Dodaj do ulubionych

Foch i ...

18.07.12, 18:37
Dlaczego NIKT mnie nie szuka? tongue_out
Całych 10 dni mnie nie było bo się wakacjowałam .
Foch i tyle.
Obserwuj wątek
    • prigi Re: Foch i ... 18.07.12, 18:58
      zabierasz ? suspicious tongue_out
      https://www.fozzie.pl/upload/190/piaskownicaakc.jpg
      • prigi Re: Foch i ... 18.07.12, 18:59
        a tak naprawdę, to nawet się zastanawiałam, gdzie się podziewasz, ale stawiałam, że działka cię wciągnęła na dobre
    • olinka20 Re: Foch i ... 18.07.12, 19:03
      PRzeciez sie odmeldowałas, ze w góry jedziesz to i sie nie martwiłam tongue_out
      Tylko grzecznie czekałam na powróttongue_out
    • mamolka1 Re: Foch i ... 18.07.12, 19:06
      Jak tam młoda dała radę ??
      Czy kręgosłup któregoś z was odcierpi wyjazd tongue_out
      • zuzanka79 Re: Foch i ... 18.07.12, 19:24
        A wiesz, udało mi się odkupić prawie zupełnie nowe nosidło górskie JPA na forum Szafa Malucha. Iśka jednak uparła się jak dziki osioł, że iść będzie sama, a jak będzie chciała sobie odpocząć w nosidle, to ... poniesie ją mama i tylko mama. W ten oto sposób Iśka prawie samodzielnie wlazła i samodzielnie zlazła z Sokolicy , Góry Wdżar oraz prawie samodzielnie zeszła z Palenicy do Szczawnicy przez Łaźne Skały - część trasy wiodła ścieżką rowerową po której nagle postanowił popłynąć potok. Maszerowanie w wodzie dodaje uroku wink Zaliczyła też Nosal, zeszła samodzielnie. Generalnie maszerowała z dużo większym zapałem niż Filip.
        Na szczęście mama za czasów studenckich wprawiła się w noszeniu na plecach minimum 16 kg i z grupą znajomych przeszła Tatry od Morskiego Oka do Doliny Chochołowskiej nocując w schroniskach. Tak więc podczas wędrówek po Pieninach pozostało mi nosić puste nosidło z mapą smile
        Fotki wkrótce big_grin
        • mamakarolla Re: Foch i ... 18.07.12, 19:37
          Myślałam o Tobie parę godzin temu przeglądając forum smile
          Fajnie, że odpoczęliście i że zebrałaś siły na zaprawy, przecież sezon w pełni wink
          • zuzanka79 Re: Foch i ... 19.07.12, 10:57
            Nawet mi o sezonie nie przypominaj suspicious Ja mam jeszcze dwa dni urlopu.
            A może któraś magielka przygarnie w dobre ręce tonę cukinii, trochę kapusty, pomidory i ogórki? tongue_out
            • mamba30 Re: Foch i ... 19.07.12, 19:41
              no ba, z chęcią smile zwłaszcza pomidory i ogóry... mój małż lubi kisić ogóra tongue_out
        • mamba30 Re: Foch i ... 18.07.12, 19:48
          a Młoda ile ma? marzą mi się góry, ale chyba jeszcze za rok będzie za wcześnie...
          • zuzanka79 Re: Foch i ... 19.07.12, 10:55
            Iśka we wrześniu kończy 3 lata, ale ona waży całe 13 kg i jest raczej z tych drobniejszych. natomiast był z nami taki rówieśnik Marysi ( młodszy od niej o całe dwa dni) który ważył 19 kg - serdecznie współczułam jego ojcu który go nosił na barana prawie bez przerwywink
            • mamba30 Re: Foch i ... 19.07.12, 19:39
              mój ma rok i 7 i moscyluje pomiędzy 12-13 kg.

Na nogach to cięzko, bo leci przed siebie nie patrząc, miałabym nerwa. Ech te bachoriwa...
            • goodnightmoon Re: Foch i ... 19.07.12, 22:46
              zuzanka79 napisała:

> był z nami taki rówieśnik Marysi ( młodszy od niej o całe dwa dni) który ważył 19 kg

Ooooo, to jest nas więcej z 11 września? smile Gdyby nie te 19 kg, to bym podejrzewała, że moich chłopaków zabrałaś na wakacje, a ja nawet nie zauważyłam suspicious
        • prigi Re: Foch i ... 18.07.12, 20:11
          Zuza a nie wyporzyczyłabyś, bądź sprzedała to nosidełko?przydałoby mi się za tydzień na około 1-2 tygodnie
          • doral2 Re: Foch i ... 18.07.12, 20:19
            zuznka, specjalny foch dla ciebie big_grin
            https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQCe1IfItuGgtYr7-Gma2M4FXgHHDXwE0UO6hTLZoAwg8xKyohLWQ
          • zuzanka79 Re: Foch i ... 19.07.12, 10:58
            Prigi a skąd jesteś? Mogę ci wypożyczyć. Bo już moja bratowa ( dopiero w ciąży jestwink ) je zaklepała bym się go broń boże nie pozbywała.
            • prigi Re: Foch i ... 19.07.12, 11:24
              Lubin, koło Legnicy. pokryję wszelkie koszty związane z wysyłkąsmile
              • zuzanka79 Re: Foch i ... 19.07.12, 20:24
                napisz adres na gazetową to ci wyślę w poniedziałek.
                • prigi Re: Foch i ... 19.07.12, 20:48
                  czy ktoś wie jak wstawia się buziaki?

napisałam na priv

cmok
        • goodnightmoon Re: Foch i ... 19.07.12, 22:42
          No jestem pod wrażeniem Miśki!!! Dzielna dziewczyna.

Cieszę się, że jesteś zadowolona, wypoczęta - teraz kończ z fochowaniem i bierz się za przetwory wink
          • zuzanka79 Re: Foch i ... 19.07.12, 23:00
            A ty kiedy zawitasz w moje strony?
            Bo nie wiem czy wodę w basenie warto wymieniać tongue_out
            • goodnightmoon Re: Foch i ... 19.07.12, 23:16
              zuzanka79 napisała:

> A ty kiedy zawitasz w moje strony?

A może tak ok. 19 sierpnia

> Bo nie wiem czy wodę w basenie warto wymieniać tongue_out

Coś Ty, nie warto big_grin Młodzież chętnie się w brudnej wytapla wink
    • anna_sla Re: Foch i ... 18.07.12, 22:04
      yyy... nie mam nic na swoje usprawiedliwienie.. Mam nastawić ucho czy pupę? Tylko błagam NIE DYWAN!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka