Dodaj do ulubionych

Ale burza!

01.07.12, 09:54
U mnie był koło 3 nad ranem. Jak pierdolło to myślałam, że III wojna światowa się rozpoczęła.

Bilans?

Przesunięta trampolina o jakieś 2-2,5 metra, zabawki z piaskownicy pochowane po krzakach (część "zakopała się" w piaskownicy), powywalane niektóre kwiaty w donicach, zbieranie niektórych rzeczy z podwórka sąsiada i do wykopania jeden drzewokrzew - rozkraczył się big_grin

U rodziców natomiast w kuchni piękny zaciek na ponad 50 cm - prawdopodobnie piętro wyżej było uchylone okno, napadało i przeciekło (wina siostry).

Jedyne co się uchowało, ku mojemu zdziwieniu, to 2 bramki do nogi, takie małe plastikowe. Ani drgnęły (tak, były przyczepione do ziemi specjalnymi hakami, ale zazwyczaj wywalały się przy golu, a przy wichurze, gdzie trampolinę przesunęło - one stały niewzruszone big_grin)
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: Ale burza! 01.07.12, 16:28
      u mnie trochę pogrzmiało, trochę polało i póki co, to koniec..
      strat w żywinie i obejściu nie ma.
    • deelandra Re: Ale burza! 01.07.12, 16:55
      mąż do mnie dzwonił, że właśnie przeszła nad nimi piekna ożywcza burza, u mnie nie spadła ani kropla, jesteśmy 5 km od siebie
      chcę ómrzeć...
    • fajnyrobal Re: Ale burza! 01.07.12, 18:19
      Gdzie, jaka burza, tu nawet nie ma ani jednej chmurki na na pieprzonym błękitnym niebie! Termometr w cieniu pokazuje mi 33,5.
      Tak ja deela chcę ómżeć ...
      • olinka20 Re: Ale burza! 01.07.12, 19:59
        Ufff, u nas własnie sie rozpadało.
        Powaznie zastanawiam sie czy nie wyjsc i dac sie namakacwink
        • beautywomen Re: Ale burza! 01.07.12, 21:10
          U nas -Chorzów- leje i grzmi suuuupeeer!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka