cudko1 18.07.12, 10:17 sssssssssssstttttttttttttttttttrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaasznie dawno zadnego nie było oto mój najnowszy kandydat waszych poproszę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cudko1 Re: ciacha :P 18.07.12, 10:28 nie no ja mam też swoich niezmiennych ale dziś rano widziałam zajawkę jakiegoś filmu z tym nowym, i jego uśmiech i oczy mnie normalnie rozbroiły Odpowiedz Link
ceres9 Re: ciacha :P 18.07.12, 11:07 ;D ajak tem ten Twoj piekny?stara sie dalej?jakies postepy w sprawie? na palarni napisz jak tutaj nie chcesz;] Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: ciacha :P 18.07.12, 11:55 O tak, z ceresią się zgodzę;p ślinie się do niego ostatnio namiętnie;pp Co najciekawsze, chlop nie ma nic przeciwko, twierdzi, ze do niego mogę;> Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: ciacha :P 18.07.12, 12:22 Jason Statham ) "Niezniszczalni" "Adrenalina", "Transporter" ?? Odpowiedz Link
robitussin Re: ciacha :P 18.07.12, 12:58 mona_mayfair napisała: > Jason Statham ) "Niezniszczalni" "Adrenalina", "Transporter" ?? No tak, żadnego z tych filmów nie znam. Faceta resztą również, oprócz tego, że do złudzenia przypomina naszego spedytora UPS Odpowiedz Link
kfiatuszkowa ;) 18.07.12, 14:17 Tak chciałam tylko zauważyć, jak faceta zmienia taki drobiazg jak zarost... Na tym zdjęciu ogolony nie podoba mi się wogóle, fuj Ale już z zarostem... Hmm... Mój chłop niedobry ma też tak podobnie zarost wykreowany i mi się podoba, natomiast jak w styczniu musiał się do operacji ogolić to wyglądał na młodszego, tfu, na smarkatszego parę lat ode mnie, a ma 6 więcej niż ja To samo koleżanka. Ma Włocha. Też taki zarost "stylizowany" i po prostu ciasteczko, w lufcie by go przelecieć szło A jak zobaczyłam jego zdjęcia ogolone to myślałam, że padnę o-chy-dny Odpowiedz Link
mamba30 Re: ciacha :P 18.07.12, 18:55 coś ma nie tak z twarzą, a konkretniej z częścią paszczowo-szczękową Mam swojego małża wklejać? to jest moje ciacho Odpowiedz Link
zales239 Re: ciacha :P 18.07.12, 19:15 to jest moje ciacho nad ciachami mrrrrrrrrrrrrrrrrrau images.starpulse.com/pictures/2011/09/20/previews/Brad%20Pitt-20110920-28.jpg Odpowiedz Link
doral2 Re: ciacha :P 18.07.12, 20:17 jak zwykle i nie ustająco a ostatnio do kolekcji dodaję, chwilowo zresztą, bo usta ma całuśne i zachowal kamienna twarz po czerwonej kartce. poza tym to dla mnie za młody jest... Odpowiedz Link