przeszkadza, chyba że ktoś ma coś czego szczególnie nie znoszę Odpowiedz Link
karolina17w Re: Dryń dryń! 28.03.12, 13:31 Ojjjj, źle ubrałam to w słowa. Chodzi mi o melodię, którą "wydaje" telefon, o to co Ty słyszysz gdy dzwonią do Ciebie ludzie A nie o granie na czekanie Odpowiedz Link
arwena_11 Re: Dryń dryń! 28.03.12, 13:48 ja mam jako dzwonek "dla Elizy" w wykonaniu mojego syna Odpowiedz Link
ez-aw Re: Dryń dryń! 28.03.12, 13:52 W takim razie przepraszam, faktycznie nie zrozumiałam Nawet nie wiem co to za melodia, była jakaś w aparacie, spodobała mi się, to gra Odpowiedz Link
upartamama Re: Dryń dryń! 28.03.12, 13:51 www.youtube.com/watch?v=kOaqcfTZgno&feature=related całą pieśń mam ustawioną i rzadko odbieram po 1 sygnale. Odpowiedz Link
upartamama Re: Dryń dryń! 28.03.12, 13:56 to oczywiści dzwonek mój bo grania na czekanie nie mam. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Dryń dryń! 28.03.12, 14:35 Ja tez Aktualnie to: www.youtube.com/watch?v=yZFdKW43yGM a chłop doprowadza wszystkich do szału bo ma: www.youtube.com/watch?v=Ymf2WdIR54Y Odpowiedz Link
doral2 Re: Dryń dryń! 28.03.12, 17:35 jeden z fabrycznych dzwonków, bo kurde z braku czasu i dobrej instrukcji nie umiem wgrać sobie ulubionej piosenki. za ludzką instrukcję tworzenia i wgrywania dzwonka do iphona stupki ucałujem a granie na czekanie mnie wcurvia na maksa, o czym swego czasu założyłam stosowny wacik. Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: Dryń dryń! 28.03.12, 20:32 U mnie tez gra jakis fabryczny dzwonek. Moze Reksio ? Odpowiedz Link
grave_digger doral 30.03.12, 19:44 jedna z opcji jeśli masz laptopa - najpierw ściągasz (gdy ACTA nie paczy) piosenkę z netu np. z tej strony(tudzież, masz już ją w komuptrze) - następnie wysyłasz ją bluetoothem do telefonu - ustawiasz jako dzwonek ja tak robię. Odpowiedz Link
doral2 Re: doral 30.03.12, 19:50 grave_digger napisała: > jedna z opcji jeśli masz laptopa > - najpierw ściągasz (gdy ACTA nie paczy) piosenkę z netu np. z tej strony(tudzież, masz już ją w komuptrze) > - następnie wysyłasz ją bluetoothem do telefonu > - ustawiasz jako dzwonek.." mam zgrane piosenki poprzez itunesa, ale ustawić jako dzwonek sie kurna nie chcą Odpowiedz Link
grave_digger Re: doral 30.03.12, 20:06 to pomoże? Jak ustawić własny dzwonek mp3 na iPhone 3gs Odpowiedz Link
doral2 Re: doral 30.03.12, 20:24 aaaa widzisz, programa trza se ściągnąć. idę próbować Odpowiedz Link
doral2 Re: doral 30.03.12, 21:14 ja pierniczę, apple potrafi spierdzielić każdą aplikację i ustawienie gównianego dzwonka przypomina napisanie programu do zarządzania księgowością całego świata nienawidzę itunesa, za jego małą przyjazność dla użytkownika. czemu do jasnej przeciasnej tak ludzie se życie komplikują, he? Odpowiedz Link
doral2 Re: doral 30.03.12, 21:47 udało się więc mam teraz taki dzwonek Vanessa Mae - Aurora Odpowiedz Link
karolina17w Re: Dryń dryń! 30.03.12, 09:32 olinka20 napisała: > Ja tez > Aktualnie to: > www.youtube.com/watch?v=yZFdKW43yGM > a chłop doprowadza wszystkich do szału bo ma: > www.youtube.com/watch?v=Ymf2WdIR54Y Olinka - muppety wymiatają od 2 dni chodzi za mną ta piosenka I dzięki Twemu chłopu mam dzwonek na telefon - www.youtube.com/watch?v=jXKUb5A1auM&feature=related Odpowiedz Link
kwintesencja_patologii Re: Dryń dryń! 28.03.12, 18:59 U mnie to: 1. www.youtube.com/watch?v=mw-boSbDiKg 2. www.youtube.com/watch?v=g2_pvPBqahk, tylko w innym wykonaniu. Odpowiedz Link
esofik Re: Dryń dryń! 28.03.12, 20:39 Archiwum X W pracy, czasem nie słyszę własnego telefonu, dlatego na przedszkole (dzwonią tylko w awaryjnych sytuacjach) mam ustawione guglanie-śpiewanie młodej - reaguję natychmiast Odpowiedz Link
prigi Re: Dryń dryń! 28.03.12, 21:28 1.priv Depeche Mode "Wrong" 2. służbowy Pearl Jam "Jeremy" Odpowiedz Link
gku25 Re: Dryń dryń! 28.03.12, 21:31 www.youtube.com/watch?v=egG7fiE89IU - od 40 sekundy do 1,5 minuty. Odpowiedz Link
aniazm Re: Dryń dryń! 29.03.12, 10:16 mój dzwonek -www.youtube.com/watch?v=TmENMZFUU_0 werbel na początku stawia wszystkich na nogi Odpowiedz Link
olylejdi_1 Re: Dryń dryń! 29.03.12, 21:05 1. Intro Gry o tron, 2. Adele "set fire to the rain" 3. Angrybirds -mam grupy kontaktow : Klienci, Prywatne, Ludzie z Biura, Dyrektor Po dzwonku już wiem kto dzwoni Odpowiedz Link
ciepla.kawa Re: Dryń dryń! 29.03.12, 22:16 Ja mam to: www.youtube.com/watch?v=eEinlH8SymM A mąż to, od jakiejś 7 s.: www.youtube.com/watch?v=1ycz8TnEArQ Odpowiedz Link
moniq1979 Re: Dryń dryń! 30.03.12, 13:37 dzwonek mam nie ze swojej bajki: Blind guardin: The Bard's Song: in the forest (zakochałam się w wersji koncertowej) Odpowiedz Link
paskudek1 Re: Dryń dryń! 30.03.12, 13:53 dla wszystkich - polka Dziadek czyli lato z radiem, dla mamy fragment "babcia stała na balkonie" a dla męża "na ryby" ciągle zapominam ustawić dzwonek na dziecko.... tzn jeszcze nie dobrałam odpowiedniej melodii Odpowiedz Link
grave_digger Re: Dryń dryń! 30.03.12, 19:49 ogólny Kimbra - "Settle Down" gdy dzwoni mama Lana Del Rey - Video Games gdy dzwoni córka Lady Gaga - Judas gdy dzwoni mąż KAT - Łza dla cieniów minoinych Odpowiedz Link
spicy_orange Re: Dryń dryń! 31.03.12, 00:17 a ja taki: www.youtube.com/watch?v=XhnK5zXOwL8 i nigdy nie odbieram wcześniej, niż po pierwszym shoop shoop, shoop de-lang-de-lang Odpowiedz Link