Dodaj do ulubionych

Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły?

10.07.12, 12:04
No, minął tydzień więc się domyły do odpowiedniej barwy
- tak - żenujące zdjęcie w kiblu
- tak - nadal łażę w piżamie
- tak - jeszcze się nie uczesała, więc się skręciły, jak chciały

https://zapodaj.net/images/5777c9cd75545.jpg
Obserwuj wątek
    • mearuless Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 12:09
      a chuj tam z łazienka -wazne ze jest nikon wink
      a włosy fajne.
      • deelandra Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 12:10
        no, Nikon na raty, jestem taka ubooooooooooga big_grin ale już spłacony big_grin
        • olinka20 Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 12:21
          hłe hłe tez mi sie nikon rzucił w okawink
          I palce do faków ułozonewink
          A kolor dziwny, ale na lato mozna poszalecwink
        • mamakarolla Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 12:22
          i środkowy palec pokazujesz tongue_out

Ładny kolor włosów smile
          • deelandra Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 12:23
            kurcze, lampę trzymała ja, żeby nie błyskała i nie robiła wielkiej jasności zamiast ryja... wiedziałam, wiedziałam, że zauważycie!
            PS wyłączenie błyskadełka jest ponad moje siły, poczekam, aż sie obudzę....
            • zoja.pl Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 12:56
              i masz paznokcie obgryzione (tak?) suspicious
              • deelandra Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 13:04
                obcięte na krótko, przy darciu ziemi w ogrodzie długie są niepraktyczne
    • beata985 Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 13:22
      ehhhhh
      oiekny kolor
      mój ulubiony....kiedy to było
      starość nie radośćsuspicious
      • gku25 Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 16:22
        Jaka starość. Właśnie zamierzam sobie walnąć niebiesko - czerwone pasemka a ty mi tu ze starością, heheh.
    • mme_marsupilami Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 15:20
      Zdecydowanie nie moj odcien (preferuje bardziej w kierunku czerwieni), ale skoro jestes zadowolona to najwazniejsze.
    • grave_digger Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 16:45
      ten kolor nawet całkiem całkiem. i widzę, że będę miała obrączkę podobną do twojej wink
      a tak w ogóle to też fuck you tongue_out
      • babowa Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 16:49
        no i ja te obraczke zauwazyłam
        delaku, po wuj ci ta obreczka?
        kolor jak kolortongue_out
        • deelandra Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 17:23
          > delaku, po wuj ci ta obreczka?
          nie wiem? przywykłam i nawet jej nie zauważam, o dziwo każdy inny pierścień piekielnie mi przeszkadza
    • annajustyna Zrozumialam, ze chodzi o to, ze Ci wypadly :P 10.07.12, 17:47
      wink
      • doral2 Re: Zrozumialam, ze chodzi o to, ze Ci wypadly :P 10.07.12, 19:02
        a to nikon nobilituje?
        bo też mam, to się w blasku delki ogrzeję wink

kolor fajny, chociaż do niego to trzeba mieć fajna opaleniznę, inaczej człek wygląda blado jak śmierć pościgowa...
        • annajustyna Re: Zrozumialam, ze chodzi o to, ze Ci wypadly :P 10.07.12, 19:37
          Qrde, nie mam nikona, mam tylko olympusa...
          • deelandra Re: Zrozumialam, ze chodzi o to, ze Ci wypadly :P 10.07.12, 19:45
            żeby nie forum, to bym nie wiedziała, że nikon to taka nobylytacja :o
            • hedna Re: Zrozumialam, ze chodzi o to, ze Ci wypadly :P 10.07.12, 19:47
              a włosy świetne!
              • deelandra Re: Zrozumialam, ze chodzi o to, ze Ci wypadly :P 10.07.12, 19:48
                podziękowała smile
    • karra-mia Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 19:26
      pięknie ci wyszłysmile
      a powiem ci, że opcja "jeszcze się nie uczesała" jak najbardziej ci pasujesmile ja ostatnio tez tak praktykuję i nawet mi się podoba
      • deelandra Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 19:32
        opcję "jak najbardziej się nie uczesała" to ja zamierzam wzmocnić przy pomocy lekkiej trwałej, która mi z deka umocni i utrwali te naturalne fale smile
        • olinka20 Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 19:38
          A jak masz przy głowie?
          Bo mi sie koncówki, a własciwie tak od ucha tez tak kręcą, jak nie wysusze suszarką, tylko schną same.
          Ale przy głowie mam takie przyklepane ulizance wiec cierpie i susze suszarkąuncertain
          • deelandra Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 19:44
            tak jak widać - skundlone big_grin
            • hedna Re: niech mnie ktoś oświeci! 10.07.12, 19:46
              gdzie Wy widzicie obrączkę????smile
              • olinka20 Hedna 10.07.12, 19:50
                Kliknij zeby otowrzyl ci sie cały wątek i masz duze zdjecie, obraćzke Delki i faka na lampiewink
                Ps. A ja mam canona i wole go od nikona, o!
                • hedna Re: Hedna 10.07.12, 20:14
                  a za nic mi się nie otwiera!sad
                  • deelandra Re: Hedna 10.07.12, 20:15
                    poczeka, zmniejszę
                  • deelandra hytej linka 10.07.12, 20:18
                    link TU klikać
              • deelandra Re: niech mnie ktoś oświeci! 10.07.12, 19:51
                no kurwa.... no na palcu!
            • karra-mia Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 19:51
              e tam skundlone, ale nad trwałą lekka to i ja myslę, ino muszą mi kudły jeszcze ciut urosnąć, bo teraz to jak się zwiną będą ujowo wyugladaćtongue_out
            • olinka20 Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 19:59
              Fajne, zazdraszczam.
              Bo moje jak nie susze głową w dół to przyklepance sąuncertain Tylko potem sie lokują jak głupie.
        • annajustyna Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 20:30
          Tylko zeby Ci w koncu wlosy naprawde nie wypadly sad.
          • deelandra Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 20:39
            to odrosną big_grin
    • esofik Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 20:06
      musisz jeszcze dziubek pocwiczyć przed lustrem i bedzie słitasna focia big_grinbig_grin

