Dodaj do ulubionych

sonda - torebka

16.01.13, 12:22
zachorowałam na torbiszcze bowiem noszę tylko wielkie więc wynalazłam takie coś. W ręku lezy cudownie, kolor piękny,skóra delikatna.
Czy magielnice są zachwycone takim cuuuudem. Proszę o opinie bo to 129473626 tobrebka w moim domu hehe.

www.eobuwie.com.pl/product-pol-43274-Torebka-TOMMY-HILFIGER-Flick-Tote-BW56917592-272.html
Obserwuj wątek
    • mme_marsupilami Re: sonda - torebka 16.01.13, 12:30
      Jako znana torboholiczka mowie: bierz !!!
      • a-ronka Re: sonda - torebka 16.01.13, 12:37
        no bo cena ciekawa, tu w mojej wsi w CH cena 790 zł. No i to w końcu tommysmile
        Nie lubię marek ale tu jest śliczna skórka,miętka jak mówi poeta.
        • tysia77 Re: sonda - torebka 16.01.13, 12:39
          Podoba mi sięsmile
    • kwintesencja_patologii Re: sonda - torebka 16.01.13, 12:40
      Ja zachwycona nie jestem, ale ja w ogóle bardzo rzadko noszę torebki - na co dzień wystarcza mi "nerka" - taka saszetka zapinana w pasie smile
      Ale co kto lubi. Bierz to torbiszcze smile
    • dziewczyna_bosmana Re: sonda - torebka 16.01.13, 13:31
      Nie bierz, ja ją chcę !!!
      • bei Re: sonda - torebka 16.01.13, 14:07

Ładna, bez zadęcia i ponadczasowasmile
    • rose.rouge Re: sonda - torebka 16.01.13, 14:55
      Bardzo ładna. Bierz smile
      Ja kupiłabym w wiśniowym kolorze bo mi bardziej pasuje ale ten Twój też ekstra.
      • asiaiwona_1 Re: sonda - torebka 16.01.13, 15:53
        sama w sobie bardzo ładna. No i to tommy wink mam do niego słabość big_grin Ale minusem dla mnie jest brak suwaka. Zamknięcie tylko na jedną napę odpada zupełnie. No chyba, że ja ślepa jestem i nie zauważyłam zamka.
        • doral2 Re: sonda - torebka 16.01.13, 17:19
          dla mnie najważniejsze jest wnętrze torebki, a dopiero potem jej uroda.
          torebka musi być na suwak, musi mieć w środku dwie przegródki, a pomiędzy nimi trzecia na suwak, kieszonkę na dokumenty również na suwak, oraz dwie kieszonki na komórki.
          jeżeli spełnia te wymagania, to wtedy jej się przyglądam pod kątem urody oraz ceny.

zalinkowana torba niestety urodą nie grzeszy, wygląda jak skórzana torba na zakupy cioci kloci.
          niestety nie ma w niej elegancji, ani też nie widać po niej, że markowa.
          cena nawet po przecenie zdecydowanie za wysoka.
          nawet bym na widok tej torebki nie przystanęła przed wystawą.

sory, ale dla mnie to zupełnie nieciekawa torba na zakupy.
          • doral2 Re: sonda - torebka 16.01.13, 17:20
            ostatecznie kupiłabym ją za stówę najwyżej.
            ale i tak byłoby mi żal stówy na torbę na zakupy.
            • asiaiwona_1 Re: sonda - torebka 16.01.13, 17:31
              ja to lubię takie duże torby. Ostatnio od Mikołaja dostałam taką:

https://aletrendy.static.idego.pl/media/p/Allegoria_beige_02_copy200.png

Póki co tego długiego paska nie używałam, bo nie bardzo takie lubię. Ale sama torba super.
          • rudamarta4 Re: sonda - torebka 16.01.13, 22:31
            Lepiej bym tego nie ujęła. Zupełnie mnie ta torba nie zachwyciła. Zwykła, najzwyklejsza. A to, że Tommy, to mnie nie wzrusza.
    • fajnyrobal Re: sonda - torebka 16.01.13, 17:38
      Hm, niezbyt mnie się podoba, przede wszystkim wyobrażam sobie jaki będzie panować w niej pierdolnik bo ma tylko jedna kieszeń. brak zamka też jest wadą
      poza tym nawet po przecenie cena mnie zabija.
      kwestia gustu.
      • asiaiwona_1 Re: sonda - torebka 16.01.13, 17:40
        ja właśnie lubię jak jest tylko jedna kieszeń. Łatwiej mi w tym pierdolniku wszystko znaleźć niż jak miałam torebkę z kilkoma przegródkami w środku.
    • mearuless Re: sonda - torebka 16.01.13, 17:49
      no taka nijaka.
      pasuje do kazdego wiec brak jej charakteru.
      takiej kropki nad i.
      patrzcie na ten detal i wiedzcie kim jestem...
      dla mnie zbyt uniwersalna.
    • kwintesencja_patologii Torebunia ;) 16.01.13, 19:15
      A co powiecie na taki pomysł? wink

https://www.highsnobette.com/news/wp-content/uploads/2012/10/ChanelHula-HoopBagSpring2013A-540x450.jpg
      • asiaiwona_1 Re: Torebunia ;) 16.01.13, 19:19
        ta obręcz to hula-hop jest? To strasznie niewygodne musi być big_grin No ale logo szanel, więc trzeba się poświęcić dla marki wink
        • kwintesencja_patologii Re: Torebunia ;) 16.01.13, 19:23
          asiaiwona_1 napisała:

> ta obręcz to hula-hop jest? To strasznie niewygodne musi być big_grin No ale logo sza
          > nel, więc trzeba się poświęcić dla marki wink

Tak, to są dwa hula-hoop. Lagerfeld, który to zaprojektował, miał taką koncepcję, żeby to była torba plażowa, do której można włożyć ręcznik, a mokry rozwiesić i taszczyć smile
      • fajnyrobal Re: Torebunia ;) 16.01.13, 20:41
        Niezwykle wygodna, można się z nią poruszać środkami komunikacji miejskiej, a do mniejszego samochodu wręcz wymarzona suspicious
        • doral2 Re: Torebunia ;) 16.01.13, 21:13
          fajnyrobal napisała:

> Niezwykle wygodna, można się z nią poruszać środkami komunikacji miejskiej,.."

tiaaaa, bardzo wygodna.
          dla kieszonkowców, którzy w komunikacji miejskiej z tej torebuni bardzo łatwo skroją portfel.
    • grave_digger Re: sonda - torebka 16.01.13, 19:25
      tak was czytając... że tommy... a ja nie wiem co to tommy suspicious
      torebka mi się nie podoba. a cena jeszcze gorsza. jak można tyle kasy wydawać na torebkę. i to ze skóry. suspicious
    • deelandra Re: sonda - torebka 16.01.13, 19:32
      nuda, nie wzięłabym za dopłatą
    • aniuta75 Re: sonda - torebka 16.01.13, 19:35
      Ta torebka nie ma w sobie zupełnie nic ciekawego. Kojarzy mi się z nylonową siata na zakupy, co kiedyś były, jak reklamówek nie było big_grin.
      • malgoska34 Re: sonda - torebka 16.01.13, 19:55
        Owszem fajna za 100 zł , nie za takie pieniądze. Mnóstwo jest teraz torebek w takim stylu. Szczerze, nic specjalnego. Ale jak Tobie się podoba i zachorowałaś na nią, to nie patrz na nic i kupuj. To Twój wybór i Twoja kasa smile
        • a-ronka Re: sonda - torebka 16.01.13, 21:04
          no, to taka torebka "szopingowa" czyli brdel w środku w postaci portfela, gazety,chuteczek, wędliny i sera żółtego a i lekarstwa dla babci odebrałamsmile
          Nie ma przegródek bo zabrakło skórki, hmmm biorę bo mi do butów pasuje- dzięki baby
    • abc143 Re: sonda - torebka 16.01.13, 21:52
      Mnie się nie podoba wygląda jak z dermy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka