sylki Re: Rolki 04.02.13, 11:42 najlepiej dobrej jakości sama mam rollerblade, same się rozpędzają jeżdżąc mam śmierć w oczach Odpowiedz Link
sylki Re: Rolki 04.02.13, 18:18 rollerblade, mój syn też takie ma, tzn inny model, te tak szybko nie śmigają i mają regulowaną długość buta córce kupiłam jakiś shit różowy i masakra, strata kasy tylko. Odpowiedz Link
mearuless Re: Rolki 04.02.13, 11:49 jak dla dziecka to nie moga sie rozpedzac tak bardzo ze widzi sie bramy raju polecam takie z decathlonu, mozna zamawiac przez internet. moja ma takie, popaczaj na fejsie. to byly jej pierwsze rolki do nauki a teraz juz jezdzi jak szalona, lacznie z jazda do tylu, zakretasami , osemkami i innymi ewolucjami , ktore doprowadzaja mnie do mdlosci Odpowiedz Link
mearuless Re: Rolki 04.02.13, 12:00 nie. nie podam, sama sobie szukaj. te dzisiejsze ludzie ciagle na łatwizne idom Odpowiedz Link
grave_digger Re: Rolki 04.02.13, 13:07 teraz siedzisz u fryzjera to mogę ci dogadać ale mi się nie chce i wiedziałam, że i tak mi podasz Odpowiedz Link
dziewczyna_bosmana Re: Rolki 04.02.13, 12:39 Kauczuk, lekkość i komfort jazdy bez porównania. Odpowiedz Link
tysia77 Re: Rolki 04.02.13, 13:10 Kauczuki,ja mam K2 a młody Rollerblade. Wcześniej syn miał z Tchibo,niby fajne ale nie przetrwały nawet jednego sezonu. Urwały się zapięcia,na szczęście przyjęli reklamcję i oddali pieniądze. Odpowiedz Link
andziulec Re: Rolki 04.02.13, 18:27 zdecydowanie kauczuk. Zupełnie inny komfort jazdy. Odpowiedz Link