kolor fajny
      • deelandra Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 20:19
        jak zrobię dzióbek stracę koordynację i upuszczę aparat!
        • amoreska Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 20:26
          Uwiąż go na sznurku i trenuj big_grin
          • deelandra Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 20:28
            e, ja za ładna jestem na dzióbek big_grin
            • amoreska Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 20:31
              A kolor niczego sobie. Ale dla ciebie, nie dla mnie.
            • spicy_orange Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 20:47
              ja najbardziej ci ust zazdraszczam - tez bym chciała takie malinowe a nie bezbarwne - chlip chlip

ps. jak zobaczyłam pół zdjęcia (przed otworzeniem całego wątku) to pomyślałam: jezu to moja ręka big_grin po otwarciu całego: jezu, obie moje big_grin

ps2. jaki masz rozmiar obrączki? wink

ps3. kolor ci pasuje do tych ust zajebiście
              • deelandra Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 20:59
                > ja najbardziej ci ust zazdraszczam - tez bym chciała takie malinowe a nie bezba
                > rwne - chlip chlip
                nieskromnie przyznam, że mi też się podobają, mimo, że niejednokrotnie zarzucano mi używanie szminki, nie używam nic, nie muszę, różu na policzki też nie muszę, mam zdrowo rumianego, chłopskiego ryja

> ps. jak zobaczyłam pół zdjęcia (przed otworzeniem całego wątku) to pomyślałam:
                > jezu to moja ręka big_grin po otwarciu całego: jezu, obie moje big_grin
                ale mi okrutnie spuchły ostatnio indifferent

> ps2. jaki masz rozmiar obrączki? wink
                chyba 14?
      • esofik Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 20:59
        o qwa dziÓb, dziÓbek, dziÓbeczek aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
        • deelandra Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 21:03
          spoko, ja też zawsze się mylę big_grin ratuje mnie korekta w ognistymlisku
          • tetika Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 10.07.12, 21:52
            dobrze ci wlosy wyszly , podoba mi sie smile
    • mona_mayfair Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 11.07.12, 09:52
      Deelka, a jaki był wyjściowy?;> Bo zanabyłam ta farbę i po zobaczeniu twoich siem bojem ;p Nie chce takich fioletowawych, tylko red ;pp Z tym, ze ja teraz mam tanie wino, chce to "zintensywnic", ale nie w te stronę, co wyszło Tobie;p
      • deelandra Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 11.07.12, 09:54
        znaczy na pudełku, czy od razu po farbowaniu?
        na opakowaniu był taki
        https://www.lorealparis.pl/img/l10n/products/305x262/HCo13_8.jpg
        od razu po farbowaniu prawie czarne, potem się wymywały smile
        • mona_mayfair Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 11.07.12, 09:57
          Nienie, na co kładłaś, co na glowie mialas przed farbą;p
          • deelandra Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 11.07.12, 10:13
            taki swój ni to jasny brąz, ni to bardzo ciemny blond
            • mona_mayfair Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 11.07.12, 10:16
              uhm, to dziwne, ze Ci takie wyszły;p Chyba, ze tak na fotce wyglądają, albo na moim monitorze? bo ja takie a'la fioletowe widzę ;p
              • deelandra Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 11.07.12, 10:20
                są ciut bardziej czerwone, lampa zrobiła swoje, właściwie są dokładnie takie, jak na opakowaniu
                • grave_digger Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 11.07.12, 10:27
                  ja widzę czerwone mona, zieloną łazienkę i biały kaloryfer tongue_out
                  • mona_mayfair Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 11.07.12, 10:45
                    Ja widzę miętową lazienkę, fioletowe wlosy i bialy kaloryfer;p Choć bieli nie przekłamuje;p
                    • deelandra Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 11.07.12, 10:54
                      miętową! a fu! toż to zieleń wczesnowiosennej trawy!
                      • mona_mayfair Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 11.07.12, 12:56
                        Wybaczbig_grin
                        • mona_mayfair Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 11.07.12, 15:00
                          https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/kg/nh/vbzn/rlL6okVa8A28BiaCVB.jpg

O, mnie red tak na łbie wyszedl;p już, już, trochę droższe wino niż było;pp
                          • deelandra Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 11.07.12, 15:31
                            też ładny, a ja już nóżkami do jakiej śliwki przebieram big_grin
                            • mona_mayfair Re: Olinka? Byłaś ciekawa, jak mi włosy wyszły? 11.07.12, 16:35
                              Ja to bym chciala taki kuuurewsko czerwony, ale za duzo roboty i pieniędzy, żeby taki efekt osiągnąc, wiec zostane przy winie;p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka