Dodaj do ulubionych

gry komputerowe dla dzieci

28.02.13, 09:29
wasze dzieciaki grają?
ile mają lat? w co?
i co dla 4 latki z hakiem? jakieś fajne edukacyjne lekko, ofors bez zabijania i tych tam suspicious
Obserwuj wątek
    • mona_mayfair Re: gry komputerowe dla dzieci 28.02.13, 09:38
      Mój ma 5,5 i bardzo lubi gry ze strony Lego.pl. W wieku ok. 4 z hakiem bardzo lubił gotowanki z tej serii : www.gry.pl/gra/Lody-Lekcje-gotowania-z-Sara.html#ref=new-thumb
      • cudko1 Re: gry komputerowe dla dzieci 28.02.13, 09:43
        dodam że to muszą być gdy do ściągniecia, bez koneiczności neta
        • mona_mayfair Re: gry komputerowe dla dzieci 28.02.13, 09:55
          To z tych do ściągnięcia to lego indiana jones, lego star wars i lego batman, ale to chyba malo interesujace dla dziewczynki, no i raczej dla 6 nić 4 latków.
    • malgosiek2 Re: gry komputerowe dla dzieci 28.02.13, 16:25
      Pluszaki rozrabiaki smile
      Jest gazetka dostępna w kiosku.
    • malgosiek2 Re: gry komputerowe dla dzieci 28.02.13, 16:27
      stronki typu ciufcia.pl,buliba.pl czy www.opiekun.pl/strony-dla-dzieci.php
      • schiraz Re: gry komputerowe dla dzieci 28.02.13, 16:53
        Moja czterolatka gra w gry z serii Królik Bystrzak i z firmy Aidem Media ma kilka gier, bardzo fajne są, dostosowane do wieku i bezpieczne, no i polskie smile Ma Calineczkę, Król Maciuś pierwszy i Reksia To jeśli chodzi o gry do ściągnięcia lub kupienia a jeśli chodzi o gry online to gier jest taka gromada, że trudno wymienić, ale na pewno zyraffa, ciufcia.
        ------
        Milcz, albo powiedz coś takiego co jest lepsze od milczenia.
    • annabetka Re: gry komputerowe dla dzieci 16.03.13, 23:51
      Od groma fajnych gier/zabaw jest na oficjalnej stronie mini mini.Moja córa w tym wieku na tej stronie jechała,tak się nauczyła obsługiwać komputer.Polecam to mini mini bo naprawdę fajne edukacyjne zabawy mają.
    • piekielna-diablica Re: gry komputerowe dla dzieci 17.03.13, 09:36
      4 lata
      angry birds - teraz na urodziny dla urozmaicenia i dla odciągniecia od kompa dostał grę stacjonarną
      o taką (miała być star wars gwiazda śmierci ale nie było akurat w sklepie)

https://s.shld.net/is/image/Sears/spin_prod_750468012?hei=315&wid=315&op_sharpen=1&resMode=sharp&op_usm=0.9,0.5,0,0

https://www.zaczarowanachatka.pl/img/towary/1/2013_01/Hasbro-Gra-Angry-Birds-Star-Wars-Jenga-Hoth-A2844-A2846-2.jpg
    • belke Re: gry komputerowe dla dzieci 12.04.13, 11:26
      ja z synem gram w gry z serii Reksio. możesz je kupić tutaj cdp.pl/ w sumie są naprawdę niedrogie i nie trzeba wychodzić z domu żeby kupić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka