olinka20 Re: pion teczek 30.03.12, 18:53 A dziekuje, zapowiada sie miło Tylko poprasuje to sobie takiego drineczka strzele ( no moze bez parasolki). Odpowiedz Link
ez-aw Re: pion teczek 30.03.12, 18:59 To może i ja dziś dołączę? Pogoda barowa, więc można Odpowiedz Link
doral2 Re: pion teczek 30.03.12, 19:00 ez, bardzo cie proszę, nie poruszaj tak drażliwego tematu jak pogoda na łikend. to znaczy jej braku Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: pion teczek 30.03.12, 20:07 Młody zaczął dziś gorączkować, zajebisty weekend się szykuje Odpowiedz Link
ez-aw Re: pion teczek 30.03.12, 20:54 Współczuję Marta. mój cały czas jakiś mało wyraźny, tylko ze nic się dalej nie rozwija. Odpowiedz Link
mearuless Re: pion teczek 30.03.12, 21:06 a dziekuje piateczek mily.mam jeszcze pol litra maslanki-dolacze na 100%. Odpowiedz Link
karra-mia Re: pion teczek 31.03.12, 08:03 a ja byłam w robocie, a teraz zaczynam działac, bo popołudniu mam urodzinowych gości, a do jednego ciasta to się wczoraj chłopcy przykleilio, więc chyba jeszcze musze upiec jedno Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: pion teczek 31.03.12, 10:17 dzięki za drynia, ale ja zostanę przy swoim zestawie: + dla Kudłata Odpowiedz Link
akasya Re: pion teczek 31.03.12, 14:46 W pion teczek drinia nie było, ale dzisiaj jak najbardziej Gil do pasa, więc trzeba wytruć ustrojstwo, które atakuje Odpowiedz Link
schiraz Re: pion teczek 31.03.12, 16:03 Coś bym chętnie strzeliła, ale padam na pysk. Dwie sztuki ze stada mają grypę żołądkową, w życiu nie widziałam tak męczących się dzieci, w nocy miski były w użyciu ze 100 razy (albo naprawdę niewiele mniej) ale tak naprawdę to tylko się nad nimi męczyły, bo nie bardzo było czym ich zapełnić.. Sorry za tak dosłowny opis, ale padam na pysk a teraz oba zaczęły gorączkować i po prostu mam chęć się zastrzelić. Nie wspomnę, że mąż w delegacji (jak zwykle, ale taka jego praca) a ja mam dwie ręce zaledwie (niestety). Choć oczywiście ogarniam, bo jak inaczej, dobrze, że Niko nie złapał, ale może przedwczesna ma radość. Odpowiedz Link