09.04.12, 18:15
jaka góra( top, bluzka) do fioletowej spódniczki mini. Falbankowej. o takie jak tutaj.

Kolory góry jakie, jakie rajty ( buty będą czarne na wysokim koturnie)
krój góry podpowiedzcie. Bo ja otworzyłam szafy i szafeczki i sie zgubiłam totalnie. A planuję dziś się wylaszczyć i wieczorem wyjśc kulturalnie się podalkoholizować.
https://www.stylistka.pl/img/bazar/198/fioletowa-spodniczka-418_4.jpg
Obserwuj wątek
    • jot-emka Re: modowo 09.04.12, 18:24
      Aż się do tego proszą białe, grube rajstopy, zwykłe, wysokie za kostkę trampki i jakiś biały t-shirt z pojechanym nadrukiem... Ale zdaję sobie sprawę, że nie do końca o to ci chodzi smile
      Jeśli buty masz czarne na koturnie, to koniecznie czarne rajstopy, bluzka jakaś mega prosta, czarna lub jakaś malinowa (?), czarny płaszczyk...
      • doral2 Re: modowo 09.04.12, 19:35
        ekhem, ekhem..... koniecznie chcesz tę spódniczkę dla małoletnich dziewczynek założyć??
        jeżeli tak, to kukardki na warkoczyki, białe rajtki, bluzeczka z żabocikiem i słodziutkie balerinki.
        bo siem tą kiecką nie wylaszczysz, a jedynie odmłodzisz o dwadzieścia pięć lat, ja ci to mówię.
        • mme_marsupilami Re: modowo 10.04.12, 15:00
          Doralowa dobrze prawi. Wbij lepiej na kuper olowkowa spodnice z rozcieciem, do tego szpila i rzadzisz ! Spodniczke (mimo ze bardzo fajna) oddaj jakiejs gimnazjalistce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka