Dodaj do ulubionych

Czerwone maki do łazienki...help!

09.02.13, 06:46
Dziewczyny Wy wszystko wiecie, widzicie, znajdziecie wink chcę bo widziałam gdzieś i dawno temu na ścianę do łazienki jednego , wielkiego , czerwonego maka wink chodzi o to, że miałby ona składać się z kilku płytek ( coś w rodzaju puzzli). Mam mała łazienkę na piętrze i wolną ściankę, na której to cudo można by było wyeksponować tylko, że szukam szukam i nic nie znajduję. Jedna stronka, gdzie babka pięknie maluje na płytkach ale drogocrying widziałyście gdzieś spotkałyście się? Ma to być taka gałązka, dość duża zakończona rozkwitającym kwiatem, reszta w pączkach. Może być duże np na 3 płytki szerokości i z 5 - 6 wysokości. najlepiej na białych płytkach bo reszta łazienki będzie biało czerwona. Z góry dzięki!
Obserwuj wątek
    • beata985 Re: Czerwone maki do łazienki...help! 09.02.13, 07:34
      a takie naklejki??
      allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=naklejka+mak
    • lucyna_1980 Re: Czerwone maki do łazienki...help! 09.02.13, 09:42
      Takie?
      lazienkipro.pl/sukces-maki-kpl-6-panel-99.9x50-p11162
      www.eplytki-walbrzych.pl/61678,lazienka-polcolorit-marconi-puero/4622,puero-beige-maki-25x40-kpl-3szt-centro-gat-1
      ilazienki.pl/plytki_polcolorit_sukces,c_462
    • stillgrey Re: Czerwone maki do łazienki...help! 09.02.13, 09:46
      ja bym te maki mocno przemyslala, tego typu dekory sa z deka kiczowate wink
      • annajustyna Re: Czerwone maki do łazienki...help! 09.02.13, 09:52
        Z deka?
        • stillgrey Re: Czerwone maki do łazienki...help! 09.02.13, 10:26
          nie znasz takiego zwrotu?wink z deka czyli troszeczke wink
          • kfiatuszkowa Re: Czerwone maki do łazienki...help! 09.02.13, 11:01
            Aj tam, baby tongue_out To jest Hanadomy łazienka i jej się ma podobać, przede wszystkim wink Tym bardziej, że jest to łazienka na górze, której pielgrzymki raczej zwiedzać nie będą, a nawet gdyby, to co smile
            • hanadoma Re: Czerwone maki do łazienki...help! 09.02.13, 11:14
              dzięki kfiatuszkowawink niestety wszystkie linkowane płytki znam i to nie o to chodzi. Fakt może i są trochę tandetne, ale "projekt" który sama sobie wymyśliłam, w moim odczuciu wcale taki nie jestwink nie chodziło mi o wzór maków na płytkach, lecz o jeden wielki, piękny, pękaty, czerwony mak składający się z wielu płytekwink cóż szukam dalej, mam nadzieje, że jeszcze ktoś pomoże
              • bei Re: Czerwone maki do łazienki...help! 09.02.13, 11:34

Są firmy, (mala poligrafia), które wypalają zdjęcia na płytkach.
                Wypalą wszystko, co im podeślesz- i na tylu płytkach, ile wymagasz...
                Mogę Ci fotkę makow podrzucić, ale wieczorkiem, musiałabym poszukać w archiwumsmile
                TYLKO.....czy nie znudzi się taka dekoracja?
                Może poloz monotematycznie nudne tło-a wieszaj sobie obraz- teraz z makiem, później wymienisz na inny?
                • gku25 Re: Czerwone maki do łazienki...help! 09.02.13, 16:07
                  Obraz w łazience?????
                  • tetika Re: Czerwone maki do łazienki...help! 09.02.13, 16:17
                    takiego jeszcze nie bylo , moze podpasuje?
                    www.fototapety.com.pl/index.html?grp=11103&lang=pl
              • beata985 Re: Czerwone maki do łazienki...help! 09.02.13, 12:02
                wiesz co...cuda mają w marketach budowlanych, przejdz się do obi, casto, lerła czy innych sklepów tylko z płytkami....oni tam mają katalogi to może coś znajdą....tylko, że takie dekoracje są z deka drogieuncertain
                a może katalogi na stronie producentów...
              • morekac Re: Czerwone maki do łazienki...help! 09.02.13, 14:34
                www.plytkidc.pl/sukces_polcolorit_inserto_sukces_pole_maki_x6_ds_250x333,p10706.html?sf=nokaut&utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2013-02&utm_content=10706#nclid=e5ed6fbb203a9d5d6c6c1287ca975d4f
                Ewentualnie szukaj w internecie jako 'duży dekor'. Może mają jeszcze jakieś inne wzory.
          • annajustyna Re: Czerwone maki do łazienki...help! 10.02.13, 11:24
            Znam jak najbardziej. To byla ironia.
      • sylki Re: Czerwone maki do łazienki...help! 09.02.13, 12:24
        o wypraszam sobie, mam w łazience maki, wyglądają cudnie.
        Kiczowato i owszem, gdy jest ich zbyt wiele
        • olinka20 Re: Czerwone maki do łazienki...help! 09.02.13, 12:40
          Ja wklepałam maki w gogle i jako, ze lubie kicz to to znalzłam:
          oklejgo.pl/maki.html
          • beata985 Re: Czerwone maki do łazienki...help! 09.02.13, 13:52
            ejjj nie no te są beznadziejne....
            można naprawdę lepsze znaleźć
            www.google.pl/search?q=naklejki+na+lod%C3%B3wk%C4%99+maki&rlz=1C1CHEU_plPL379PL379&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=cEYWUaeJNYOE4ASjjYDQCQ&biw=1163&bih=624&sei=dEYWUc_uPIK4hAePu4C4BA
            • fajnyrobal Re: Czerwone maki do łazienki...help! 09.02.13, 16:10
              Dzięki baby za zalinkowane naklejki lodówkowe, zanabędę taką i doprowadzę małża do oczopląsu big_grin
              • olinka20 Re: Czerwone maki do łazienki...help! 09.02.13, 19:25
                Robal, moj z fochem stwierdził- nasza lodowka jest zbyt piekna zeby ją zaklejac!
                no i poszedł planwink
    • doral2 Re: Czerwone maki do łazienki...help! 10.02.13, 19:15
      yyyyy.... w małej łazience wieli mak przytłoczy i zagraci całe pomieszczenie...
      takie moje zdanie, ale nie moja łazienka smile

ale czy mak czy śmak, warto się nad czymś takim zastanowić, bo to dekoracja na wiele lat, więc może taniej i krócej wyjdzie okleić, niż kafelki z makiem na wieki kłaść...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka