24.04.12, 13:06
Sprzedałam stary wózek (zajebisty był, ale ogrooooomny) i kupiłam sobie taki:
www.babyzilla.pl/wozek-spacerowy-eurocart-lira-p-1123.html
Teraz składam go jedną ręką i wrzucam do bagażnika. Waży ok. 6kg, czyli z dzieckiem w środku tyle, co tamten bez dziecka.
Obserwuj wątek
    • asiaiwona_1 Re: Ładny? 24.04.12, 13:45
      mi się akurat wózki z takim rozstawem kół w ogóle nie podobają, ale ty go używasz, więc jeśli tobie się podoba to ok smile
      • ellgie Re: Ładny? 24.04.12, 14:51
        Może być super lekki wygodny itede itepe ale jak ma 3 koła to u mnie odpada.
        • rudamarta4 Re: Ładny? 24.04.12, 15:11
          Dla mnie tak samo, może być pozłacany, a musi mieć cztery kółka. Ale skoro Tobie się podoba, to niech Ci się super prowadzi smile
          • kaja2002 Re: Ładny? 24.04.12, 18:23
            Też tak myślałam, ale ten prowadzę jednym palcem! poza tym ma resory, pokrowiec na nogi i folię przeciwdeszczową, mimo, że to parasolka
            • sylki Re: Ładny? 24.04.12, 18:58
              ładny ładny, ale waży pewnie ponad 7 kg wink
    • red-truskawa Re: Ładny? 25.04.12, 10:10
      Miałam i po miesiacu użytkowania sprzedałam. Fakt, ze ładny, ze lekki, ze szybko sie składa, ale jedzie sie fatalnie i nie ze wzgledu na 3 koła; nadaje sie tylko do supermarketu albo na gładki asfalt, supergładki chodnik, odpada przy pierwszych nierównowsciach podłożna, nawet chodnika. Dla mnie jeszcze za mały kosz, za mała buda, za nisko nieregulowane raczki.
      Mam nadzieje, ze ty bedziesz bardziej zadowolona niz ja smile
      • sylki Re: Ładny? 25.04.12, 10:24
        a widzisz, co użytkownik to inna opinia smile
    • jowita771 Re: Ładny? 25.04.12, 10:57
      Zimą też chcesz nim jeździć? To nie będzie Ci lekko, małe kółka.
      • tuma12 Re: Ładny? 26.04.12, 20:42
        kto teraz myśli o zimie skoro mamy taką pogodę smile

jeśli chodzi jazdę po śniegu to wiadomo, że im większe koła tym lepiej, przy nierównościach i wysokich chodnikach, ale jak na wózek z małymi kółeczkami to jest ok
        • kaja2002 Re: Ładny? 26.04.12, 22:36
          Moje dziecko ma półtora roku! Zimą to mam nadzieje, będzie łaził na własnych nogach.
          I waży 6 kg.
          I po lesie fakt, że trochę ciężko, ale ja go używam głównie, jak jadę ze starszym i z wiolonczelą do szkoły muzycznej. Wtedy Młodego wsadzam w wózek, żeby do parku szybko dojechać. Wózek miał się mieścić do bagażnika i mieć w miarę duże koła.
          • rudamarta4 Re: Ładny? 26.04.12, 23:03
            Moja Młoda ma 2 lata i prawie 4 miesiące, a czasem jeszcze korzystamy z wózka. Jak gdzieś mi się śpieszy, to nie mam zamiaru czekać, aż panna łaskawie będzie szła tak jak ja. Poza tym mam chory kręgosłup i średnio mi się podoba noszenia dziecka.
            Więc jeśli myślisz, że w zimę nie będziesz używała wózka, to jesteś w błędzie tongue_out
            • tuma12 Re: Ładny? 07.05.12, 18:39
              zależy od tego jaka zima, czasem żadnym wózkiem nie pojedziesz, tylko sanki się nadadzą smile
              • kaja2002 Re: Ładny? 07.05.12, 19:55
                Mieszkam na osiedlu, gdzie od 6 rano śnieg odgarniają. Dam radę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka