21.07.12, 19:11
Niedawno pisałam o czterech kotkach wywalonych pod blokiem. Wczoraj odholowaliśmy do schroniska psa wywalonego z samochodu. Teraz koło balkonu przeleciała mi wypuszczona nimfa. Co jest querwa z tymi ludźmi?
Pytanie raczej retoryczne wink skoro dziecko można zostawić na lotnisku i zabrać doopę na wakacje, to już raczej nie powinno mnie dziwić, że się ludziska pozbywają balastu zwierzęcego uncertain
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: Co jest? 21.07.12, 19:17
      nimfa mogła zwiać przez otwarte okno.
      mnie się tak przydarzyło, ale na szczęście papug usiadł na balkonie i go złapałam.
      ale psy i koty to oznaczają, że sezon wakacyjny w pełni uncertain
    • olakociak Re: Co jest? 21.07.12, 20:03
      Podejrzewam, że to ludzie pokroju moich może przyszłych teściów - na wieść, że mam 3 koty ( teraz 4, ale o tym nie wiedzą:p) powiedzieli i to nie raz, że miejsce kotów jest na podwórku i powinnam je wypuścić! Że obok są różne restauracje i kanały z rybami to sobie poradzą....szlag...koty od zawsze będące w domu! Głupi...żadne argumenty nie trafiają. Jestem pewna, że bez mrugnięcia okiem by je wywalili jakby mieli okazję...
    • magiczna_marta Re: Co jest? 21.07.12, 20:35
      Mi kiedyś papużka falista prawie spieprzyła, na szczęście w ostatniej chwili go złapaliśmy i dożył spokojnej starości u moich rodziców po mojej wyprowadzce.

Jeśli chodzi o psy i koty to z ludzi po prostu takie kurwy są, jak dzieci w śmietnikach zostawiają albo na śliski kocyk zwalają to nic dziwnego że wywalają zwierza jak last minute w upadającym biurze za grosze trafią.
      • olinka20 Re: Co jest? 21.07.12, 23:33
        O toto Marta uncertain
        Jezeli mozna zostawic dziecko na lotnisku to co szkodzi wywalic niepotrzebnego siersciuchauncertain
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka