deelandra 10.07.12, 12:04 No, minął tydzień więc się domyły do odpowiedniej barwy - tak - żenujące zdjęcie w kiblu - tak - nadal łażę w piżamie - tak - jeszcze się nie uczesała, więc się skręciły, jak chciały Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mearuless Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 12:09 a chuj tam z łazienka -wazne ze jest nikon a włosy fajne. Odpowiedz Link
deelandra Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 12:10 no, Nikon na raty, jestem taka ubooooooooooga ale już spłacony Odpowiedz Link
olinka20 Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 12:21 hłe hłe tez mi sie nikon rzucił w oka I palce do faków ułozone A kolor dziwny, ale na lato mozna poszalec Odpowiedz Link
mamakarolla Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 12:22 i środkowy palec pokazujesz Ładny kolor włosów Odpowiedz Link
deelandra Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 12:23 kurcze, lampę trzymała ja, żeby nie błyskała i nie robiła wielkiej jasności zamiast ryja... wiedziałam, wiedziałam, że zauważycie! PS wyłączenie błyskadełka jest ponad moje siły, poczekam, aż sie obudzę.... Odpowiedz Link
zoja.pl Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 12:56 i masz paznokcie obgryzione (tak?) Odpowiedz Link
deelandra Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 13:04 obcięte na krótko, przy darciu ziemi w ogrodzie długie są niepraktyczne Odpowiedz Link
beata985 Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 13:22 ehhhhh oiekny kolor mój ulubiony....kiedy to było starość nie radość Odpowiedz Link
gku25 Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 16:22 Jaka starość. Właśnie zamierzam sobie walnąć niebiesko - czerwone pasemka a ty mi tu ze starością, heheh. Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 15:20 Zdecydowanie nie moj odcien (preferuje bardziej w kierunku czerwieni), ale skoro jestes zadowolona to najwazniejsze. Odpowiedz Link
grave_digger Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 16:45 ten kolor nawet całkiem całkiem. i widzę, że będę miała obrączkę podobną do twojej a tak w ogóle to też fuck you Odpowiedz Link
babowa Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 16:49 no i ja te obraczke zauwazyłam delaku, po wuj ci ta obreczka? kolor jak kolor Odpowiedz Link
deelandra Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 17:23 > delaku, po wuj ci ta obreczka? nie wiem? przywykłam i nawet jej nie zauważam, o dziwo każdy inny pierścień piekielnie mi przeszkadza Odpowiedz Link
doral2 Re: Zrozumialam, ze chodzi o to, ze Ci wypadly :P 10.07.12, 19:02 a to nikon nobilituje? bo też mam, to się w blasku delki ogrzeję kolor fajny, chociaż do niego to trzeba mieć fajna opaleniznę, inaczej człek wygląda blado jak śmierć pościgowa... Odpowiedz Link
annajustyna Re: Zrozumialam, ze chodzi o to, ze Ci wypadly :P 10.07.12, 19:37 Qrde, nie mam nikona, mam tylko olympusa... Odpowiedz Link
deelandra Re: Zrozumialam, ze chodzi o to, ze Ci wypadly :P 10.07.12, 19:45 żeby nie forum, to bym nie wiedziała, że nikon to taka nobylytacja :o Odpowiedz Link
hedna Re: Zrozumialam, ze chodzi o to, ze Ci wypadly :P 10.07.12, 19:47 a włosy świetne! Odpowiedz Link
deelandra Re: Zrozumialam, ze chodzi o to, ze Ci wypadly :P 10.07.12, 19:48 podziękowała Odpowiedz Link
karra-mia Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 19:26 pięknie ci wyszły a powiem ci, że opcja "jeszcze się nie uczesała" jak najbardziej ci pasuje ja ostatnio tez tak praktykuję i nawet mi się podoba Odpowiedz Link
deelandra Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 19:32 opcję "jak najbardziej się nie uczesała" to ja zamierzam wzmocnić przy pomocy lekkiej trwałej, która mi z deka umocni i utrwali te naturalne fale Odpowiedz Link
olinka20 Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 19:38 A jak masz przy głowie? Bo mi sie koncówki, a własciwie tak od ucha tez tak kręcą, jak nie wysusze suszarką, tylko schną same. Ale przy głowie mam takie przyklepane ulizance wiec cierpie i susze suszarką Odpowiedz Link
deelandra Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 19:44 tak jak widać - skundlone Odpowiedz Link
olinka20 Hedna 10.07.12, 19:50 Kliknij zeby otowrzyl ci sie cały wątek i masz duze zdjecie, obraćzke Delki i faka na lampie Ps. A ja mam canona i wole go od nikona, o! Odpowiedz Link
karra-mia Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 19:51 e tam skundlone, ale nad trwałą lekka to i ja myslę, ino muszą mi kudły jeszcze ciut urosnąć, bo teraz to jak się zwiną będą ujowo wyugladać Odpowiedz Link
olinka20 Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 19:59 Fajne, zazdraszczam. Bo moje jak nie susze głową w dół to przyklepance są Tylko potem sie lokują jak głupie. Odpowiedz Link
annajustyna Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 20:30 Tylko zeby Ci w koncu wlosy naprawde nie wypadly . Odpowiedz Link
esofik Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 20:06 musisz jeszcze dziubek pocwiczyć przed lustrem i bedzie słitasna focia kolor fajny Odpowiedz Link
deelandra Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 20:19 jak zrobię dzióbek stracę koordynację i upuszczę aparat! Odpowiedz Link
amoreska Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 20:26 Uwiąż go na sznurku i trenuj Odpowiedz Link
deelandra Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 20:28 e, ja za ładna jestem na dzióbek Odpowiedz Link
amoreska Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 20:31 A kolor niczego sobie. Ale dla ciebie, nie dla mnie. Odpowiedz Link
spicy_orange Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 20:47 ja najbardziej ci ust zazdraszczam - tez bym chciała takie malinowe a nie bezbarwne - chlip chlip ps. jak zobaczyłam pół zdjęcia (przed otworzeniem całego wątku) to pomyślałam: jezu to moja ręka po otwarciu całego: jezu, obie moje ps2. jaki masz rozmiar obrączki? ps3. kolor ci pasuje do tych ust zajebiście Odpowiedz Link
deelandra Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 20:59 > ja najbardziej ci ust zazdraszczam - tez bym chciała takie malinowe a nie bezba > rwne - chlip chlip nieskromnie przyznam, że mi też się podobają, mimo, że niejednokrotnie zarzucano mi używanie szminki, nie używam nic, nie muszę, różu na policzki też nie muszę, mam zdrowo rumianego, chłopskiego ryja > ps. jak zobaczyłam pół zdjęcia (przed otworzeniem całego wątku) to pomyślałam: > jezu to moja ręka po otwarciu całego: jezu, obie moje ale mi okrutnie spuchły ostatnio > ps2. jaki masz rozmiar obrączki? chyba 14? Odpowiedz Link
esofik Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 20:59 o qwa dziÓb, dziÓbek, dziÓbeczek aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
deelandra Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 21:03 spoko, ja też zawsze się mylę ratuje mnie korekta w ognistymlisku Odpowiedz Link
tetika Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 21:52 dobrze ci wlosy wyszly , podoba mi sie Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 11.07.12, 09:52 Deelka, a jaki był wyjściowy?;> Bo zanabyłam ta farbę i po zobaczeniu twoich siem bojem ;p Nie chce takich fioletowawych, tylko red ;pp Z tym, ze ja teraz mam tanie wino, chce to "zintensywnic", ale nie w te stronę, co wyszło Tobie;p Odpowiedz Link
deelandra Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 11.07.12, 09:54 znaczy na pudełku, czy od razu po farbowaniu? na opakowaniu był taki od razu po farbowaniu prawie czarne, potem się wymywały Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 11.07.12, 09:57 Nienie, na co kładłaś, co na glowie mialas przed farbą;p Odpowiedz Link
deelandra Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 11.07.12, 10:13 taki swój ni to jasny brąz, ni to bardzo ciemny blond Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 11.07.12, 10:16 uhm, to dziwne, ze Ci takie wyszły;p Chyba, ze tak na fotce wyglądają, albo na moim monitorze? bo ja takie a'la fioletowe widzę ;p Odpowiedz Link
deelandra Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 11.07.12, 10:20 są ciut bardziej czerwone, lampa zrobiła swoje, właściwie są dokładnie takie, jak na opakowaniu Odpowiedz Link
grave_digger Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 11.07.12, 10:27 ja widzę czerwone mona, zieloną łazienkę i biały kaloryfer Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 11.07.12, 10:45 Ja widzę miętową lazienkę, fioletowe wlosy i bialy kaloryfer;p Choć bieli nie przekłamuje;p Odpowiedz Link
deelandra Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 11.07.12, 10:54 miętową! a fu! toż to zieleń wczesnowiosennej trawy! Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 11.07.12, 15:00 O, mnie red tak na łbie wyszedl;p już, już, trochę droższe wino niż było;pp Odpowiedz Link
deelandra Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 11.07.12, 15:31 też ładny, a ja już nóżkami do jakiej śliwki przebieram Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 11.07.12, 16:35 Ja to bym chciala taki kuuurewsko czerwony, ale za duzo roboty i pieniędzy, żeby taki efekt osiągnąc, wiec zostane przy winie;p Odpowiedz Link