zuzanka79 18.07.12, 18:37 Dlaczego NIKT mnie nie szuka? Całych 10 dni mnie nie było bo się wakacjowałam . Foch i tyle. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prigi Re: Foch i ... 18.07.12, 18:59 a tak naprawdę, to nawet się zastanawiałam, gdzie się podziewasz, ale stawiałam, że działka cię wciągnęła na dobre Odpowiedz Link
olinka20 Re: Foch i ... 18.07.12, 19:03 PRzeciez sie odmeldowałas, ze w góry jedziesz to i sie nie martwiłam Tylko grzecznie czekałam na powrót Odpowiedz Link
mamolka1 Re: Foch i ... 18.07.12, 19:06 Jak tam młoda dała radę ?? Czy kręgosłup któregoś z was odcierpi wyjazd Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Foch i ... 18.07.12, 19:24 A wiesz, udało mi się odkupić prawie zupełnie nowe nosidło górskie JPA na forum Szafa Malucha. Iśka jednak uparła się jak dziki osioł, że iść będzie sama, a jak będzie chciała sobie odpocząć w nosidle, to ... poniesie ją mama i tylko mama. W ten oto sposób Iśka prawie samodzielnie wlazła i samodzielnie zlazła z Sokolicy , Góry Wdżar oraz prawie samodzielnie zeszła z Palenicy do Szczawnicy przez Łaźne Skały - część trasy wiodła ścieżką rowerową po której nagle postanowił popłynąć potok. Maszerowanie w wodzie dodaje uroku Zaliczyła też Nosal, zeszła samodzielnie. Generalnie maszerowała z dużo większym zapałem niż Filip. Na szczęście mama za czasów studenckich wprawiła się w noszeniu na plecach minimum 16 kg i z grupą znajomych przeszła Tatry od Morskiego Oka do Doliny Chochołowskiej nocując w schroniskach. Tak więc podczas wędrówek po Pieninach pozostało mi nosić puste nosidło z mapą Fotki wkrótce Odpowiedz Link
mamakarolla Re: Foch i ... 18.07.12, 19:37 Myślałam o Tobie parę godzin temu przeglądając forum Fajnie, że odpoczęliście i że zebrałaś siły na zaprawy, przecież sezon w pełni Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Foch i ... 19.07.12, 10:57 Nawet mi o sezonie nie przypominaj Ja mam jeszcze dwa dni urlopu. A może któraś magielka przygarnie w dobre ręce tonę cukinii, trochę kapusty, pomidory i ogórki? Odpowiedz Link
mamba30 Re: Foch i ... 19.07.12, 19:41 no ba, z chęcią zwłaszcza pomidory i ogóry... mój małż lubi kisić ogóra Odpowiedz Link
mamba30 Re: Foch i ... 18.07.12, 19:48 a Młoda ile ma? marzą mi się góry, ale chyba jeszcze za rok będzie za wcześnie... Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Foch i ... 19.07.12, 10:55 Iśka we wrześniu kończy 3 lata, ale ona waży całe 13 kg i jest raczej z tych drobniejszych. natomiast był z nami taki rówieśnik Marysi ( młodszy od niej o całe dwa dni) który ważył 19 kg - serdecznie współczułam jego ojcu który go nosił na barana prawie bez przerwy Odpowiedz Link
mamba30 Re: Foch i ... 19.07.12, 19:39 mój ma rok i 7 i moscyluje pomiędzy 12-13 kg. Na nogach to cięzko, bo leci przed siebie nie patrząc, miałabym nerwa. Ech te bachoriwa... Odpowiedz Link
goodnightmoon Re: Foch i ... 19.07.12, 22:46 zuzanka79 napisała: > był z nami taki rówieśnik Marysi ( młodszy od niej o całe dwa dni) który ważył 19 kg Ooooo, to jest nas więcej z 11 września? Gdyby nie te 19 kg, to bym podejrzewała, że moich chłopaków zabrałaś na wakacje, a ja nawet nie zauważyłam Odpowiedz Link
prigi Re: Foch i ... 18.07.12, 20:11 Zuza a nie wyporzyczyłabyś, bądź sprzedała to nosidełko?przydałoby mi się za tydzień na około 1-2 tygodnie Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Foch i ... 19.07.12, 10:58 Prigi a skąd jesteś? Mogę ci wypożyczyć. Bo już moja bratowa ( dopiero w ciąży jest ) je zaklepała bym się go broń boże nie pozbywała. Odpowiedz Link
prigi Re: Foch i ... 19.07.12, 11:24 Lubin, koło Legnicy. pokryję wszelkie koszty związane z wysyłką Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Foch i ... 19.07.12, 20:24 napisz adres na gazetową to ci wyślę w poniedziałek. Odpowiedz Link
prigi Re: Foch i ... 19.07.12, 20:48 czy ktoś wie jak wstawia się buziaki? napisałam na priv cmok Odpowiedz Link
goodnightmoon Re: Foch i ... 19.07.12, 22:42 No jestem pod wrażeniem Miśki!!! Dzielna dziewczyna. Cieszę się, że jesteś zadowolona, wypoczęta - teraz kończ z fochowaniem i bierz się za przetwory Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Foch i ... 19.07.12, 23:00 A ty kiedy zawitasz w moje strony? Bo nie wiem czy wodę w basenie warto wymieniać Odpowiedz Link
goodnightmoon Re: Foch i ... 19.07.12, 23:16 zuzanka79 napisała: > A ty kiedy zawitasz w moje strony? A może tak ok. 19 sierpnia > Bo nie wiem czy wodę w basenie warto wymieniać Coś Ty, nie warto Młodzież chętnie się w brudnej wytapla Odpowiedz Link
anna_sla Re: Foch i ... 18.07.12, 22:04 yyy... nie mam nic na swoje usprawiedliwienie.. Mam nastawić ucho czy pupę? Tylko błagam NIE DYWAN!!! Odpowiedz Link